DONATIES GOEDE DOELEN 2022
0
1
0
0
5
Mens, Natuur

Echt bijna alles is circulair aan deze locatie. De liefde voor hergebruik en de natuur vind je overal terug.

Koffiehuis de Goede Morgen, die het eten & drinken verzorgd voor Tuinhotel Tralala, biedt dagbesteding en beschermde werkplekken. Een aantal jongeren met een verstandelijke beperking heeft hier een mooie werkplek.

Zij hebben allemaal hun eigen talent. Zo kletst bijvoorbeeld Koen honderduit tegen elke klant en kan hij erg goed bedienen. Jurre heeft een eigen ontworpen tosti op de lunchkaart gehad.

Een dikke plus voor mens en natuur!

Tuinhotel Tralala is ouderwetse genieten in een stijlvol jasje.
Vinkeveen

Tuinhotel Tralala

Locatie met meerwaarde Tuinhotel Tralala in Vinkeveen
Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuurTuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_11Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_10Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_4Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_20Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_5Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_6Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_7Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_8Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_9Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_3Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_12Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_13Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_14Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_2Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_15Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_16Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_17Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_18Tuinhotel tralala in vonkeveen locatie met meer waarde voor mens en natuur_19

Waarom boek je Tuinhotel Tralala?

  • Een unieke plek, die werk biedt aan bijzondere medewerkers
  • De bijzondere inrichting en sfeer
  • De mooie tuin en de Vinkeveense plassen, je bent er echt helemaal uit
  • Vinkeveen is centraal gelegen, vlakbij Amsterdam, Schiphol en Utrecht
  • Genoeg parkeergelegenheid
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Tuinhotel Tralala in Vinkeveen

Zodra je de poort binnenstapt van Tuinhotel Tralala, waan je je in een andere wereld. Een oase van wilde bloemenzeeën, knusse zithoekjes, kitscherige parasolletjes en vele verrassingen. Een geweldige plek aan de Vinkeveense plassen, voor als je er met je team echt even helemaal uit wilt zijn.

Tuinhotel Tralala heeft twee mooie ruimtes, waar je met maximaal 12 mensen bij elkaar kunt komen. De inrichting is compleet circulair, en ook nog eens super creatief. Burgerlijke truttigheid? Zij hebben het omarmd. Je kijkt je ogen uit… Wedden dat menig voorwerp in de ruimte aanleiding is voor een leuke anekdote? Een leuke start van je bijeenkomst!

Activiteiten bij Tuinhotel Tralala

De unieke sfeer van Tralala maakt een samenkomen met collega’s, workshop of zakelijk event tot een inspirerende gebeurtenis. Daarna zijn er volop mogelijkheden om samen te ontspannen. Na een meeting samen een potje jeu de boulen, opnieuw de koppen bij elkaar steken, en – als alles gezegd en gedaan is – met bootjes de Plas op varen om uit te waaien.

Zelfgemaakte taarten

Voor de koffie en lunch werkt Tuinhotel Tralala samen met Koffiehuis de Goede Morgen. Voor hun zelfgemaakte taartjes rijdt menig fietser om. En je zit er ook nog eens heel leuk in het nieuwe duurzame koffiehuis. 

Meerdaagse bijeenkomst bij Tralala

En dan hebben we je nog niet verteld over de unieke mogelijkheden voor overnachten bij Tralala. Kleurrijke verbouwde caravans, met heerlijke bedden én natuurlijk je eigen tuinkabouter. In totaal zijn er 20 kamers (40 slaapplaatsen). Tuinhotel Tralala leent zich goed voor een meerdaagse bijeenkomst of een bedrijfsfeest. Indien gewenst heb je de hele locatie voor jezelf. Na hard werken is het lekker dansen. En iedereen kan blijven slapen!

Adresgegevens

Tuinhotel Tralala Vinkenkade 75 3645AP Vinkeveen Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Tuinhotel Tralala

(theateropstelling)
Het Tuincentrum: 12 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
De Balkonkamer: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Hotelkamers april-september (20): 40
Hotelkamers okt-maart (3): 6
Buitenruimte, hele locatie: 80

Prijsindicatie Tuinhotel Tralala

De ruimtes zijn te huur voor € 300,- per dagdeel. Een heerlijke lunch vanaf € 19,50 per persoon.

Bijzonderheden

Het Tuincentrum en de Balkonkamer zijn in de maanden april t/m september te boeken van maandag t/m vrijdag en in de overige maanden de gehele week. Vanaf april ook met overnachting. Ons Koffiehuis de Goede Morgen is geopend van vrijdag t/m maandag voor taartjes, koffie en een goede lunch.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee