DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Mens, Natuur

Koninklijke Jaarbeurs kan echt verschil maken in verduurzaming en dat doen ze dan ook met verve. In de dagelijkse bedrijfsvoering is er eigenlijk niets, waar niét over wordt nagedacht.

Jaarbeurs werkt toe naar een positieve impact. Door meer energie opwekken dan te gebruiken, alle kringlopen te sluiten met een zero waste aanpak, duurzaam in te kopen, circulair te denken, het voorkomen van voedselverspilling, duurzame catering en groen vervoer. Daarvoor werkt men samen met partners zoals De Koekfabriek, Wastewatchers, Too Good To Go, Greendish, Tree for All en de Voedelbank.

Maar Jaarbeurs draagt zelf ook actief duurzame kennis uit. Op eigen events én op events die anderen bij hen organiseren. Er is ondersteuning bij een circulaire aanpak voor iedereen die er een event of vergadering organiseert.

De laatste jaren krijgt diversiteit en inclusie extra aandacht. Jaarbeurs is toegankelijk en studenten van de Spelderholt academie werken mee in de catering. Jaarbeurs helpt mee events te organiseren voor jongeren en steunt events met diversiteit en inclusie als onderwerp.

Jaarbeurs vindt hun mvo beleid zo belangrijk, dat ze een ‘Chief People & Sustainability Officer’ in dienst hebben. Echt veel meerwaarde voor ‘natuur’ én ‘mens’.

'Duurzaam, centraal in Nederland en super bereikbaarheid'
Utrecht

Media Plaza - Polargebied Congrescentrum Jaarbeurs

Locatie met meerwaarde Media Plaza - Polargebied Congrescentrum Jaarbeurs  in Utrecht
Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_7Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatieHet polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_2Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_8Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_4Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_6Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_9Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_10Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_3Het polargebied van mediaplaza in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_5

Waarom boek je Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied in Utrecht?

  • Multifunctionele, overzichtelijke én duurzame eventlocatie
  • Je kunt de grote zaal helemaal naar eigen inzicht inrichten
  • Moderne uitstraling, state of the art techniek, plug & play
  • Centrale ligging, goed bereikbaar en toegankelijk
  • Je wilt graag geholpen worden om jouw event zo duurzaam mogelijk te organiseren
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Media Plaza - Polargebied Congrescentrum Jaarbeurs  in Utrecht

Organiseer je een groot event en zoek je een centraal gelegen locatie die duurzaamheid als speerpunt heeft? Dan heeft Koninklijke Jaarbeurs wat je zoekt: Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied. De Jaarbeurs heeft als missie om CO2 positief te worden.

Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied bestaat uit een warme ontvangstruimte, de grote strak vormgegeven Polar congreszaal en acht omliggende sessiezalen. Congreszaal de Polar is een pareltje en geeft een echt ‘wow-effect’ aan jouw event.

De zalen in Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied

In Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied vind je modern vormgegeven ruimtes waar je met je doelgroep kunt focussen op verandering en verbetering. Het contrast tussen de warme Flame Foyer en de frisheid in de zalen zorgt ervoor dat zintuigen geprikkeld worden en dat je deelnemers open staan voor de toekomst. In deze grote congreslocatie in Utrecht kun je tot 1500 mensen toespreken, een netwerkevent of een feest organiseren.

Congreszaal de Polar

Congreszaal de Polar is een grote, moderne ruimte waar je perfect met je doelgroep kunt focussen op inspiratie, verandering, verbetering. Je start als organisator in deze zaal met een wit canvas. De heldere, strakke en witte omgeving geeft je de mogelijkheid om de Polar geheel naar eigen wens in te richten en aan te kleden. De Polar congreszaal beschikt over moderne, innovatieve audiovisuele techniek zodat jouw personal branding optimaal tot zijn recht komt. 

Toegankelijkheid van Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied

Het Polargebied vormt samen met het Auditoriumgebied Media Plaza. Mediaplaza is te vinden op de tweede verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw. De zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn bereikbaar per lift of roltrap en allen toegankelijk voor rolstoelgebruik. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig.

Bereikbaarheid van Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied

Congrescentrum Jaarbeurs Media Plaza - Polargebied ligt naast Centraal Station Utrecht. Dit zal veel van je deelnemers doen kiezen voor het openbaar vervoer. Bezoekers die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de vele parkeerterreinen die bij Jaarbeurs horen.

Zaalcapaciteit Media Plaza - Polargebied Congrescentrum Jaarbeurs

(theateropstelling)
Spark: 110
Flash: 80
Glow: 80
Beam: 60
Solar: 59
Fluor: 50
Neon : 40
Osram: 40
Polar: 650

Prijsindicatie Media Plaza - Polargebied Congrescentrum Jaarbeurs

De grote Polarzaal huur je voor € € 19.995,- prijs voor een dagarrangement met lunch is € 48,75 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja