Donaties goede doelen 2020
0
0
2
6
8

Wageningen Aeres Hogeschool

Locatie met meerwaarde Aeres Hogeschool  in Wageningen
Natuur

Aeres Hogeschool Wageningen leidt studenten op tot authentieke en open minded docenten. Dit doen ze vanuit de filosofie van ‘ecologische intelligentie’.

Diversiteit, groen en duurzaamheid zijn verankerd in alle opleidingen én het innovatieve schoolgebouw. Dit is voorzien van de modernste snufjes op het gebied van energiebesparing en het faciliteren van ontwikkelingsprocessen. Duurzaamheid vanuit verschillende perspectieven!

 

'Ontmoeten en verbinden in een groene wereld'

Aeres is een Hogeschool en dat betekent dat zij in de zomer dicht zijn. Als je in de zomer informatie aanvraagt, komt Aeres daar na 23 august bij je op terug.

Je evenement organiseren in de dynamische omgeving van een hogeschool, het kan bij Aeres Hogeschool Wageningen. De locatie ligt op Wageningen Campus, vlak buiten de stad en goed bereikbaar vanaf de A12.

Ecologisch vergaderen

Het ronde gebouw is ontworpen voor verbinding en ontmoeting. Overal waar je kijkt zijn zitjes, hoekjes en plekjes om met kleine of iets grotere groepen te overleggen of te brainstormen. De één nog hipper ingericht dan de ander. En overal voel je waar het in deze school om gaat: opleiden vanuit ecologische intelligentie.

Interactieve evenementen

Het gebouw faciliteert leerprocessen op ecologische leest zo natuurlijk, dat het zich bijzonder goed leent voor interactieve evenementen. Het aantal beschikbare ruimtes is te veel om hiernaast op te sommen. In totaal telt de school ruim 25 lokalen ('nesten'), 4 glazen ronde overlegruimtes en per verdieping nog een aantal open 'grotten'.

Moderne snufjes en kooklokaal

Het in 2013 gerealiseerde gebouw is voorzien van de meest moderne snufjes, van wikiwanden tot digitale schoolborden. Ook beschikt Aeres Hogeschool Wageningen over een flink aantal verrijdbare presentatieschermen, een flexibel podium en PC's die ingezet kunnen worden voor je event. Er is zelfs een lokaal waar gekookt kan worden. Bijhuren van audiovisuele middelen is meestal niet nodig. Stoas biedt een ideale omgeving voor organisaties die een programma willen neerzetten waarbij out of the box wordt  gedacht en waarbij maatwerk belangrijk is.

Studenten-vibe

De beschikbaarheid van de ruimtes is afhankelijk van het onderwijsprogramma. Studenten en gasten zitten elkaar absoluut niet in de weg, daar is het gebouw flexibel genoeg voor (en de studenten te leuk!). Heb je echt veel ruimte nodig, dan zijn avonden en weekenden het meest geschikt. Ook door het jaar heen zijn er dagen dat het gebouw niet wordt gebruikt voor lessen en helemaal beschikbaar is, informeer naar de mogelijkheden. Er is veel mogelijk, ook verschillende terreinen om het gebouw heen kunnen worden ingezet voor evenementen of workshops.

Duurzame catering

Catering heeft Aeres Hogeschool Wageningen zelf in huis. Deze is grotendeels biologisch en er wordt veel gebruik gemaakt van streekproducten. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Aeres Hogeschool Wageningen?

  • verrassend rond gebouw met veel faciliteiten
  • heel veel verschillende ruimtes
  • beweeg mee op de studenten-vibe
  • centrale ligging en goed bereikbaar met de auto
  • zacht geprijsd


Stoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde rond gebouwStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde presentatieStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde overlegStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde subruimteStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde geschakelde lokalenStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde studentenStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde inrichtingStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde terrasStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde lokaalStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde natuurStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde verdiepingStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde ontmoetingStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde podiumStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde computerStoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde subruimte2Stoas wageningen evenementenlocatie meerwaarde trappen


Adresgegevens

Aeres Hogeschool
Mansholtlaan 18
6708PA Wageningen

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Centrale hal: 75 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Kantine: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Conferentieruimte verd. 1: 28 (normaal) / 9 (bij 1,5m)
Conferentieruimte verd. 2: 28 (normaal) / 9 (bij 1,5m)
Kookatelier: 7 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Atelier bloem: 11 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Atelier dier: 11 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Atelier groen: 11 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Brainstormruimte 1: 6 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Brainstormruimte 2: 6 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Ronde ruimte 1: 3 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Ronde ruimte 2: 3 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Ronde ruimte 3: 3 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Zitzakhoek: 6 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Geschakelde ateliers: 33 (normaal) / 11 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 40,00 tot € 450,00 euro per dag.

Bijzonderheden

Aeres Hogeschool is niet in het weekend te boeken. Ook woensdag en vrijdagavond is de school voor andere doeleinden in gebruik en kun je er geen event organiseren.

Opladen elektrische auto

Ja