DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8
Mens, Natuur

Wijn werd er al een tijdje verbouwd in Groesbeek, voordat het Nederlands Wijnbouwcentrum werd opgericht. Dat gebeurde samen met een team van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit sociale aspect bleef het hart van deze organisatie, waar een ecologisch, sociaal en economisch duurzaam beleid wordt gevoerd.

Participatie en inclusie, persoonlijke ontwikkeling en beleving zijn de voedingsbodem voor succesvolle ontwikkeling van het Nederlands Wijnbouwcentrum. Het is de missie van het Nederlands Wijnbouwcentrum om samen met mensen met (grote) afstand tot de arbeidsmarkt de wijnbouw in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor is er een prachtig nieuw gebouw neergezet, dat zo veel mogelijk duurzaam en ecologisch is gebouwd.

Een dikke plus voor mens en natuur voor deze bijzondere plek.

Hier wordt wijn duurzaam én sociaal gemaakt
Groesbeek

Het Wijnbouwcentrum

Locatie met meerwaarde Het Wijnbouwcentrum in Groesbeek
Nederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt wijngaardDe wijnwinkel bij het nederlands wijnbouwcentrum in groesbeekNederlands wijnbouwcentrum in groesbeek lekker buiten een wijntje drinkenOogsttijd bij het nederlands wijnbouwcentrum in groesbeekNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt zaalNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt proostNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt terrasNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt dineren in de wijngaardNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt teambuildingNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt uitleg door wijnboerNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt podiumNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt uitzichtNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt winkelNederlands wijnbouwcentrum groesbeek mvo mensen afstand arbeidsmarkt bijeenkomst tussen de wijnvaten

Waarom boek je het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek?

  • landelijke ligging
  • duurzaam en sociaal
  • interessante en inspirerende omgeving, met het accent op wijnbouw
  • veel aanvullende activiteiten en workshops mogelijk
  • geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, congressen, evenementen, teambuiding, heisessies
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Het Wijnbouwcentrum in Groesbeek

Jouw evenement tussen de wijnvaten. Vergaderen in het wijnproeflokaal met uitzicht op de plek waar de druiven worden verwerkt tot de heerlijkste lokale wijnen. Of – bij goed weer – een netwerkborrel met uitzicht op het glooiende landschap en de wijngaard. Het kan allemaal bij het Nederlands Wijnbouw Centrum in Groesbeek.

Wijnbeleving in Groesbeek

Dit centrum richt zich op biologische wijnbouw, wijnproductie en analyse en wijnhandel. Hier bijeen komen is een bijzondere ervaring. Het nieuwe onderkomen van het Wijnbouwcentrum is gebouwd volgens ecologische en duurzame principes. Je kunt er terecht met een klein gezelschap, maar ook met grotere groepen. Het meest spectaculair is iets te organiseren op de ‘productievloer’. Maar ook de grote zaal leent zich uitstekend voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Workshops bij het Wijnbouwcentrum

Het Wijnbouwcentrum biedt allerlei teambuilding en andere activiteiten, van 'Secret Wine Tour' tot schilderen in de wijngaard of leren hoe een wijngaard moet worden onderhouden Daarnaast is het Nederlands Wijnbouwcentrum ook het kennis en expertisecentrum voor de wijnprofessional en daarbij een gecertificeerde Wine and Spirit Education Trust opleider (de internationale wijnopleiding). Maar je kunt er ook thematische en verdiepende wijn workshops en masterclasses volgen.

Landelijke omgeving van het Wijnbouwcentrum

Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum ben je op een prachtige landelijke plek, die bijna on-Nederlands aandoet. Heb je iets met wijn, dan is dit jouw locatie!

Adresgegevens

Het Wijnbouwcentrum Bredeweg 2 Bredew Groesbeek Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Het Wijnbouwcentrum

(theateropstelling)
Proeflokaal-vergaderruimte: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Pinotin zaal: 120 (normaal) / 40 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Het Wijnbouwcentrum

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur grote zaal € 250,00 per dagdeel, voor een hele dag wordt het voordeliger en ook prijsafspraken mogelijk. Luncharrangement vanaf 13,50.

Opladen elektrische auto

Nee