DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Mens, Natuur

Koninklijke Jaarbeurs kan met miljoenen bezoekers per jaar echt verschil maken in verduurzaming. Dat doen ze dan ook met verve. In de dagelijkse bedrijfsvoering is er eigenlijk niets, waar niét over wordt nagedacht..

Jaarbeurs werkt toe naar een positieve impact. Door meer energie opwekken dan te gebruiken, alle kringlopen te sluiten met een zero waste aanpak, duurzaam in te kopen, circulair te denken, het voorkomen van voedselverspilling, duurzame catering en groen vervoer. Daarvoor werkt men samen met partners zoals De Koekfabriek, Wastewatchers, Too Good To Go, Greendish, Tree for All en de Voedelbank.

Maar Jaarbeurs draagt zelf ook actief duurzame kennis uit. Op eigen events én op events die anderen bij hen organiseren. Er is ondersteuning bij een circulaire aanpak voor iedereen die er een event of vergadering organiseert.

De laatste jaren krijgt diversiteit en inclusie extra aandacht. Jaarbeurs is toegankelijk en studenten van de Spelderholt academie werken mee in de catering. Jaarbeurs helpt mee events te organiseren voor jongeren en steunt events met diversiteit en inclusie als onderwerp.

Jaarbeurs vindt hun mvo beleid zo belangrijk, dat ze een ‘Chief People & Sustainability Officer’ in dienst hebben. Echt veel meerwaarde voor ‘natuur’ én ‘mens’

'Multifunctionele en duurzame congreslocatie'
Utrecht

Supernova Congrescentrum Jaarbeurs

Locatie met meerwaarde Supernova Congrescentrum Jaarbeurs  in Utrecht
Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatieSupernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_2Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_3Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_4Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_5Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_6Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_7Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_8Supernova in de jaarbeurs duurzame eventlocatie_9

Waarom boek je Congrescentrum Jaarbeurs Supernova in Utrecht?

  • Multifunctionele, overzichtelijke én duurzame congreslocatie
  • Moderne uitstraling, state of the art techniek
  • Alle techniek aanwezig, plug & play
  • Centrale ligging, goed bereikbaar en toegankelijk
  • Je wilt graag geholpen worden om jouw event zo duurzaam mogelijk te organiseren
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Supernova Congrescentrum Jaarbeurs  in Utrecht

Organiseer je een congres en zoek je een centraal gelegen locatie die duurzaamheid als speerpunt heeft? Dan moet je bij Congrescentrum Jaarbeurs Supernova​ zijn! Congrescentrum Jaarbeurs Supernova is onderdeel van koninklijke Jaarbeurs, dat de missie heeft om CO2 positief te worden.

Congrescentrum Jaarbeurs Supernova is de perfecte plek als je een kleinschalig congres wilt combineren met een beursvloer, (horeca)plein of expositie. Congrescentrum Jaarbeurs Supernova is heeft twee grote zalen die beiden 440 bezoekers aankunnen..

De zalen van Congrescentrum Jaarbeurs Supernova

De multifunctionele foyer is 1400 m2 en gebruik je voor netwerken, catering, beursvloer of expositie. De aangrenzende zalen van Congrescentrum Jaarbeurs Supernova, zoals congreszaal Progress of Mission nodigen uit tot ontmoeting en met elkaar in gesprek gaan. Congrescentrum Jaarbeurs Supernova kent een ruimtelijk design, letterlijk en figuurlijk, die je bezoekers in een andere wereld doet belanden.

Verbinding en energie bij Congrescentrum Jaarbeurs Supernova

Congrescentrum Jaarbeurs Supernova geeft een nieuwe dimensie aan je bijeenkomst. Met deze veelzijdige locatie heeft Jaarbeurs een kennisknooppunt gecreëerd waarin alles draait om verbinding en de juiste energie. Tegelijkertijd is de ruimte heel overzichtelijk, alle ruimtes liggen compact bij elkaar. Je bezoekers zullen niet verdwalen. Er is uitstekende catering; vers, gezond én duurzaam.

Bereikbaarheid van Congrescentrum Jaarbeurs Supernova

Congrescentrum Jaarbeurs Supernova ligt naast Centraal Station Utrecht. Dit zal veel van je deelnemers doen kiezen voor het openbaar vervoer. Bezoekers die met de auto komen, kunnen gebruik maken van de vele parkeerterreinen die bij Jaarbeurs horen.

Toegankelijkheid bij Congrescentrum Jaarbeurs Supernova

Het congrescentrum is te vinden op de eerste verdieping van het Jaarbeurs beurs- en congresgebouw. De zalen en voorzieningen zoals garderobe en toiletten zijn bereikbaar per lift of roltrap en allen toegankelijk voor rolstoelgebruik. Voor mindervalide bezoekers zijn er aparte toiletvoorzieningen aanwezig.

Adresgegevens

Supernova Congrescentrum Jaarbeurs Jaarbeursplein 6 3521AL Utrecht Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Supernova Congrescentrum Jaarbeurs

(theateropstelling)
Progress: 440
Quest: 100
Expedition: 100
Mission 1 + 2: 440
Mission 1: 195
Mission 2: 195

Prijsindicatie Supernova Congrescentrum Jaarbeurs

De grootste zaal huur je voor € € 17.350,- prijs voor een dagarrangement met lunch is € 48,75 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja