DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Mens, Natuur

Koninklijke Jaarbeurs kan met miljoenen bezoekers per jaar echt verschil maken in verduurzaming. Dat doen ze dan ook met verve. In de dagelijkse bedrijfsvoering is er eigenlijk niets, waar niét over wordt nagedacht.

Jaarbeurs werkt toe naar een positieve impact. Door meer energie opwekken dan te gebruiken, alle kringlopen te sluiten met een zero waste aanpak, duurzaam in te kopen, circulair te denken, het voorkomen van voedselverspilling, duurzame catering en groen vervoer. Daarvoor werkt men samen met partners zoals De Koekfabriek, Wastewatchers, Too Good To Go, Greendish, Tree for All en de Voedelbank.

Maar Jaarbeurs draagt zelf ook actief duurzame kennis uit. Op eigen events én op events die anderen bij hen organiseren. Er is ondersteuning bij een circulaire aanpak voor iedereen die er een event of vergadering organiseert.

De laatste jaren krijgt diversiteit en inclusie extra aandacht. Jaarbeurs is toegankelijk en studenten van de Spelderholt academie werken mee in de catering. Jaarbeurs helpt mee events te organiseren voor jongeren en steunt events met diversiteit en inclusie als onderwerp.

Jaarbeurs vindt hun mvo beleid zo belangrijk, dat ze een ‘Chief People & Sustainability Officer’ in dienst hebben. Echt veel meerwaarde voor ‘natuur’ én ‘mens’.

'Multifunctionele en duurzame eventlocatie'
Utrecht

Media Plaza Auditoriumgebied Congrescentrum Jaarbeurs

Locatie met meerwaarde Media Plaza Auditoriumgebied Congrescentrum Jaarbeurs  in Utrecht
Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_14Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_6Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_4Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatieHet auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_13Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_2Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_11Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_5Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_15Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_8Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_9Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_10Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_7Het auditoriumgebied van de jaarbeurs duurzame eventlocatie_12

Waarom boek je het Auditoriumgebied in de Jaarbeurs in Utrecht?

  • Multifunctionele én duurzame eventlocatie
  • Perfect voor middelgrote events tot 200 personen
  • Hele sfeervolle netwerkruimte
  • Moderne uitstraling, state of the art techniek, plug & play
  • Centrale ligging, goed bereikbaar en toegankelijk
  • Je wilt graag geholpen worden om jouw event zo duurzaam mogelijk te organiseren
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Media Plaza Auditoriumgebied Congrescentrum Jaarbeurs  in Utrecht

Organiseer je een middelgroot event en zoek je een centraal gelegen locatie die duurzaamheid als speerpunt heeft? Dan is Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Auditoriumgebied​ wat je zoekt. Koninklijke Jaarbeurs heeft als missie om CO2 positief te worden.

Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Auditoriumgebied heeft veel verschillende soorten congres- en vergaderzalen, zoals het kleurrijke Auditorium, de Shuttle, de Barzone foyer en verschillende break-out rooms. Ideaal voor de middelgrote events tot 200 personen.

Auditorium congreszaal

De Auditorium congreszaal is een modern vormgegeven ruimte waar je met je doelgroep kunt focussen op verandering en verbetering. Het kleurrijke design van het Auditorium roept bij binnenkomst gegarandeerd een vrolijk gevoel op. Het opvallende podium en de opstelling van de zitplekken zorgen ervoor dat jouw spreker de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Dit alles gecombineerd met moderne, innovatieve audiovisuele techniek zodat jouw personal branding optimaal tot zijn recht komt.

Veel breakouts in Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Auditoriumgebied

De barzone is een super sfeervolle ruimte waar je bezoekers kunnen netwerken. Ze serveren daar jouw gasten heerlijke duurzame hapjes. Daarnaast zijn er 7 breakoutrooms die je kunt inzetten voor subsessies.

Toegankelijkheid van Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Auditoriumgebied

Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Auditoriumgebied is te vinden op de tweede verdieping van Jaarbeurs beurs- en congresgebouw. De zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn bereikbaar per lift of roltrap en allen toegankelijk voor rolstoelgebruik. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid van Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Auditoriumgebied

Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Auditoriumgebied ligt naast Centraal Station Utrecht. Dit zal veel van je deelnemers doen kiezen voor het openbaar vervoer. Bezoekers die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de vele parkeerterreinen die bij Jaarbeurs horen.

Zaalcapaciteit Media Plaza Auditoriumgebied Congrescentrum Jaarbeurs

(theateropstelling)
Auditorium: 200
Media Arena: 55
Breakoutroom 2: 48
Breakoutroom 3: 48
Skytheater 1: 26
Skytheater 2: 26
Shuttle: 24
Round Control: 25

Prijsindicatie Media Plaza Auditoriumgebied Congrescentrum Jaarbeurs

De grootste zaal huur je voor € € 12.495,- prijs voor een dagarrangement met lunch is € 48,75 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja