Donaties goede doelen
0
3
1
3
5

Den Haag Madurodam

Locatie met meerwaarde Madurodam in Den Haag
Mens

Madurodam is opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro, die al op jonge leeftijd om het leven kwam. Vanaf het begin is het park bedoeld als fondsenwerver voor goede doelen.

Via het Madurodam Kinderfonds worden alle opbrengsten van het park én de zakelijke bijeenkomsten geschonken aan goede doelen voor kinderen. Het Madurodam Kinderfonds steunt projecten die het zelfvertrouwen en de empathie van kinderen bevorderen. En ook een beetje hun heldenmoed. Zo wordt het verhaal van George Maduro doorgegeven.

Je kunt het Madurodam Kinderfonds extra steunen. Het is een Stichting en daarom opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

Alles bij elkaar is dat een heleboel sociale impact. Een dikke plus voor mens!

'Alle opbrengsten gaan naar goede doelen'

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een zakelijk evenement? Kom naar Madurodam! Van vergadering tot congres en van zakelijk diner tot bedrijfsfeest: bij Madurodam kan het allemaal. Extra bijzonder: al onze opbrengsten gaan naar goede doelen voor kinderen. Met je evenement draag je daar een steentje aan bij.

Madurodam vertelt de verhalen van Nederland

Madurodam is met 7 moderne zalen en een capaciteit van 25 tot 1.200 personen de enige evenementenlocatie met een dekking door heel Nederland. Leg een unieke link tussen jouw event, onze locatie en één van de vele verhalen waar Nederland groot in is. Via miniaturen, doe-dingen én indoor attracties ontdekken gasten van de grootste publiekstrekker van Den Haag waar een klein land groot in is. Maak van jouw evenement ook een Nederlands hoogtepunt!

Goede bereikbaarheid van Madurodam

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten, vanaf Rotterdam 25 minuten en 5 minuten tot het centrum van Den Haag. Madurodam heeft een parkeerterrein met 500 plekken waar je gebruik van kunt maken.

Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Hollands Spoor is er een directe verbinding naar Madurodam. Vanaf beide stations ben je met de tram of bus binnen 10 minuten bij Madurodam.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Madurodam?

  • er zijn zo veel mooie verhalen te vertellen in Madurodam, er past er vast een bij jouw event
  • je kunt je bijeenkomst verrijken met een van de vele activiteiten die hier te doen zijn
  • voor elk soort bijeenkomst is er een geschikte ruimte
  • iederéén komt graag naar Madurodam! 


Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen18Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen9Madurodam boon vd starp 3Madurodam foyer 1Madurodam panorama cafe 1Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen21Madurodam madurozaal 4Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen2Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen4Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen6Madurodam boon vd starp 1Madurodam boon vd starp 2Madorodam locatie met meerwaarde goede doelen5Madurodam locatie met meerwaarde goede doelen11Madurodam boon vd starp 4Madurodam dj en band in foyerMadurodam feest in foyerMadorodam locatie met meerwaarde goede doelen1


Adresgegevens

Madurodam
George Maduroplein 1
2584RZ Den Haag

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Foyer (voor ontvangsten, als beursruimte, private diners en feesten): 300 personen
Madurozaal: 300 personen
Boon van der Starpzaal: 130 personen
Panorama Café (private diners)): 70 personen
Taste of Holland : 80 personen
Oranje zaal: 45 personen
Blauwe zaal: 45 personen

Prijsindicatie

op aanvraag

Rolstoeltoegankelijk

Ja