DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Cultuur

Het Dordts Patriciërshuis werd gebouwd in de 18e eeuw als woonhuis. Nu is het een museum waar je kunt ontdekken hoe welgestelde burgers leefden aan het einde van de 18e eeuw. In de kelder zijn exposities van hedendaagse kunst.

In de kelderruimte, met haar historische balken en unieke doorkijkjes, worden ook twee historische films vertoond. Hier kom je meer te weten over onze vaderlandse geschiedenis.

Het huis is helemaal ingericht zoals men vroeger leefde, met prachtige kunst.

Het Dordts Patriciërshuis is een ANBI Stichting. Mede door het beschikbaar te stellen voor vergaderingen, kan iedereen van dit prachtige museum blijven genieten.

'Alsof je weer terug bent in de achttiende eeuw'
Dordrecht

Dordts Patriciërshuis

Locatie met meerwaarde Dordts Patriciërshuis in Dordrecht
Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_9Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_31Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_5Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_3Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_6Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_7Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_8Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_4Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_10Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_11Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_12Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_13Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_14Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_15Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_16Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_17Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_18Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_19Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_20Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_25Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_26Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_27Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_28Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_29Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_30Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_32Het dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuurHet dordts patriciershuis in dordrecht locatie met meerwaarde voor cultuur_2

Waarom boek je het Dordts Patriciërshuis in Dordrecht?

  • Het is een unieke historische plek, met heel veel sfeer en ambiance
  • Door hier te vergaderen draag je bij aan behoud van cultuurhistorie
  • Centrale ligging in prachtige historische stad
  • Persoonlijk en uitstekende service, zeer hoge waardering bij Meeting Review
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Dordts Patriciërshuis in Dordrecht

Vergaderen op een unieke plek, alsof je weer terug bent in achttiende eeuw. Dat is het gevoel dat je krijgt als je het Dordts Patriciërshuis binnenstapt. Gevestigd aan het water in Dordrecht, een prachtig historisch stadje. Een soort mini-Amsterdam, maar dan met lage parkeerkosten.

Het Dordts Patriciërshuis een compleet gerenoveerd 18e eeuws woonhuis. Alles is er nog als vroeger, de meubels, de gebruiksvoorwerpen, de kunst aan de muur. Door de unieke ligging en het karakteristieke interieur is het Dordts Patriciërshuis echt een bijzondere vergaderlocatie.

Ruimtes voor vergaderen en kleine meetings

Een echte blikvanger is de Maaskamer, ook wel het ‘oval office’ van de lage landen genoemd. Deze kamer biedt een prachtig uitzicht op het drukst bevaren drierivierenpunt van Europa. Naast de Maaskamer zijn er 6 andere vergaderruimtes. Op de zolder kun je een kleine bijeenkomst houden tot 40 personen, er staat ook een groot TV-scherm.

Vergaderen met uitzicht op het water

In het Dordts Patriciërshuis kun je vergaderen aan het water. Het museum is namelijk gelegen aan het drukst bevaren drierivierenpunt van Europa waar de Merwede, Noord en Oude Maas samenkomen. De ronde Maaskamer wordt gezien als één van de meest bijzondere vergaderlocaties aan het water in Nederland. Ook in de twee stijlkamers aan de voorzijde van het pand kunt u vergaderen aan het water. Deze bieden uitzicht op de sfeervolle Wolwevershaven met haar historische binnenvaartschepen.

Private dining of rondleiding in het Dordts Patriciërshuis

Het museum leent zich ook heel goed voor private dining. Sluit je meeting af met een feestelijk diner. En laat je dan ook gelijk even rondleiden in het museum. Het Dordts Patriciërshuis leent zich door de centrale ligging in de Randstad en de voordelig geprijsde parkeermogelijkheden voor de deur uitstekend voor allerlei zakelijke meetings.

Adresgegevens

Dordts Patriciërshuis Wolwevershaven 9 3311AV Dordrecht Provincie Zuid-Holland

Zaalcapaciteit Dordts Patriciërshuis

(theateropstelling)
Zolder: 44
Maaskamer: 16
Directiekantoor: 6
Kamer rivierzijde: 6
Voorkamer links: 6
Voorkamer rechts: 4
Zomerkeuken: 6

Prijsindicatie Dordts Patriciërshuis

De ruimtes zijn te huur voor € 250,- tot € 500,- per dagdeel.

Bijzonderheden

Het directiekantoor is altijd beschikbaar als vergaderlocatie. Alle overige ruimtes zijn alleen beschikbaar buiten openingstijden van het museum (woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 17.00 uur).

Opladen elektrische auto

Ja