Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Amsterdam Captain Pippi

Locatie met meerwaarde Captain Pippi in Amsterdam
Cultuur

Het schip van Captain Pippi, de Margien, is een mooi staaltje cultuurhistorie. Onder de naam Geertruida heeft ze heel lang als vrachtschip de Nederlandse binnenwateren bevaren.

Het schip is gebouwd in 1927 en nog grotendeels in originele staat, zodat je een goede indruk krijgt hoe het wonen en werken is op een binnenvaartschip.

Captain Pippi doet er alles aan om zo zuinig mogelijk met water om te gaan. Lunch is altijd biologisch met eerlijke producten.

Ervaar een stukje cultuurhistorie op dit mooie binnenvaartschip.

Hoe leuk is dat, jouw bijeenkomst op een heus binnenvaartschip? Captain Pippi is gevestigd op de Margien, die geankerd is in Schellingwoude, een creatief dorpje aan het IJ in Amsterdam-Noord.

Alleen vergaderen of het hele schip

Captain Pippi is een creatieve plek die je kunt afhuren voor productpresentaties, foto- en filmlocatie, als boardroom voor uw vergaderingen, brainstormsessies, workshops en nog veel meer. Je kunt één ruimte huren, dan heb je een tafel voor 12 personen tot je beschikking, presentatiemateriaal zoals een whiteboard en je eigen kleine, mooi uitgeruste keuken. Of huur het hele schip af, dat kan natuurlijk ook!

Eerlijk eten bij Captain Pippi

Op een steenworp afstand van het schip is de Landmarkt, een biologische versmarkt. Pippi shopt voor jouw lunch bij deze grootste en eerlijkste supermarkt van Amsterdam, die veelal met lokale producten werkt. Altijd lekker biologisch en indien gewenst vega of vegan.

Mooi omgeving voor breakouts

Wandelend loop je vanuit het schip zo Waterland in. Een heel groot polderlandschap met authentieke dijkhuisjes, zoals Durgerdam (15 min wandelen). Heerlijk voor een lekkere break van de dag.

Captain Pippi is goed bereikbaar, 20 minuten fietsen van Amsterdam CS of neem tram 26 richting IJburg en geniet van de mooie uitzichten over het water. Vanaf de snelweg ben je er in twee autominuten, parkeren is gratis.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Captain Pippi?

  • Een leuke, -out of the box- cultuurhistorische locatie
  • De bedrijfsvoering van Captain Pippi past heel goed bij meetings met meerwaarde
  • Vlak bij de stad, maar ook heerlijk buiten, in het creatieve deel van Amsterdam
  • Captain Pippi is goed bereikbaar


Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde2 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaardeCaptain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_122 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_4Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_52 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_62 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_8Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_72 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_10Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_9Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_2Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_3Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_42 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_9Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_62 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_7Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_8Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_102 captain pippi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_3Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_11Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_13Captain pipi in amsterdam vergaderschip met meerwaarde_15

Adresgegevens

Captain Pippi
Schellingwouderdijk h 382
1023NM Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Hele schip: 25 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Verhuurruimte: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je huurt de ruimte voor 300 euro per dagdeel, voor 800 euro huur je het hele schip voor een dag. Lunch vanaf 10 euro.

Bijzonderheden

Captain Pippi is te boeken vanaf 1 maart 2021.

Opladen elektrische auto

Nee