DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Natuur

Mennorode is het meest duurzame conferentiehotel van de Veluwe. Ze gaan daarbij verder dan de gebruikelijke keurmerken. Duurzaamheid bij Mennorode is een beleving, die benadrukt wordt door de schitterende ligging, midden in de natuur.

Bijvoorbeeld door een eigen warmtekrachtcentrale en maar liefst 1000 zonnepanelen op het dak. Ze leveren 281.769 kWh per jaar, wat neerkomt op stroom voor één jaar voor circa 94 huishoudens!

Mennorode verleidt hotelgasten dragen door iets minder lang (15 seconden) te douchen. De gasten mogen deze liters vervolgens doneren aan een waterproject naar keuze. Zo zorgt elke overnachting voor een hele dag schoon drinkwater voor een gezin in bijvoorbeeld Uganda of Bangladesh.

De duurzame beleving wordt benadrukt door de schitterende ligging, midden in de natuur: aan Kroondomein het Loo en met maar liefst 10 hectare privégrond naast de deur. Het is zelfs mogelijk je event volledig klimaatneutraal te organiseren.

Een dikke mvo plus voor natuur voor deze gastvrije locatie!

'Duurzaamheid is bij ons een beleving, midden in de natuur'
Elspeet

Mennorode

Locatie met meerwaarde Mennorode in Elspeet
Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagseMennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_3Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_4Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_16Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_6Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_7Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_13Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_8Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_9Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_10Mennorode duurzaam locatie met meerwaarde amfitheater buitenMennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_11Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_12Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_14Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_15Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_17Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_5Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_18Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_19Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_202018 mennorode duurzaam locatie met meerwaarde natuur evenement2Mennorode in elspeet prachtige duurzame natuurlocatie en congreshotel meerdaagse_2

Waarom boek je Mennorode?

  • duurzame locatie in een groene omgeving
  • stil is hier echt stil, op de vogelgeluiden na
  • gezellig en huiselijk 4-sterrenhotel, heel geschikt voor meerdaagse meetings
  • prijswinnend duurzaam gebouw en een amfitheater in het bos
  • 20 flexibel in te zetten ruimtes
  • hoog serviceniveau, oprechte belangstelling en vriendelijkheid
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Mennorode in Elspeet

Mennorode voelt als een huiskamer. Maar dan wat groter en met onbegrensde mogelijkheden voor je event; door de vele zalen en ruimtes. Hier vind je geen grote kroonluchters, maar een warme inrichting, rekening houdend met de menselijke maat. 

De omgang binnen Mennorode is persoonlijk, met oprechte vriendelijkheid, belangstelling en respect voor de natuur. Wat betreft catering is alles mogelijk, men maakt zo veel mogelijk gebruik van biologische en fairtrade producten. 

Ruim 20 ruimtes

De vele zalen kun je naar wens kleiner maken of juist aan elkaar koppelen, in totaal kun je wel beschikken over 20 verschillende ruimtes. Heel bijzonder is het duurzame gebouw ‘De Luwte’ (winnaar van de Houtarchitectuurprijs ’12). Bij mooi weer is er een amfitheater tussen de bomen waar je in de buitenlucht een presentatie of workshop kunt doen. 

Conferentiehotel Mennorode

Het conferentiehotelhotel biedt 172 één- en tweepersoonskamers. De kamers zijn in 2017 allemaal gerestyled. Er is keuze tussen wat meer basic en luxe kamers.

Prachtige omgeving

Mennorode ligt midden op de Veluwe. Alleen de route ernaar toe is al een feestje. Met het openbaar vervoer reis je naar station Nunspeet, hier staat de vervoersdienst van Mennorode klaar om alle gasten naar Mennorode te brengen. 

Adresgegevens

Mennorode Apeldoornseweg 185 8075RJ Elspeet Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Mennorode

(theateropstelling)
Lucasgat: 330 (normaal) / 110 (bij 1,5m)
Grote zaal : 160 (normaal) / 53 (bij 1,5m)
Kuilhegge: 80 (normaal) / 26 (bij 1,5m)
De Luwte: 70 (normaal) / 23 (bij 1,5m)
't Leesten: 70 (normaal) / 23 (bij 1,5m)
Groenendaal: 65 (normaal) / 21 (bij 1,5m)
Hoge Duvel: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Broodberg: 56 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Solse Gat: 56 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Roode Heggen: 20 (normaal) / 7 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Mennorode

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Arrangement vanaf € 25,- per persoon.

Opladen elektrische auto

Ja