DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
6
0
Mens, Natuur

Echt bijna alles is circulair aan deze locatie. De liefde voor hergebruik en de natuur vind je overal terug. En het is ook nog eens een echte mens-locatie.

Tralala krijgt voor de catering hulp van ‘de dagbesteding’ van koffiehuis de Goede Morgen. Daar werken de meest bijzondere collega’s: een aantal jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Zij hebben allemaal hun eigen talent waarmee ze prima uit de voeten kunnen. 

Een dikke plus voor mens en natuur!

Tuinhotel Tralala is ouderwetse genieten in een stijlvol jasje.
Vinkeveen

Tuinhotel Tralala

Locatie met meerwaarde Tuinhotel Tralala in Vinkeveen
Brainstormen bij tuinhotel tralala in vinkeveenTuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_11Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_10Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_4Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_20Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_5Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_6Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_7Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_8Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_9Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_3Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_12Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_13Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_14Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_15Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_16Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_17Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_18Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_19

Waarom boek je Tuinhotel Tralala?

  • Bijeenkomen in een retro jasje met openslaande deuren naar onze bloementuin 
  • Na het harde werken uitwaaien aan de Vinkeveense plassen 
  • Een unieke plek met de meest bijzondere collega’s 
  • Biologisch en huisgemaakte taartjes, lunches, borrel en diner 
  • Wil je blijven slapen? Dat kan. We hebben 20 caravans/huisjes met een tweepersoonsbed. 
  • Vinkeveen is centraal gelegen, 15 minuutjes vanaf Amsterdam, 25 minuutjes naar Schiphol en Utrecht 
  • Gratis en voldoende parkeergelegenheid 
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Tuinhotel Tralala in Vinkeveen

Organiseer je een training, brainstorm, workshop of een heidag en wil je een keer wat anders dan anders? Zodra je de poort binnenstapt van Tuinhotel Tralala, waan je je in een andere wereld. Een oase van wilde bloemenzeeën, knusse zithoekjes, kitscherige parasolletjes en vele verrassingen. Een geweldige plek aan de Vinkeveense plassen, voor als je er met je team echt even helemaal uit wilt zijn.

In het Tuincentrum van Tuinhotel Tralala kun je met tussen de 12-25 mensen bij elkaar komen, afhankelijk van de wensen qua opstelling en het seizoen. De inrichting is compleet circulair, en ook nog eens super creatief. Burgerlijke truttigheid? Zij hebben het omarmd. Je kijkt je ogen uit… Wedden dat menig voorwerp in de ruimte aanleiding is voor een leuke anekdote? Een leuke start van je bijeenkomst! 

Activiteiten bij Tuinhotel Tralala 

De unieke sfeer van Tralala maakt een samenkomen met collega’s, workshop of zakelijk event tot een inspirerende gebeurtenis. Daarna zijn er volop mogelijkheden om samen te ontspannen. Na een meeting samen een potje jeu de boulen, opnieuw de koppen bij elkaar steken, en – als alles gezegd en gedaan is – met bootjes de Vinkeveense plassen op varen om uit te waaien. Of start de dag met een frisse duik of SUP tocht.  

Met liefde bereid 

Voor de koffie en lunch werkt Tuinhotel Tralala samen met Koffiehuis de Goede Morgen. Voor hun zelfgemaakte taartjes en lunches rijdt menig fietser om. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk biologisch en alles wordt met veel liefde bereid.  

Meerdaagse bijeenkomst bij Tralala 

En dan hebben we je nog niet verteld over de unieke mogelijkheden voor overnachten bij Tralala. Kleurrijke verbouwde caravans, met heerlijke bedden én natuurlijk je eigen tuinkabouter. In totaal zijn er 20 kamers (40 slaapplaatsen). Tuinhotel Tralala leent zich goed voor een meerdaagse bijeenkomst of een bedrijfsfeest. Indien gewenst heb je de hele locatie voor jezelf. Na hard werken is het genieten van een heerlijk diner en lekker nakletsen bij het vuur.  

Adresgegevens

Tuinhotel Tralala Vinkenkade 75 3645AP Vinkeveen Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Tuinhotel Tralala

(theateropstelling)
Het Tuincentrum : 25
Slaapplekken april-september (20 caravans en kamers): 40
Slaapplekken okt-maart (3 kamers)): 6

Prijsindicatie Tuinhotel Tralala

De ruimtes zijn te huur voor € 300,- per dagdeel. Een heerlijke lunch vanaf € 25,00 per persoon.

Bijzonderheden

Het Tuincentrum is in de maanden april t/m september te boeken van maandag t/m donderdag. Van oktober tot en met maart kun je de hele week terecht. Vanaf april ook met overnachting.

Opladen elektrische auto

Nee