DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0
Mens, Natuur

De Polderij heeft natuur overal geïntegreerd in de bedrijfsvoering. Dat zie en voel je in de dienstverlening, de catering en de ruimtes.

Vergaderlocatie de Polderij zet natuur vooraan. De vergaderruimtes zijn ingericht op basis van wetenschappelijk onderzoek, met de natuur als uitgangspunt. Ze werken ecologisch, duurzaam en lokaal.

De Polderij heeft ook oog voor mensen. Ze bieden stages aan op niveau 1 voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook ontvangen ze iedere zaterdag een groep mensen in de tuin. Zij genieten ervan om even lekker met de handen in de aarde te wroeten. Het merendeel van de groep kampt met sociaal-psychische problemen zoals verlies (rouw), autisme en/of burn-out klachten. 

'Natuur is de bron van ons bestaan'
Maassluis

De Polderij

Locatie met meerwaarde De Polderij in Maassluis
Bij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_2 1Bij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_3 1Bij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_4 1Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact buitenBij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_6 1Bij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_7 12022 polderij in maassluis locatie met meerwaarde voor natuur kipjesBij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_8 1Bij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_9 12022 polderij in maassluis locatie met meerwaarde voor natuur lekker etenBij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling_10 1Bij de polderij in maassluis in de anderhalve meter opstelling 1Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact buiten1Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening18Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening12Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening13Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening14Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening15Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening16Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening17Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening19Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening9Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening1Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening10Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening4Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening2Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening7Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening6Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact opening8Maassluis de polderij duurzame mvo locatie impact lente

Waarom boek je de vergaderlocatie de Polderij in Maassluis?

  • Een heerlijke, groene locatie, waar de natuur centraal staat
  • Voor het heerlijke eten, de breinkost
  • Omdat alle ruimtes met zorg en volgens wetenschappelijke inzichten zijn ingericht
  • Je voelt je helemaal thuis in deze met liefde ingerichte vergaderlocatie
  • Andere gasten waarderen de Polderij met hoge cijfers
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Polderij in Maassluis

Landelijk en toch dicht bij de stad, dat is De Polderij! Vlakbij Rotterdam en Den Haag aan de Nieuwe Waterweg, ligt deze locatie midden in het groen. Een unieke plek, met bijzondere meetingruimtes. Zowel binnen als buiten is de natuur het belangrijkste ingrediënt. Want in het groen ben je creatiever, meer ontspannen en werk je makkelijker samen.
 

Wetenschappelijk vergaderen bij de Polderij

Deze ruimtes zijn bij De Polderij ingericht op basis van wetenschappelijk onderzoek. Oprichters Tom en Joyce geloven namelijk dat de juiste omgeving uitnodigt tot effectiever vergaderen, brainstormen en trainen. De Polderij heeft dus 6 ruimtes voor specifieke doelen zoals: presenteren & trainen, brainstormen, reflecteren, beslissen en plannen. Zo helpt de ruimte om het allerbeste uit jouw sessie te halen. Hiervoor is de natuur het belangrijkste ingrediënt. Er zijn dus groene wanden, veel planten, natuurlijke vormen en er is volop zicht op al het groen rondom De Polderij.

Culinair vergaderen bij de Polderij

Over de catering is goed nagedacht: de keuken speelt in op jouw fysieke en mentale voedingsbehoeften. De Polderij biedt een gevarieerd menu, afgestemd op jouw behoefte aan bepaalde voeding op bepaalde tijdstippen van de dag. Je eet bijzonder lekkere Breinkost voor optimale hersenactiviteit. Lokaal, seizoensgebonden en vers uit de boerenkeuken. En bij de Polderij houden ze van knotsgoeie koffie!

De Polderij: Mi Casa Su Casa

De Polderij is heel goed in het creëren van een ‘thuisgevoel’. Gasten krijgen veel persoonlijke aandacht van Tom en Joyce en ruimtes zijn huiselijk ingericht.

De locatie is uitstekend bereikbaar: er is een nieuwe metrohalte op 10 minuten loopafstand en je kunt ook aankomen met de watertaxi vanuit Rotterdam. 

 

Adresgegevens

De Polderij Vlaardingsedijk 7 3143LN Maassluis Provincie Zuid-Holland

Zaalcapaciteit De Polderij

(theateropstelling)
De hele locatie: 120 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Linker bovenkamer: 4 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Rechter bovenkamer: 10 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Hooiluik: 3 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Bar & vuurplaats: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Schuur: 30 (normaal) / 16 (bij 1,5m)

Prijsindicatie De Polderij

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct boekt. Bij De Polderij denken ze graag met je mee in een aanbod dat aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Ruimtehuur vanaf €27,50 p.p. Koffie, thee, fruitwater en audio- en visuele middelen zijn inbegrepen.

Bijzonderheden

Vlakbij de locatie is er mogelijkheid voor overnachten. In de haven van Maassluis slaap je in een authentiek boutique hotel met zicht op de Nieuwe Waterweg. Op loopafstand van de Polderij. Zoek je juist iets minder luxueus en minstens net zo bijzonder? In diezelfde haven ligt een schip: De Elbe. Op deze oude zeesleper kan je overnachten en je kan er zelfs een mooie vaartocht mee kan maken.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja