DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
7
7
1
Natuur

Duurzaamheid is de tweede natuur van Pean-buiten. Ze hebben zelfs een eigen Youtubekanaal waarmee ze gasten inspireren met #duurzame dinsdag. 

Een greep uit de activiteiten: Pean-buiten heeft een voedselbos aangelegd dat de biodiversiteit een enorme boost geeft. Ook steunen ze het 'Land van Ons'.

Varen doe je er met wind- of zonne-energie: zeilend of met een van de elektrische sloepen. Op elke waterlodge liggen 10 zonnepanelen.

En verder maken ze bij de inkoop, van toiletpapier tot catering, consequent de meest duurzame keuze.

'Duurzaam vergaderen aan het Friese water'
Akkrum

Pean-buiten

Locatie met meerwaarde Pean-buiten in Akkrum
Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_46Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_42Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_55Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_30Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_27Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_4Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_36Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuurPean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_33Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_5Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_8Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_57Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_48Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_35Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_15Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_19Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_20Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_23Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_2Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_42Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_24Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_40Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_37Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuurPean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_41Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_28Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_43Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_45Pean buiten duurzame locatie in frioesland meerwaarde voor natuur_47

Waarom boek je bij Pean-buiten?

  • Pean-buiten is een locatie waar duurzaamheid in het dna zit
  • De rust, ruimte, het water, de natuur
  • Als je lekker afgezonderd bij elkaar wil komen voor een (meerdaagse) meeting
  • Bij Pean-buiten ben je echt BUITEN, er helemaal uit
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Pean-buiten in Akkrum

Rust, ruimte, water en heel veel privacy. Dat is Pean-buiten in het mooie Friesland! Van grote conferentieruimte tot kleinschalige waterlodges, alle ruimtes zijn omringd door bos, weiland en water.

Zoek je wat anders dan anders? Dan is Pean dé plek voor jouw meeting. Pean-buiten ligt centraal in Friesland in het Peansterbosk, aan prachtig open vaarwater en nabij natuurgebied de Alde Feanen. Je kunt er terecht voor allerlei zakelijke bijeenkomsten. Maar vooral als je echt even wilt afzonderen en een aantal dagen met elkaar de diepte in wilt, is dit de perfecte plek.

Duurzaam vergaderen bij Pean-buiten

Bij alles wat ze bij Pean-buiten doen, maken ze de duurzame keuze. Ook de gasten geven ze zo veel mogelijk een natuur- en duurzamer beleving mee. Dat kan ook niet anders op zo'n mooie plek midden in de natuur!

Vergaderen in alle rust

Op het agrarisch erfgoed van Pean-buiten zijn er verschillende ruimtes. Van grote conferentieruimtes tot kleinschalige waterlodges. De ruimtes zijn geschikt voor diverse groepsgroottes. Elke ruimte of waterlodge is omringd door veel bos, weiland en water. De lodges zijn heerlijk om in te verblijven als je een meerdaagse meeting organiseert.

Het water op bij Pean-buiten in Akkrum

Het terrein en de omgeving zijn bij uitstek geschikt voor actieve, leuke en verbindende activiteiten. Lekker zeilen of sloep varen, maar ze organiseren ook allerlei andere activiteiten zijn geschikt voor diverse groepsgroottes. Van 3 persoons executive team tot alle 100 personeelsleden. Van hei-sessie tot teamdag. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Adresgegevens

Pean-buiten Pean 1 8494NB Akkrum Provincie Friesland

Zaalcapaciteit Pean-buiten

(theateropstelling)
Authentieke melkstal, de Jister: 60
Oude Hooiberg, de Berch. 30 personen: 30
De Sinnekant: 25
Waterlodge Goudule: 16
11 Waterlodges: 4

Prijsindicatie Pean-buiten

De grootste zaal huur je al voor € 500 per dagdeel, luncharrangement voor € 22,50

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja