Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Apeldoorn Apenheul

Locatie met meerwaarde Apenheul in Apeldoorn
Natuur

De Apenheul is in 1971 opgericht, met als missie de liefde voor dieren en natuur te stimuleren. Duurzaam ondernemen zit in de genen van het natuurpark. Wereldwijd draagt de Apenheul actief bij aan natuurbehoud en natuureducatie. Ze zetten alle gasten aan tot nadenken over duurzaam gedrag en hiernaar handelen. 

Duurzame congreslocatie de St@art is gebouwd volgens de meest duurzame principes, met veel innovatieve technieken. Het is ontworpen door architectenbureau Rau en is volledig CO2 neutraal. Met technische hoogstandjes als betonkernactivering, koude-warmte wisseling en leemstuc, is De St@art een icoon voor duurzaamheid.

 

Een belevenis midden in de natuur

Stel je eens voor..... jouw event midden in een natuurpark met honderden apen...... Het kan bij de Apenheul in Apeldoorn! Je bezorgt je bezoekers een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. 

De setting is natuurlijk heel erg uniek, maar ook de faciliteiten spreken tot de verbeelding. Verspreid over het park biedt Apenheul verschillende congres- en vergaderlocaties voor groepen van 10 tot 900 personen. Alle voorzieningen zijn aanwezig om jouw seminar, vergadering, training of workshop tot een succes te maken. 

Duurzame congreslocatie de St@art heeft een groot auditorium met state of the art audiovisuele middelen. Het gebouw beschikt daarnaast over diverse vergaderruimtes en een groot terras. Of maak gebruik van de sfeervolle Kambizuri tenten, met uitzicht op het gorilla-eiland. Deze tenten zijn van alle gemakken voorzien.

Je kunt de Apenheul ook workshops, trainingen en lezingen laten verzorgen. Anders dan anders, vanuit een biologische kijk op sociaal gedrag en altijd met een vrolijke knipoog. Dineren met uitzicht op de gorilla's, een workshop menselijk gedrag bij de chimpansees of een groot congres in het auditorium, het kan allemaal bij de Apenheul. Het is zelfs een officiële trouwlocatie. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam2Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam3Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam5Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam8Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam4Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam7Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam9Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam10Apenheul apeldoorn de staart natuur duurzaam1


Greenkey locatie

Adresgegevens

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Gibbon: 90 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Orang Oetan zaal : 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Gorilla: 70 (normaal) / 25 (bij 1,5m)
Bonobo: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Kambizuri twee tenten : 50 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Kambizuri alle tenten: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)
Dajak Farm: 50 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Orang Oetang gebouw: 60 (normaal) / 22 (bij 1,5m)
Bongo Bonde: 900 (normaal) / 300 (bij 1,5m)
St@art buitenterras: 50 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
ST@art foyer 1 + 2: 300 (normaal) / 100 (bij 1,5m)
St@art auditorium: 340 (normaal) / 100 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

n.t.b.

Opladen elektrische auto

Nee