DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
1
0
Mens, Natuur

De Kauwgomballenfabriek is een van de locaties van de Social Impact Factory, een een landelijke hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap. 

Hier werken vele organisaties samen aan diverse uitdagingen, samengevat in de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. 

Organisaties die hier samenkomen streven niet naar winst, maar worden gedreven door een wens om oplossingen te vinden voor actuele problemen in de maatschappij.

'Sociaal ondernemen is het nieuwe normaal'
Amsterdam

Kaugomballenfabriek

Locatie met meerwaarde Kaugomballenfabriek in Amsterdam
De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_4De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_11De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_9De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_10De kaugomballenfabriek van sif in amsterdamDe kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_2De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_3De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_5De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_6De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_7De kaugomballenfabriek van sif in amsterdam_8

Waarom boek je bij de Kauwgomballenfabriek?

  • Omdat de Social Impact Factory is dé hotspot is voor sociaal ondernemerschap
  • Vanwege het prachtige industriële gebouw, met rijke historie
  • Veel ruimte en daglicht
  • Mooie uitvalsbasis, dichtbij de stad en toch voor iedereen goed bereikbaar
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Kaugomballenfabriek in Amsterdam

De Kauwgomballenfabriek is een van de locaties van de Social Impact Factory, een hotspot voor sociaal ondernemerschap. Het gebouw heeft een bijzondere geschiedenis.

Het gebouw van Social Impact Factory Amsterdam is onderdeel van het grotere complex de Kauwgomballenfabriek. De naam is afkomstig van de allereerste kauwgomfabriek in Nederland. De broers Jules en Robert Markus begonnen de fabriek in 1948 onder de naam ‘Maple Leaf’. De naam is een eerbetoon aan de Canadezen die niet alleen ons land hebben bevrijd, maar ook het product kauwgom in Nederland hebben geïntroduceerd. De fabriek is na vele succesvolle jaren in 2003 gesloten en het hele gebied werd in 2008 getransformeerd.

Licht en ruimte bij de Kaugomballenfabriek

Dit prachtige industriële pand van 1.300 m2 en drie etages kent veel ruimte en veel daglicht. De Social Impact Factory richtte het in met veel licht hout en circulaire materialen. Je kunt er vergaderen in een van de 8 vergaderruimtes, waar je met 2 tot 70 personen terecht kunt. In de grote centrale ontvangst kun je terecht voor events, borrels en walking dinners tot 100 personen. De ruimtes zijn licht en kleurrijk. De SDG's van de Verenigde Naties vind je overal terug.

Locatie is goede uitvalsbasis

De Kauwgomballenfabriek is een goede uitvalsbasis aan de zuidkant van Amsterdam. Gunstig gelegen binnen de ring vlakbij de A2, A9 en de A10 en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je auopto opladen doe je hier dicht bij de locatie.

Adresgegevens

Kaugomballenfabriek Willem Fenengastraat 1096BN Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Kaugomballenfabriek

(theateropstelling)
Eventspace KBF: 100
Istanbul: 70
Atlanta: 35
Hong Kong: 35
Jakarta: 35
Madrid: 35
Canberra: 15
Helsinki: 15
Porto: 10

Prijsindicatie Kaugomballenfabriek

De ruimtes zijn te huur voor € 160,- per dagdeel. Een heerlijke lunch vanaf € 23,90 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja