Donaties goede doelen
0
1
7
3
0

Manege de Eendenkooi

Non-profit vereniging Jeugd & paard de Eendenkooi is eigenlijk een hele bijzondere manege: Hier helpt iedereen mee met alle taken die bij het paarden verzorgen komen kijken én geven de instructeurs op vrijwillige basis les. Zo is paardrijden iets wat je samen doet en wordt het tegelijkertijd betaalbaar en bereikbaar voor iedereen in de buurt.

De manege heeft als doel: ‘het ontwikkelen van jeugd en volwassenen met name tot betrokken recreatieruiters, waarbij we een voorbeeld willen zijn op het gebied van paardenwelzijn, en waarbij we in de omgeving een maatschappelijke functie vervullen die daarbij past.’

Dit maatschappelijke karakter betekent dat de locatie sinds 2012 ook een Buurthuis van de Toekomst is, een typisch Haags fenomeen. In een Buurthuis van de Toekomst deelt de vereniging met omliggende scholen, culturele-, zorg- en welzijnsinstellingen en andere organisaties de aanpak van projecten in of rond het terrein van die vereniging. Op die manier wordt optimaal gebruik gemaakt van het gebouw en werken zij samen aan activiteiten voor de wijk.

De tarieven die de manege voor haar paardrijlessen hanteert liggen ruim onder het landelijk gemiddelde. De manege is namelijk zo georganiseerd dat iedereen zijn of haar bijdrage (voor zover als mogelijk) vrijwillig levert. Toch hikt ook de manege tegen een aantal grote uitgaven aan die gedaan moeten worden. Om wat voorbeelden te noemen; een nieuw dak op de rijhal is zeer wenselijk en de bakbodem is zeker ook aan vervanging toe. Voor deze en toekomstige grote uitgaven is de manege afhankelijk van donaties. Jouw gedoneerde geld komt dus goed terecht: zo kunnen er nog meer activiteiten voor de buurt worden georganiseerd.

>> Naar de website van Manege de Eendenkooi

Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event). Donatiecode invullen

 

 

naar alle goede doelen

Paardrijden voor iedereen toegankelijk maken

Logo Manege de Eendenkooi Extra afbeelding van Manege de Eendenkooi Extra afbeelding van Manege de Eendenkooi

naar alle goede doelen