Donaties goede doelen
0
1
7
3
0

Een supersfeervolle binnenlocatie voor het najaar

4 april 2017 Afbeelding Een supersfeervolle binnenlocatie voor het najaar

Bij dit heerlijke lenteweer denk je al snel aan buitenlocaties, aan het water, in het groen, met een zonnig dakterras. Maar laten we even reëel zijn: het evenement waarvoor jij een locatie zoekt, vindt waarschijnlijk in de herfst plaats. De meeste mensen starten namelijk een half jaar voorafgaand aan hun evenement met het zoeken naar een locatie.

Ligt dat op jouw bordje, dan heb je nu de twijfelachtige eer vooruit  te denken aan het killere najaar, waarbij een lekker verwarmde en sfeervolle binnen-locatie past. Goed bereikbaar, zodat je gasten niet lang door kou en regen hoeven.

Dat maakt dit het uitgelezen moment om Tobacco Theater in het zonnetje te zetten. Op steenworp afstand van Amsterdam CS en daarmee een van de best bereikbare locaties van het land voor de doelgroep OV reizigers. Een korte wandeling door de gezellige binnenstad van Amsterdam met haar typerende bruine cafeetjes is de opwarmer voor jouw evenement.

Binnen word je verrast met een overload aan cultuurhistorie. De plek waar vroeger de bladeren voor sigaren werden verhandeld is aan de ene kant totaal in ere gelaten maar aan de ander kant precies de moderne, hippe, industriële evenementenlocatie die je zoekt. De faciliteiten en catering zijn zelfs van topkwaliteit. Tobacco Theater staat garant voor serieuze kwaliteit op het gebied van dienstverlening en sfeer. Op Meetingreview beoordelen gasten hen maar liefst met een 9.2.

Wat de gasten na het evenement doen mogen ze natuurlijk zelf weten. Ze staan in hartje Amsterdam en auto rijden hoeft niet. Maar desgewenst zijn ze binnen 15 minuten met de trein op weg naar huis of hun handig buiten de ring geparkeerde auto.

 

Terug naar het overzicht