Donaties goede doelen 2020
0
0
6
1
8

Westelbeers Eigentijdserf

Locatie met meerwaarde Eigentijdserf in Westelbeers
MensNatuur

Deze locatie verbindt mensen met de omringende natuur op alle mogelijke manieren. Dat doet men met een bijzonder oog voor duurzaamheid en vanuit een maatschappelijke doelstelling. 

Wat betreft MVO gaat de locatie verder waar de keurmerken stoppen. Eigentijdserf hecht er grote waarde aan dat alles klopt: gezond ondernemerschap, sociaal werkgeverschap, geven aan naasten en de natuur en investeren in het werken en leven met een lach.

De opbrengst van de locatie komt ten goede aan de Joannes Bosco Stichting. Deze stichting ondersteunt projecten in Brabant die jongeren tot 18 jaar in moeilijke situaties een stapje verder helpen. 

Je kunt de Johannes Bosco Stichting nog extra steunen. De Stichting is opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je het geld dat hierbij vrij komt doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

'Mensen verbinden met natuur'

Eigentijdserf is een echte natuurlocatie: mensen verbinden met de omringende natuur is wat deze locatie op alle mogelijke manieren faciliteert. Wat dacht je van vergaderen in een boomhut? Of een breakout bij de visvijver?

De locatie ligt midden in de natuur en is op een speciale manier vormgegeven. Maak gebruik van de dynamische bostuin en ontdek de rust, ruimte en vele mogelijkheden van deze locatie. Eigentijdserf biedt een beleving die de kracht en de wijsheid van de natuur laat zien en die bijdraagt aan een juiste balans tussen werktijd en ontspanning.

Eigentijdserf maakt samen met Landgoed Huize Bergen onderdeel uit van Joannes Hospitality. Een sociale onderneming met een maatschappelijke missie.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.Waarom boek je Landgoed Huize Bergen?

  • deze locatie verbindt mensen met de omringende natuur
  • je vind er een heleboel breakoutrooms
  • met de opbrengst van bijeenkomsten wordt een goed doel gesteund
  • sfeervolle plek en mooie ruimtes


Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 5Westelbeers eigentijdserf mvo locatie de spotterWestelbeers eigentijdserf mvo locatie 11Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 2Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 3Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 4Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 7Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 1Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 8Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 9Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 10Westelbeers eigentijdserf mvo locatie 6


Greenkey locatie

Adresgegevens

Eigentijdserf
Spreeuwelsedijk 9
5091KS Westelbeers

Provincie Noord-Brabant

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

De Kiem: 140 personen
De Gaard: 90 personen
Het Getij / De Tondel: 80 personen
Spotter: 20 personen
Diverse andere zalen: 40 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Afhankelijk van het aantal personen en de grootte van de zaal is de zaalhuur inclusief of wordt er zaalhuurtoeslag in rekening gebracht. Indicatieprijs 4-uursarrangement € 25,50 pp.

Rolstoeltoegankelijk

Ja