Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Sociale impact locaties

Hier vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten die sociale impact maken. Ze doen iets bijzonders voor mensen. 

Deze locaties doen méér dan alleen geld verdienen. Ze kenmerken zich door sociaal ondernemerschap, waarbij ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben (weer) op de arbeidsmarkt te komen, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking. 

Warmte en de menselijke maat

Een locatie die is opgericht om iets goeds te doen voor mensen verspreidt warmte als een houtkachel. Vanaf het moment van binnenkomst zullen je gasten zich eraan warmen. De werkleiding en begeleiders doen hun werk vaak met zoveel toewijding en energie, dat die fijne flow overslaat op alles en iedereen tijdens een evenement. 

Er komen regelmatig locaties met sociale impact bij. Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bij ons vind je deze duurzame locaties: congreslocaties, eventlocaties, locaties voor manifestaties, feestlocaties, locaties voor festivals, locaties voor meerdaagse bijeenkomsten, locaties voor een personeelsfeestvergaderzalen, ruimtes voor workshops & brainstormsessies, heidag locaties, teambuilding locaties, trainingslocaties, locaties voor bedrijfsuitje, locaties voor meerdaagse teamsessies etc.