Donaties goede doelen
0
2
1
6
7

Maassluis De Polderij

Locatie met meerwaarde De Polderij in Maassluis
Natuur

De Polderij heeft natuur overal geïntegreerd in de bedrijfsvoering.

Dat zie en voel je in de dienstverlening, de catering en de ruimtes. Deze zijn ingericht op basis van wetenschappelijk onderzoek, met de natuur als uitgangspunt.

Ze werken ecologisch, duurzaam en lokaal.

'Natuur is de bron van ons bestaan'

Landelijk en toch dicht bij de stad, dat is De Polderij! Vlakbij Rotterdam en Den Haag aan de Nieuwe Waterweg, ligt deze locatie midden in het groen. Een unieke plek, met bijzondere meetingruimtes.

Deze ruimtes zijn bij De Polderij ingericht op basis van wetenschappelijk onderzoek. Oprichters Tom en Joyce geloven namelijk dat de juiste omgeving uitnodigt tot effectiever vergaderen, brainstormen en trainen. De Polderij heeft dus 6 ruimtes voor specifieke doelen zoals: presenteren & trainen, brainstormen, reflecteren, beslissen en plannen. Zo helpt de ruimte om het allerbeste uit jouw sessie te halen. Hiervoor is de natuur het belangrijkste ingrediënt. Er zijn dus groene wanden, veel planten, natuurlijke vormen en er is volop zicht op al het groen rondom De Polderij.

Over de catering is goed nagedacht: de keuken speelt in op jouw fysieke en mentale voedingsbehoeften. De Polderij biedt een gevarieerd menu, afgestemd op jouw behoefte aan bepaalde voeding op bepaalde tijdstippen van de dag: Breinkost.

De Polderij is heel goed in het creëren van een ‘thuisgevoel’. Gasten krijgen veel persoonlijke aandacht van Tom en Joyce en ruimtes zijn huiselijk ingericht.

De locatie is uitstekend bereikbaar: er is een nieuwe metrohalte op 10 minuten loopafstand en je kunt ook aankomen met de watertaxi vanuit Rotterdam. 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
De Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in MaassluisDe Polderij in Maassluis


Adresgegevens

De Polderij
Vlaardingsedijk 7
3143LN Maassluis

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Schuur: 70 personen
Bar & vuurplaats: 120 personen
Opkamer: 12 personen
Hooiluik: 5 personen
Rechter bovenkamer: 20 personen
Linker bovenkamer: 12 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct boekt. Bij De Polderij denken ze graag met je mee in een aanbod dat aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Ruimtehuur vanaf €27,50 p.p. Koffie, thee, fruitwater en audio- en visuele middelen zijn inbegrepen.