Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Delft Art Centre Delft

Locatie met meerwaarde Art Centre Delft in Delft
MensCultuurNatuur

Het Art Centre ademt duurzaamheid. De gebouwen van Art Centre zijn grotendeels opgebouwd uit natuurlijke materialen en een groot deel van de energie wordt opgewekt door zon en wind. Je eet er biologisch, uit eigen tuin en streekproducten. Via diverse stichtingen en samenwerking met onder meer TU Delft werken ze mee aan projecten ter verduurzaming van de omgeving.

Art Centre Delft biedt werk aan diverse medewerkers met een arbeidsbeperking. De locatie is het culturele hart van Delft en wordt gerund door een kunstenaarsechtpaar. Zij willen internationale kunst een mooie plek geven en ruimte bieden voor educatieve projecten. In de zomer bieden ze onderdak aan kunstenaars uit allerlei windstreken: Japan, Zuid Korea, Amerika, Zweden, Griekenland en Italië. Hun kunstwerken vind je overal op het terrein.

'Kunst, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en natuurbeleving op een unieke wijze gecombineerd'

Art Centre Delft is een inspirerende locatie, precies tussen Den Haag en Rotterdam. Het ligt midden in een prachtig beschermd natuurgebied van 18 hectare groot. De ruimtes hebben grote raampartijen en Afrikaans aandoende balustrades vanwaar je over de natuur kunt uitkijken. Een wijds uitzicht op grazig gras, sloten, meertjes, kwakende kikkers en ruisende boomtoppen.

Bij Art Centre Delft gaan kunst, natuur en gastvrijheid hand in hand. Het centrum is een heerlijke plek , waar trainingen, evenementen, vergaderingen en coachingssessies tot hun volledige recht komen en waar iedereen zich na binnenkomst direct thuis voelt. Er zijn veel verschillende ruimtes, waaronder een heuse yurt.

De keuken van Art Centre is goddelijk: heerlijke en eerlijke gerechten met verrassende, verse ingrediënten uit eigen moestuin, waar geteelt wordt volgens permacultuur. De diverse groenten en kruiden belanden direct na het plukken op je bord en dat proef je!  Er wordt verder gewerkt met streek- en seizoensgebonden producten. Bij mooi weer eet je natuurlijk buiten, onder de notenbomen of in de beeldentuin. 

Echt een unieke locatie in de Randstad, midden in de natuur!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Art Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in DelftArt Centre Delft in Delft


Adresgegevens

Art Centre Delft
Rotterdamseweg 2015
2629HD Delft

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Galarie: 180 personen
De Verdieping: 60 personen
Linker Bovenkamer: 30 personen
Rechter bovenkamer: 30 personen
Room with an View: 8 personen
de Yurt: 20 personen
Het Theehuis: 30 personen
De Thuiskamer: 30 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. De zaalhuur is inbegrepen bij de arrangementsprijs. Dagdeel en lunch € 40,00 per persoon