DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Mens

Buitengoed Gelderse Waarden is gelegen op een akkerbouwbedrijf en zorgboerderij. Deze zorgboerderij maakt onderdeel uit van Nova zorg en welzijn, een particuliere zorginstelling die dagbesteding biedt aan mensen met een beperking.

Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid is verweven in alle dagelijkse routines op de boerderij, het is hun tweede natuur. Inkopen doen ze zo veel mogelijk in de buurt en ze verwarmen CO2 neutraal, met behulp van zonnepanelen en houtkachels. Ook wordt er veel educatie gegeven aan schoolkinderen, over het functioneren van het bedrijf en de herkomst van voedsel.

'We willen mensen dichter bij landbouw, natuur en zorg brengen'
Pannerden

Gelderse Waarden

Locatie met meerwaarde Gelderse Waarden in Pannerden
Buitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens ronde opstellingBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mensBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens entreeBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens erfBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens uitzichtBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens bijeenkomst2Buitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens bijeenkomstBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens boerdenbedrijfBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens erf2Buitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens lunchBuitenhof gelderse waarden locatie met meerwaarde boerderij zorg mens overzicht

Waarom boek je Gelderse Waarden?

  • de zorgboerderij geeft je gasten een warm gevoel
  • mooi gelegen in de Liemers
  • klanten waarderen deze locatie hoog bij Meeting Review
  • boerengastvrijheid van een hoog niveau
  • friet van eigen land
  • de locatie nodigt uit tot activiteiten
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Gelderse Waarden in Pannerden

Zorgboerderij De Gelderse Waarden

Een goed georganiseerde bijeenkomst combineren met de charme van het boerenbedrijf, dat kan bij Buitengoed Gelderse Waarden. Hier worden uien, suikerbieten, graan en (frites)aardappelen verbouwd. Daarnaast is het een zorgboerderij én een unieke en professionele plek voor vergaderingen en bijeenkomsten. Als enige gast heb je alle ruimte voor een geslaagde en inspirerende dag, ze verhuren de ruimtes namelijk maar aan één organisatie tegelijk.

Frites van eigen land

Door medewerkers van Buitengoed Gelderse Waarden word je de hele dag lekker in de watten gelegd. Hiervoor worden vooral producten van eigen boerderij en uit de streek gebruikt. Ze serveren van een eenvoudige boerenlunch tot een uitgebreid dinerbuffet en alles wat daar tussen zit. Favoriet is de Break Bevershof; een klein puntzakje met verse zelfgebakken frites van eigen teelt. Lekker!!

Beleef Gelderse Waarden

Bij Buitengoed Gelderse Waarden combineren ze professionaliteit met een echt stukje boerengastvrijheid. De authentieke boerderij ligt prachtig aan de dijk in het buitengebied van Pannerden. Bevershof, zoals het erf van oudsher heet, kijkt uit over de Lobberdense Waard, een prachtig natuurgebied dat deel uitmaakt van de Gelderse Poort. 

Rondleiding en activiteiten bij de Gelderse Waarden

En wil je er even tussenuit, dan zijn er ook tal van mogelijkheden, zoals een rondleiding in het moderne akkerbouwbedrijf of een rondleiding door de clienten over de zorgboerderij. In de Lobbense Waard zijn verschillende natuuractiviteiten mogelijk, zoals een struintocht door uiterwaarden en een picknick in de natuur. Of doe de frietexperience!

Adresgegevens

Gelderse Waarden Rijndijk 2 6911KA Pannerden Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Gelderse Waarden

(theateropstelling)
De Stal: 10 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
De Huiskamer: 6 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
't Proathuus: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
De Woonkeuken: 15 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
De Boerderij: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Gelderse Waarden

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Je betaalt niet voor de zaalhuur maar per persoon. Vanaf 17,50 voor 1 dagdeel, 27,50 voor twee dagdelen en 32,50 voor 3 dagdelen. Lunchen kan vanaf 9,75 per persoon.

Opladen elektrische auto

Nee