Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Terneuzen CO3 Campus

Locatie met meerwaarde CO3 Campus  in Terneuzen
Natuur

Bio Based Europe Training Center is hét Centrum voor duurzame economie en technologie in Europa. Hier faciliteren ze de ontwikkeling naar de biobased economie, waar groene grondstoffen de rol overnemen van fossiele. Deze ‘nieuwe’ grondstoffen worden toegepast als materialen, chemicaliën en energie.

Het center doet veel aan voorlichting en educatie. Natuurlijk is ook het gebouw van allerlei innovatieve techniek voorzien: een volledig passief gebouw (geen actieve koeling), zonnepanelen die meedraaien, een eigen waterzuiveringsinstallatie, gebruik van aardwarmte en veel meer.

De circulaire kantoorunits worden bezet door interessante innovators. Veel bedrijven en onderwijsinstellingen komen er hun licht opsteken.

'De toekomst is groen'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de overige voorwaarden.

 

Vanuit midden Nederland gezien moet je er even een stukje voor rijden, maar eenmaal daar gaat er een wereld voor je open. Het Bio Base Europe Training Center is het centrum voor duurzame economie en technologie in Europa. Vast niet toevallig is de kleur van het gebouw groener dan groen. 

Het markante groene gebouw heeft allerlei ruimtes die geschikt zijn voor grote en kleinere events.

Leren in het Bio Base Europe Training Center

In het centre is er van alles te zien, te beleven en te leren. Niet voor niets vinden bedrijven en allerlei instellingen die iets hebben met natuur en techniek hun weg hier naartoe. Je kunt er een rondleiding krijgen en een interactieve expositie boeken die in gaat op biomassa, duurzaamheid, overbevolking, technologie en beroepenoriëntatie. Voor scholen dus ook een echte aanrader. De tour eindigt in het  laboratorium: met een labjas aan hands-on proefjes doen.

Moderne faciliteiten

Bio Base Europe Training Center heeft vijf moderne vergader- en leslokalen plus een mooi auditorium. Alle ruimtes zijn voorzien van beeld, geluid, flipovers en whiteboards. Daarnaast is er een simulatieruimte aanwezig met pc’s en kan er gebruik gemaakt worden van het laboratorium en de workshopruimte.

Duurzame catering van Bio Base Europe Training Center

Het atrium is zo ingericht dat je er heerlijk kunt lunchen, een beursplein in kunt richten, een grootschalig evenement neer kunt zetten of een netwerkbijeenkomst kunt houden. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het prachtige dakterras. Het centre verzorgt met liefde je (duurzame) catering, maar deze is ook af te kopen voor een klein bedrag.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Bio Base Europe Training Center?

  • Een unieke plek met veel technische hoogstandjes
  • Geef je gasten een hoop nieuwe kennis mee over de biobased economie
  • Bijzonder gebouw met een mooi auditorium voor 150 personen
  • Flexibele locatie, er is veel mogelijk qua catering en inrichting


Auditoruim van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurVergaderzaal met berkenstammen bij het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAtrium met tafelopstelling bij het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAuditorium bovenaf gezien van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAtrium van bovenaf gezien van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurEntree van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurAtrium van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurKleine vergaderzaal van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurMedium vergaderzaal van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurOverzichtfoto van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuurTheateropstelling in atrium van het biobased training centre in terneuzen een locatie met meerwaarde voor natuur


Adresgegevens

CO3 Campus
Zeelandlaan 2
4538CA Terneuzen

Provincie Zeeland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Lokaal 4: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Lokaal 3: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Lokaal 2: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Lokaal 1: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Vergaderzaal: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Auditorium: 150 (normaal) / 40 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Het auditorium huur je al voor € 362,- per dagdeel. Lunchen vanaf €12,- pp, duurzame lunch € 17,75

Opladen elektrische auto

Ja