Donaties goede doelen
0
3
0
7
8

Den Haag Madurodam

Locatie met meerwaarde Madurodam in Den Haag
Mens

Madurodam is opgericht als levende herinnering aan oorlogsheld George Maduro, die al op jonge leeftijd om het leven kwam. Vanaf het begin is het park bedoeld als fondsenwerver voor goede doelen.

Via het Madurodam Kinderfonds worden alle opbrengsten van het park én de zakelijke bijeenkomsten geschonken aan goede doelen voor kinderen. Het Madurodam Kinderfonds steunt projecten die het zelfvertrouwen en de empathie van kinderen bevorderen. En ook een beetje hun heldenmoed. Zo wordt het verhaal van George Maduro doorgegeven.

Je kunt het Mdurodam Kinderfonds extra steunen. Het is een Stichting en daarom opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

Alles bij elkaar is dat een heleboel sociale impact. Een dikke plus voor mens!

'Alle opbrengsten gaan naar goede doelen'

Madurodam maakt van ieder (zakelijk) evenement een Nederlands hoogtepunt. Als themapark over de grote verhalen van Nederland biedt Madurodam oneindig veel mogelijkheden. Er is altijd een unieke link te maken tussen het event, de locatie en één van de vele verhalen waar Nederland groot in is.

Madurodam heeft wel 10 zalen en je kunt er terecht met 12 personen, maar ook met 1200! En koppel er gelijk een mooie activiteit aan in één of meerdere attracties die het park biedt. Wil je een onvergetelijk evenement organiseren met uitzicht over héél Nederland? Kom dan naar Madurodam. Van bedrijfsfeest tot congres, van bijeenkomst tot borrel. Hier kan het allemaal. De zalen zijn verschillend van grootte en sfeer, voor elke gelegenheid is er wel één te vinden.

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer én de auto. Vanaf Amsterdam is het slechts 45 minuten en vanaf Rotterdam 25 minuten. Trams en bussen stopppen voor het park en parkeren kan om de hoek.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Madurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den HaagMadurodam in Den Haag


Adresgegevens

Madurodam
George Maduroplein 1
2584RZ Den Haag

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Foyer: 400 personen
Madurozaal: 300 personen
Boon van der Starpzaal: 170 personen
Nieuw Amsterdam: 50 personen
Tribunezaal: 60 personen
Panorama Café: 90 personen
Taste of Holland: 250 personen
Hof van Nederland: 14 personen
Oranje en blauwe zaal: 25 personen

Prijsindicatie

op aanvraag