Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Vught Landgoed Huize Bergen

Locatie met meerwaarde Landgoed Huize Bergen in Vught
MensCultuurNatuur

In de monumentale villa (1916) van Landgoed Huize Bergen leefde vroeger een zeer maatschappelijk betrokken echtpaar. Charlotte van Beuningen had bij de verkoop van het landgoed de wens dat het een maatschappelijk doel zou gaan dienen.

Vandaag de dag wordt nog steeds recht gedaan aan de oorspronkelijke doelstelling, maar op een andere manier. Het landgoed functioneert nu als hotel en vergaderlocatie. De opbrengst van de locatie komt ten goede aan de Joannes Bosco Stichting. Deze stichting ondersteunt projecten in Brabant die jongeren tot 18 jaar in een moeilijke situatie een stapje verder helpen.

De opbrengst wordt daarnaast ingezet om het historische karakter van de villa en het landgoed te behouden. Daardoor wordt dit historische erfgoed duurzaam bewaakt. Een paar jaar geleden is de villa volledig in de oorspronkelijke stijl gerestaureerd.

De laatste jaren heeft Landgoed Huize Bergen fors geïnvesteerd in duurzaamheid. Op het terrein staat onder andere een volledig duurzaam gebouwde en ingerichte logeer unit.

Je kunt de Johannes Bosco Stichting nog extra steunen. De Stichting is opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je het geld dat hierbij vrij komt doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

'We werken vanuit 5 MVO principes'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Landgoed Huize Bergen is corona-proof. Lees hier de maatregelen. Met de 1.5 meter indeling is de maximale capaciteit in theateropstelling 39 personen.

 

Dit monumentale landhuis ligt verscholen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. Net buiten Vught en op een steenworp afstand van ‘s-Hertogenbosch, vindt je alles voor een onvergetelijke bijeenkomst: rijk gedecoreerde stijlkamers, authentieke details, een hartelijke ontvangst en gastronomische specialiteiten.

Landgoed Huize Bergen heeft de huiselijke sfeer van vroeger maar dan met hedendaags comfort. In totaal heeft de locatie 20 stijlkamers en zalen en overnachten in een van de 105 hotelkamers behoort ook tot de mogelijkheden. Ook op culinair gebied is er van alles mogelijk. Een heerlijke plek voor een meerdaagse bijeenkomst.

Landgoed Huize Bergen maakt samen met Eigentijdserf onderdeel uit van Joannes Hospitality. Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteundLandgoed huize bergen stijlkamer 8 ringelberg fotografie 17Hb 133Hotelkamers van landgoed huize bergen in vugt locatie met meerwaarde voor cultuur_4Landgoed huize bergen in vught locatie met meer waarden voor mens_3 1Landgoed huize bergen in vught locatie met meer waarden voor mens_4 1Landgoed huize bergen in vught locatie met meer waarden voor mens_5 1Landgoed huize bergen stijlkamer 8 ringelberg fotografie 4Hb 2Landgoed huize bergen in vught locatie met meer waarden voor mens_8 1Hb01Landgoed huize bergen in vught locatie met meer waarden voor mens_2 1Hb 8Hb 202Landgoed huize bergen_stijlkamer 8 ringelberg 22Hotelkamers van landgoed huize bergen in vugt locatie met meerwaarde voor cultuur_2Stijlkamer 10_de pianokamer_landgoed huize bergen_1000pxHotelkamers van landgoed huize bergen in vugt locatie met meerwaarde voor cultuur_3Stijlkamer 14_landgoed huize bergen_1000pxLandgoed huize bergen in vught locatie met meer waarden voor mens_7 1Vught landgoed huize bergen mvo locatie 4Hotelkamers van landgoed huize bergen in vugt locatie met meerwaarde voor cultuurVught landgoed huize bergen mvo locatie 10Vught landgoed huize bergen mvo locatie 13Vught landgoed huize bergen mvo locatie 8Vught landgoed huize bergen mvo locatie 14Vught landgoed huize bergen mvo locatie 9Vught landgoed huize bergen mvo locatie 11


Greenkey locatie

Adresgegevens

Landgoed Huize Bergen
Glorieuxlaan 1
5261SG Vught

Provincie Noord-Brabant

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

De Slaapkamer: 20 (normaal) / 9 (bij 1,5m)
De Zitkamer: 40 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
De Gele Logeerkamer: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Pauw: 160 (normaal) / 39 (bij 1,5m)
Koetszaal: 60 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
De Pianokamer: 18
De Rode Logeerkamer: 18
De Dienstbodekamer: 30 (normaal) / 13 (bij 1,5m)
Koetszaal & Deel: 90 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Tuinkamer: 24 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Fentener van Vlissingen: 35 (normaal) / 16 (bij 1,5m)
Van Beuningen: 24 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Roosenburg: 24 (normaal) / 7 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Afhankelijk van het aantal personen en de grootte van de zaal is de zaalhuur inclusief of wordt er zaalhuurtoeslag in rekening gebracht. Bijvoorbeeld 4-uurs arrangement: € 18,00 pp.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja