DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Natuur

Wikkelboat biedt revolutionaire, duurzame tiny house woonboten die op een unieke en comfortabele manier bijdragen aan een groenere toekomst. 

Wikkelboat wil graag gasten inspireren met hun ruimtebesparende en energievriendelijke oplossingen.

Alles is duurzaam aan de bootjes: zijn gemaakt van verschillende lagen gerecycled golfkarton. Dit materiaal is licht van gewicht, isoleert geluid en warmte goed, is sterk en volledig hernieuwbaar.

Het dak ligt vol met zonnepanelen en Wikkelboat maakt gebruik van lucht-lucht en voor de jacuzzi’s een lucht-water warmtepomp als zeer duurzaam verwarmingssysteem. Ook waterbesparing en het afvalbeheer zijn geoptimaliseerd. 

Door gebruik te maken van duurzame materialen en geavanceerde technologieën zijn Wikkelboats wel 3x duurzamer dan traditionele woningen.

'Duurzame bijzondere bootjes op een wereldse plek'
Rotterdam

Wikkelboat

Locatie met meerwaarde Wikkelboat in Rotterdam
Overzicht wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuurDe wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_22De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_8De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_5De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_9De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_15Kleine meeting bij wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuurDe wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_10De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_11De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_3De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_12De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_21De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_13De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_7De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_6De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_14De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuurDe wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_2De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_4De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_17De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_19De wikkelboot in rotterdam duurzame locatie met meerwaarde voor natuur_18

Waarom boek je Wikkelboat?

  • Innovatieve en superduurzame tiny houseboten
  • Wikkelboat ligt midden in de stad, maar ook rustig op het water
  • In de Rijnhaven een spectaculair uitzicht op de Kop van Zuid
  • Echt even iets anders, een inspirerende omgeving voor je meeting
  • Volop mogelijkheden voor events van 10-250 personen
  • Goed bereikbaar met OV, parkeren en overnachtingsmogelijkheden
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Wikkelboat in Rotterdam

Zoek je een inspirerende en duurzame plek op het water, midden in de stad? Boek dan een of meerdere Wikkelboats in Rotterdam. Het bruisende van de stad, gecombineerd met de rust van het water.

Wikkelboat is ideaal voor kleinschalige events, zoals een teambuilding workshop, een vergadering, productpresentatie of een lunchbijeenkomst. Maar ook voor grote events kun je er terecht!  Een Wikkelboat is van alle gemakken voorzien; het heeft altijd minimaal een grote en een kleine kamer, een badkamer en een keukentje. Je kunt slapen en vergaderen combineren. 

Duurzaam meeten in de Rijnhaven en Wijnhaven van Rotterdam

De accommodaties van Wikkelboat zijn heel erg duurzaam en smart. Ze zijn gemaakt van verschillende lagen gerecycled golfkarton. Binnen vind je allemaal slimme ruimteoplossingen en leuke technische snufjes. Zo ziet een duurzame toekomst eruit! De ligging van de Wikkelboat is spectaculair, in de Wijnhaven en in de Rijnhaven op de kop van Zuid. In de Rijnhaven met uitzicht op Hotel New York!

Grotere events met Wikkelboat

Bij Wikkelboat kun je met 2-20 personen vergaderen, lunchen of logeren. Maar je kunt de Wikkelboat in de Rijnhaven ook inzetten als breakout of overnachtingsplek voor een groter event. De organisatie van Wikkelbooat werkt samen theaterbioscoop LantarenVenster & theater Walhalla (zie ook de laatste foto’s). Hier kunnen bijvoorbeeld plenaire sessies tot 250 personen worden gehouden. Wikkelboats neemt de organisatie hiervan graag ter hand.

Unieke activiteiten

Er even lekker tussenuit tijdens je meeting? Bij Wikkelboat kun je (water)fietsen, e-sloep, of sups huren. Een unieke activiteit die je jouw gasten kunt aanbieden. Sup of kano bijvoorbeeld lekker naar het stads strand, dat binnenkort wordt gerealiseerd.

OV en parkeren bij Wikkelboat

Wikkelboat ligt in de Rijhaven en de Wijnhaven, in het centrum van Rotterdam. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en omringd door tal van parkeergarages.

Adresgegevens

Wikkelboat Antoine Platekade -water 995 3072ME Rotterdam Provincie Zuid-Holland

Zaalcapaciteit Wikkelboat

(theateropstelling)
Theater Walhalla: 72
Theater LantarenVenster: 250
Wikelboat 4 @ Rijnhaven: 25
Wikkelboat 1 of 2 @ Rijnhaven/Wijnhaven: 12

Prijsindicatie Wikkelboat

Je huurt al een wikkelboat voor € 175 per dagdeel. Lunch arrangement vanaf €17 p.p.

Bijzonderheden

Wikkelboat ligt op twee plekken in Rotterdam: Locatie Rijnhaven: Antoine Platekade 995-water Locatie Wijnhaven: Wijnhaven 2-water Op een Wikkelboat kunnen max. 25 personen bijeen komen. Bij afhuur van meerdere naast elkaar gelegen Wikkelboats kunnen maximaal 85 personen worden verdeeld over 5 Wikkelboats.

Opladen elektrische auto

Ja