DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
5
6
0

Waarom een locatie met een verhaal meerwaarde heeft

Inspiratie uit ons whitepaper

Meer dan ooit realiseren we ons hoe inspirerend het is om bij elkaar te komen op een fijne plek. Verwend worden met lekker eten, gastvrije ontvangst en genieten van een andere omgeving dan het (thuis)kantoor.

We kiezen met zorg de momenten dat we bij elkaar komen en dan willen we ook dat het een bijzondere beleving wordt. Dus wat is een van de belangrijkste onderdelen van je event? Locatie, locatie, locatie!
 

Een locatie met een verhaal

Voor je bezoekers is het fijn als het verhaal van de locatie goed wordt uitgelicht. Wat maakt deze locatie zo duurzaam, hoe wordt gewerkt aan het voorkomen van social waste of cultuurhistorie bewaard?

Helemaal mooi wordt het als je een koppeling naar het thema van je event kunt maken.
Dan zit jij met een Locaties met Meerwaarde(N) wel goed. Stuk voor stuk vertellen zij een bijzonder verhaal. Over ondernemen met respect voor de planeet. Over de bijzondere plek. Hoe ze als impact hub samenwerken met andere organisaties die duurzaam werken. Of wat ze betekenen voor mensen.
 

Smelt bij onze mens-locaties

Onze mens-locaties bieden vaak werk aan mensen met een beperking. Deze locaties geven graag een korte introductie en toelichting over hun werkwijze. Door te vertellen wat de ontstaansgrond is en waar ze aan werken met hun medewerkers of leerlingen, krijgen je gasten vanzelf respect voor de manier van werken. Wedden dat je publiek smelt?

>> Lees ook: Een persoonlijke touch op je event? Boek een van deze MENS locaties

Meer nieuws
Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.