DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4
Mens, Cultuur, Natuur

Bovendonk heeft een rijke en lange historie, het eerste gebouw stamt zelfs uit de 13e eeuw. Meest recent was het gebouw een seminarie, nog altijd huist de priesteropleiding er op de hoogste verdieping.

Jaarlijks is er een expositie rondom de geschiedenis van het gebouw en de regio, regelmatig zijn er kunstexposities. Bovendonk heeft een exploitatie zonder winstoogmerk, alle winst wordt herinvesteerd in het behoud van de locatie voor de toekomst.

Daarnaast heeft Bovendonk een bijzondere functie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, hiervoor wordt samengewerkt met SDW, een organisatie die verstandelijk beperkten een werkplek biedt. Zij verzorgen het onderhoud van de groenvoorziening en de afwas.

Bovendonk is helemaal duurzaam gerenoveerd, uniek voor zo’n oud pand.  Waar mogelijk werken ze samen met agrariërs en leveranciers uit de regio zonder tussenkomst van een groothandel. Minder transport nodig en een eerlijke prijs voor de leverancier.

'Het hele gebouw ademt geschiedenis'
Hoeven

Bovendonk

Locatie met meerwaarde Bovendonk in  Hoeven
De bibliotheek van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenDe uythofzaal van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenDe binnenplaats van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenDineren in de kerkzaal van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenDineren in de zaal van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenEntree kerkzaal van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenKerkzaal van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenMooie vergaderzaal van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenVergaderzaal van locatie met meerwaarde bovendonk in hoevenEntree van locatie met meerwaarde bovendonk in hoeven

Waarom boek je hotel en Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk?

  • bijzondere historische sfeer
  • de vele mogelijkheden die Bovendonk biedt
  • je kunt tegen een kleine vergoeding een rondleiding krijgen door het bijzondere en grote complex 
  • ideaal voor een meerdaagse bijeenkomst, ook met (hele) grote groepen
  • centrale ligging
  • kwaliteit: bezoekers geven de locatie een hoge waardering
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Bovendonk in  Hoeven

Tussen Breda, Etten-Leur en Roosendaal vind je deze bijzondere historische locatie: Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk. Een schitterend complex in een prachtige omgeving, waar je bezoeker er echt even helemaal uit is. Overal waar je kijkt, zie je mooie historische architectuur en details.

De verschillende zalen van Bovendonk

Bovendonk heeft 11 vergaderzalen, een congreskapel en verschillende horecaruimtes, dus je kunt werkelijk alle kanten op. Je kunt er zelfs logeren. Omdat het gebouw een voormalig seminarie is en nog dienst doet als priesteropleiding, zijn er relatief veel eenpersoonskamers. Ideaal dus voor een meerdaagse zakelijke bijeenkomst.

Bijzondere binnentuin van Bovendonk

Het bezoeken waard is de werkelijk schitterende binnentuin, wij vinden het een hele romantische plek. Het hele gebouw is trouwens sfeervol en historisch, de architectuur is echt een bezoek waard. Ze geven je er graag een (gratis) rondleiding. De catering is om van te smullen. De bevlogen medewerkers zorgen ervoor dat je event tot in de puntjes wordt verzorgd.

Centrale ligging hotel en Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

De centrale ligging in West-Brabant tussen Etten-Leur, Roosendaal en Breda, maar ook tussen Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Antwerpen maken samen met de ruime parkeervoorzieningen en goede filevrije bereikbaarheid, dat het conferentiecentrum ideaal is voor bezoekers uit het hele land of buitenlandse bezoekers.

Adresgegevens

Bovendonk Hofstraat 8 4741AK Hoeven Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit Bovendonk

(theateropstelling)
Huyskamer: 20
Brasserie: 50
Hommelzaal: 15
Stafkamer: 50
Refter: 120
Seminarie: 110
Seminarie & Refter: 220
Tiendenzaal: 20
Donkzaal: 20
Heerenzaal: 30
Turfzaal: 30
Domineezaal: 30
Rentmeesterzaal: 30
Uithofzaal: 120
Bataafsezaal: 50
Bovendonkzaal: 60
Hofzaal: 118
Bibliotheek: 120
Congreskapel: 300

Prijsindicatie Bovendonk

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Een vergaderarrangement (incl. zaalhuur & lunch) vanaf € 38,00 p.p., huur grote zaal € 650,00 per dagdeel

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee