Donaties goede doelen 2020
0
0
2
6
8

Amsterdam GeWoonboot

Locatie met meerwaarde GeWoonboot in Amsterdam
Natuur

GeWoonboot is allesbehalve gewoon. Duurzaam denken en doen staan hier absoluut op nummer 1.

Het woonschip werd in 2006 gebouwd als voorbeeld dat het wél kan: helemaal duurzaam en zelfvoorzienend wonen op het water. De geWoonboot is de inspiratiebron van CPO project 'Schoonschip',de eerste zelfvoorzienende drijvende woongemeenschap van Nederland.

Sinds 2012 is het een vergader- en trainingslocatie. Eigenaren Joan en Jan hebben van de geWoonboot hét visitekaartje van duurzaam ondernemen gemaakt. 

Inmiddels zijn er veel nieuwe duurzame technieken bijgekomen en is er een geWoonboot 2.0 in de maak. Ook hierbij staan voorop: de functie als duurzame ontmoetingsplek, greenhub, cradle to cradle materialen, autarkie, low tech systemen, opschaalbaarheid & zichtbaarheid op een bijzondere plek. 

'Buitengewoon vergaderen op het water'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. In het geval van De Gewoonboot geldt dit vooralsnog voor bijeenkomsten op een datum voor 1 september 2020.

 

Op de geWoonboot kun je niet 'gewoon' vergaderen. Je stapt hier in dit bijzondere stukje van Amsterdam-Noord even uit de dagelijkse hectiek. GeWoonboot ligt aan de NDSM-werf, een magische en inspirerende plek.

Het weidse uitzicht op het kabbelende IJ en de skyline van Amsterdam geven een gevoel van ruimte en rust. Je voelt je vrij en dat is een perfecte basis voor een succesvolle bijeenkomst.

De geWoonboot is een autarkische woonboot, dit wil zeggen, zij voorziet in haar eigen energiebehoefte en zuivert haar eigen afvalwater. Duurzaamheid aan boord komt terug in zowel de techniek van de boot als in de bedrijfsvoering van eigenaren Joan Kramer en Jan Huisman. Boek je de geWoonboot? Dan boek je een ‘eerlijke’ plek met een oprecht verhaal.

Flexibele indeling
De woonboot met een totaal oppervlak van 120 m2 en is geschikt voor een vergadering, training, brainstormsessie, heisessie, off-site meeting, duurzaam bedrijfsuitje of een borrel voor 2 tot 14 personen. Het aantal personen is aangepast aan de 1,5 meter regel, dus je kunt hier veilig bij elkaar komen in een prachtige natuurlijk omgeving.

Catering tijdens je verblijf
De geWoonboot verzorgt ontbijt, lunch, borrel en diner en werkt nauw samen met de restaurants op de werf en met lokale cateraars die biologische en/of lokale producten gebruiken. Het zijn cateraars die sociaal en duurzaam werken.
Bijvoorbeeld Lambe, de biologische bakkerij waar mensen met een verstandelijke beperking heerlijke koekjes voor ons bakken. En met lunch van Freud, een restaurant waar mensen met een psychiatrische achtergrond werkervaring opdoen in de keuken van dit restaurant. 

Inspirerende breaks
Tijdens vergaderingen en brainstormsessies worden er veel creatieve ideeën gegenereerd en is het belangrijk om soms wat ruimte te maken in de hoofden van de deelnemers. Je kunt inspirerende vergaderbreaks boeken via de geWoonboot. Bijvoorbeeld een verassende wandeling over de voormalige grootste scheepswerf van Europa met een NDSM kunstenaar als gids, of op bezoek bij een NDSM-uitvinder/kunstenaar voor een bijzondere workshop. Je kunt ook op avontuur door Amsterdam Noord op een vintage bike op bezoek bij markante Noorderlingen thuis. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 1Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 2Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 7Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 4Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 10Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 5Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 6Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 8Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 9Gewoonboot amsterdam duurzaam mvo knsm 3


Adresgegevens

GeWoonboot
NDSM Plein 104
1033WB Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

IJzaal: 14 (normaal) / 6 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur vanaf €250,- tot €595,- per dagdeel, compleet vergaderarrangement €9,50 per persoon per dagdeel.

Opladen elektrische auto

Nee