DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Natuur

Bij Ter Meiren staan verduurzaming, diversificatie, circulariteit en inclusiviteit voorop. Het kasteel is duurzaam gerenoveerd en staat, naast het bieden van een comfortabel verblijf, in het teken van de omliggende flora en fauna.

Voor de bosbouw, akkerbouw en veeteelt worden de principes van de permacultuur als leidraad gehanteerd. En er worden regelmatig culturele en thema events georganiseerd die passen bij de waarden van Ter Meiren.

Een dikke plus voor natuur!

‘Jouw verblijf draagt bij aan het in stand houden van fauna en flora’
Meer (B)

Ter Meiren

Locatie met meerwaarde Ter Meiren in Meer (B)
Ter meiren in meer net over de grens in belgieTer meiren in meer net over de grens in belgie_7Ter meiren in meer net over de grens in belgie_2Ter meiren in meer net over de grens in belgie_3Ter meiren in meer net over de grens in belgie_4Ter meiren in meer net over de grens in belgie_5Ter meiren in meer net over de grens in belgie_6Ter meiren in meer net over de grens in belgie_8Ter meiren in meer net over de grens in belgie_9Ter meiren in meer net over de grens in belgie_10Ter meiren in meer net over de grens in belgie_11Ter meiren in meer net over de grens in belgie_12Ter meiren in meer net over de grens in belgie_13

Waarom boek je Ter Meiren in België?

  • Je bent midden in de natuur en draagt bij aan het behoud hiervan
  • Het is een prachtig en sfeervol kasteeltje
  • Heel erg geschikt voor grote buitenfeesten
  • Het landgoed is prachtig en kent heel veel mooie plekjes
  • Je bent er echt even uit
  • Goed bereikbaar, vanaf Utrecht maar een uurtje rijden

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Ter Meiren in Meer (B)

Net over de grens in België vind je dit prachtige kasteeltje. Ter Meiren ligt midden in de natuur, het 100 jaar oude parklandschap is wel 25 hectare groot. Met jouw verblijf hier draag je mede bij aan het duurzaam in stand houden van het domein.

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een festivalachtig event, lekker in de buitenlucht? Daar is Ter Meiren supergeschikt voor. De vuurkorven, stretchtent en het mooie landgoed met vijver staan tot je beschikking. Ter Meiren biedt een inspirerende omgeving en een ruime keuze aan ruimtes: van kleine, intieme vergaderruimtes tot grote conferenties met honderden deelnemers. Het kasteel is van alle (technische) gemakken voorzien.

Voeg buiten toe aan je event

Het 100 jaar oude parklandschap rondom het kasteel biedt de ideale mogelijkheid om je hoofd even leeg te maken. Neem een wandeling of ga even bosbaden. Als breakout of als afsluiting van je bijeenkomst. Grote kans dat je Drentse heideschapen of Schotse hooglanders tegenkomt!

Een goed feestje

Het landgoed leent zich goed voor grote personeelsfeesten. Ontdek de mooie plekjes, zoals bij de vijver. Ter Meiren ligt net over de grens in België. Een feestje houden tot in de nacht is hier mogelijk. Overnachten kan in de nabije omgeving. 

Lokaal eten bij Ter Meiren

Met een groot assortiment aan verse producten uit eigen grond maakt Ter Meiren een menu op maat, naar jouw keuze. Een complete lunch of een gezellig hapje. Steeds vers bereid in een professionele keuken. Ook het meebrengen van een eigen cateraar behoort tot de mogelijkheden.

Adresgegevens

Ter Meiren John Lijsenstraat 58 2321 Meer (B) Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit Ter Meiren

(theateropstelling)
Buitenterras: 50 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Trofeehal: 18 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Jachtkamer: 18 (normaal) / 6 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Ter Meiren

Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks boekt, zaalhuur incl. faciliteiten en de prijs voor een gemiddeld horeca arrangement vanaf 500 euro.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee