Donaties goede doelen
0
3
0
7
8

Pannerden Gelderse Waarden

Locatie met meerwaarde Gelderse Waarden in Pannerden
Mens

Buitengoed Gelderse Waarden is gelegen op een akkerbouwbedrijf en zorgboerderij. Deze zorgboerderij maakt onderdeel uit van Nova zorg en welzijn, een particuliere zorginstelling die dagbesteding biedt aan mensen met een beperking.

Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid is verweven in alle dagelijkse routines op de boerderij, het is hun tweede natuur. Inkopen doen ze zo veel mogelijk in de buurt en ze verwarmen CO2 neutraal, met behulp van zonnepanelen en houtkachels. Ook wordt er veel educatie gegeven aan schoolkinderen, over het functioneren van het bedrijf en de herkomst van voedsel.

'We willen mensen dichter bij landbouw, natuur en zorg brengen'

Een goed georganiseerde bijeenkomst combineren met de charme van het boerenbedrijf, dat kan bij Buitengoed Gelderse Waarden. Hier worden uien, suikerbieten, graan en (frites)aardappelen verbouwd. Daarnaast is het een zorgboerderij én een unieke en professionele plek voor vergaderingen en bijeenkomsten. Als enige gast heb je alle ruimte voor een geslaagde en inspirerende dag, ze verhuren de ruimtes namelijk maar aan één organisatie tegelijk.

Door medewerkers van Buitengoed Gelderse Waarden word je de hele dag lekker in de watten gelegd. Hiervoor worden vooral producten van eigen boerderij en uit de streek gebruikt. Ze serveren van een eenvoudige boerenlunch tot een uitgebreid dinerbuffet en alles wat daar tussen zit. Favoriet is de Break Bevershof; een klein puntzakje met verse zelfgebakken frites van eigen teelt. Lekker!!

Bij Buitengoed Gelderse Waarden combineren ze professionaliteit met een echt stukje boerengastvrijheid. De authentieke boerderij ligt prachtig aan de dijk in het buitengebied van Pannerden. Bevershof, zoals het erf van oudsher heet, kijkt uit over de Lobberdense Waard, een prachtig natuurgebied dat deel uitmaakt van de Gelderse Poort. 

En wil je er even tussenuit, dan zijn er ook tal van mogelijkheden, zoals een rondleiding in het moderne akkerbouwbedrijf of een rondleiding door de clienten over de zorgboerderij. In de Lobbense Waard zijn verschillende natuuractiviteiten mogelijk, zoals een struintocht door uiterwaarden en een picknick in de natuur. Of doe de frietexperience!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Gelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in PannerdenGelderse Waarden in Pannerden


Adresgegevens

Gelderse Waarden
Rijndijk 2
6911KA Pannerden

Provincie Gelderland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

De Boerderij: 100 personen
De Woonkeuken: 15 personen
't Proathuus: 12 personen
De Huiskamer: 6 personen
De Stal: 10 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Je betaalt niet voor de zaalhuur maar per persoon. Vanaf 17,50 voor 1 dagdeel, 27,50 voor twee dagdelen en 32,50 voor 3 dagdelen. Lunchen kan vanaf 9,75 per persoon.