Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Vergaderlocaties en trainingslocaties voor brainstorm, heisessie of hackathon

Inspiratie & tips Vergaderlocaties en trainingslocaties voor brainstorm, heisessie of hackathon

Welke locatie kies je als de creativiteit moet stromen? In ieder geval een bijzondere of unieke locatie: spannend en inspirerend. Want dat is goed voor de flow.

Locaties met Meerwaarde(n) zijn vaak gevestigd in bijzondere gebouwen of op een bijzondere plek. Door de meerwaarde voor cultuur, natuur en mens, voegen ze een extra dimensie toe aan je brainstorm, heisessie of hackathon. Door de bijzondere doelen van onze locaties, krijgt jouw bijeenkomst ook iets extra’s.

Kies bijvoorbeeld voor een Impacthub

Wat het ook goed doet: een plek waar al veel start-ups of creatieve ondernemers hun plek hebben. Zij geven een vibe aan de locatie en vaak kun je ze ook vragen om iets te betekenen voor je event. Door een presentatie, workshop of rondleiding. In Amsterdam kun je jouw creativiteit laten stimuleren door de sociale ondernemers bij de Impact Hub. Of ga naar Meet Berlage, een laagdrempelige en zeer betaalbare plek in hartje Amsterdam. De Social Impact Factory is ook zo’n inspirerende plek, vlakbij Utrecht CS. Bij de helemaal circulair (en supercrea en grappig) ingerichte Groene Afslag werken ondernemers die allemaal iets willen betekenen voor de nieuwe groene wereld.  

Vergaderlocaties en trainingslocaties perfect voor brainstorm, heisessie of hackathon

Een vergaderlocatie exclusief voor jezelf

Het kan heel bevrijdend zijn: een plek waar je totaal je eigen plan kunt trekken en je de enige huurder bent. Op een aantal van onze locaties heb je het rijk alleen en wordt jouw gezelschap in de watten gelegd door de eigenaren. Dat is het geval bij Buitenwerkplaats (nabij Amsterdam), de Fruitproeverij (in de Betuwe), Het Veerhuis, de IJsselstroom Dwingelderheem, Buitengoed de Gelderse Waarden en Huis aan Zee. Deze bijzondere locaties hebben ook nog als voordeel dat ze lekker in het buitengebied of zelfs aan het strand liggen; kun je tussen de sessies door even lekker uitwaaien. Bij de monumentale Vergaderie (centrum Arnhem) heb je ook de hele locatie voor jezelf.

Eventlocatie met een rafelrandje

Of kies voor een locatie met een rafelrandje: creatieve broedplaatsen pur sang. In Amsterdam Noord is het NDSM eiland zo’n plek (lees ook de blog 'De Magie van de NDSM werf). Daar vind je GeWoonboot, de Ceuvel, Hoogtij en Eigen Regie Compagnie. Bij Hoogtij hebben ze een soort 'boei', waar je in kunt klimmen en met een klein gezeldschap van een fantastsich uitzicht kunt genieten. Mediamatic is ook zo'n locatie die in deze categorie past: hier hebben ze meer met kunst dan met commercie. Voor De Groene Afslag (gevestigd in een oud slooppand) geldt dat ook.

Vergaderlocaties en trainingslocaties perfect voor brainstorm, heisessie of hackathon

Een bijzondere locatie met veel subzalen

Heb je veel breakoutruimtes nodig, dan kies je voor een iets grotere locatie. Bijvoorbeeld Spant in Bussum, die ook een groot theater hebben om plenair te beginnen of af te sluiten. Of Kapellerput in Heeze. Deze inspirerende locatie biedt een aantal verrassende concepten zoals de KABAN, een boomhut gemaakt van duurzaam hout. Bij #DeVernieuwing kun je terecht voor je brainstorm en het opdoen van originele ideeën. Deze innovatieve ruimte heeft allerlei middelen die creatieve processen ondersteunen. Bovendonk, Mennorode en Kontakt der Kontinenten hebben ook veel subzalen en beiden net als Kapellerput mogelijkheden om met veel mensen tegelijk te overnachten.

Kom je er nog niet uit, bel ons dan even (06-15404945). we kennen alle locaties goed en zoeken dan samen uit wat het beste past.

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.