Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Amsterdam Meet Berlage

Locatie met meerwaarde Meet Berlage in Amsterdam
Cultuur

Architect Berlage was een socialist in hart en nieren. Hij ontwierp zijn beroemde beursgebouw voor het volk. Die gedachte is nog steeds aanwezig: het gebouw wordt veel gebruikt voor sociaal maatschappelijke events. Meet Berlage volgt dit gedachtengoed: het is opgericht voor de 'maatschappij 3.0': om nieuwe connecties te leggen, kennis te delen en samen te werken. 

Er zijn ruimtes ingericht die voor iedereen beschikbaar zijn. Je kunt hier gebruik maken van werkplekken; om bij te praten, te werken en om nieuwe mensen te ontmoeten. Je betaalt echter niet met geld, maar met sociaal kapitaal. Je ruilt jouw kennis en kunde tegen dat van een ander. Zo wil Meet Berlage ontmoeting en kennisdeling in Amsterdam stimuleren.

'We faciliteren samenwerking en kennisdeling voor de maatschappij 3.0'

De Beurs van Berlage is één van de bekendste gebouwen van Amsterdam. In dit historische gebouw is 'Meet Berlage' gevestigd. Ook hier proef je de sfeer van het monument. Het gebouw zit vol met authentieke details en heeft ongelooflijk veel karakter. Je kunt er terecht voor vergaderingen, events tot 80 personen en recepties en borrels tot 120 personen. 

Meet Berlage is ook een ontmoetingsplek voor zzp-ers, start-ups en creatieven. Het is opgericht om nieuwe connecties te leggen, kennis te delen en samen te werken. Er hangt dan ook altijd een sfeer van creativiteit en flow. 

De locatie heeft verschillende zalen beschikbaar, allemaal even sfeervol. Het monumentale gebouw stamt uit 1903 en diende vroeger als beurshandel. Dat zie je terug in de historische inrichting. Je vindt er bijvoorbeeld een marmeren schouw met daarin figuren van de handel en rijkdom, authentieke schilderingen en motieven op de muren, glas-in-loodramen, oude houten kasten en klassieke kroonluchters. Het meest opvallend zijn waarschijnlijk de door Berlage ontworpen beursbankjes. 

Een prachtige, historische plek in het hartje van Amsterdam!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Meet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in AmsterdamMeet Berlage in Amsterdam


Adresgegevens

Meet Berlage
Oudebrugsteeg 9
1012JN Amsterdam

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Leeskamer: 70 personen
Raadzaal: 50 personen
Getuigenkamer: 24 personen
Lotenzaal: 20 personen
Bibliotheek: 10 personen
Kleine secretariaat: 5 personen
Buzzroom: 4 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Deze locatie rekent per uur, vanaf 8 euro per persoon per uur.