DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
5
6
0
Mens, Cultuur, Natuur

Als onderdeel van een kennisinstituut hecht de afdeling Conferences & Events veel waarde aan een duurzame toekomst. Samen met het Koninklijk Instituut voor de Tropen zijn zij gehuisvest in het SDG House: een community van organisaties, ondernemers, wetenschappers en NGO’s die werken aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. 

Zo wordt de winst geïnvesteerd in de kennisprojecten van het KIT, gericht op de bevordering van gendergelijkheid, duurzame economische ontwikkeling en goede gezondheid wereldwijd. De duurzame identiteit wordt ook weerspiegeld in de keuzes die zij maken op het gebied van samenwerkingen, leveranciers, materialen, producten en catering.

 

'Evenementen die goed doen'
Amsterdam

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Locatie met meerwaarde Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam
Live streamen bij het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurMaximazaal van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurEntree van het koninklijk instituut van de tropen kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurDe bestuurskamer van het koninklijk instituut van de tropen in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurDe binnentuin en speelplaats van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurEntreehal van het koninklijk instituut van de tropen kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurDe binnentuin van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurDe bestuurskamer van het koninklijk instituut van de tropen in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuurDe clauszaal van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurDiner in entreehal van het koninklijk instituut van de tropen kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurDiner in raadzaal van het koninklijk instituut van de tropen in amsterdam locatie met meerwaarde voor cultuurEmmazaal van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurHoreca van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurLuchtfoto van het koninklijk instituut van de tropen kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurMauritszaal van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurMauritszaal vooraanzicht van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurOverzicht buiten van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurOverzicht en kruispunt bij koninklijk instituut van de tropen kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurRegentenkamer van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurRestaurant van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurVergaderopstelling in de emmazaal van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurVerlichte entreehal van het koninklijk instituut van de tropen kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurVooraanzicht maximazaal van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuurVooraanzicht van de clauszaal van het kit in amsterdam locatie met meerwaarde voor natuur mens en cultuur

Waarom boek je KIT - Koninklijk Instituut voor de Tropen?

  • Omdat je event raakvlakken heeft met een van de Sustainable Development Goals
  • Omdat je de duurzame doelstellingen van KIT wil steunen
  • Omdat je een programma gaat over SDG's of een andere inhoidelijke duurzame invulling 
  • Het is een prachtige, unieke locatie in hartje Amsterdam
  • De congres- en vergaderzalen ademen historie en grandeur
  • KIT neemt de organisatie van jouw bijeenkomst perfect uit handen, eigenlijk is alles mogelijk
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam

Geïnspireerd vergaderen in de stoel van een regent, kleurrijk dineren in een statige zaal of netwerken op een event tussen zuilen van marmer – bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen kan het.

Je bent dan niet alleen verzekerd van een goed verzorgde dag op een fantastische locatie, ook neem je een stukje verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen. Hoe precies? De winst komt ten goede aan KIT’s kennisprojecten, gericht op een duurzame toekomst wereldwijd.

Grandeur en moderne techniek bij KIT Amsterdam

Het monumentale gebouw heeft veel grandeur en een prachtige uitstraling. Het veelzijdige pand is geschikt voor zowel klassieke als moderne evenementen. Na bijna 100 jaar is dit indrukwekkende en unieke gebouw nog steeds een van de iconen van Amsterdam. Bij KIT kun je nu ook terecht voor hypermoderne conferenties op afstand, vanuit de prachtige en sfeervolle Koningin Máxima Zaal. Dankzij state-of-the-art apparatuur is het mogelijk met maximaal 500 personen tegelijk te communiceren. Samen vergaderen op afstand, vanuit een van de oudste en meest iconische conferentiezalen van Nederland!

Koningin Máxima Zaal voor congressen

In de grootste zaal van KIT is plaats voor 453 bezoekers. Het indrukwekkend plafond, een historische muurschildering en state-of-the-art techniek maken de Koningin Máxima Zaal perfect voor (grote) plenaire sessies, kennisoverdracht en congressen. De grandeur van deze congreslocatie is nergens zo voelbaar als in de Marmeren Hal. De hal – de entree van het gebouw – ligt centraal ten opzichte van alle overige zalen en vormt een stijlvolle omgeving voor diners, recepties en breaks.

Voor vergaderen in stijl

KIT heeft diverse zalen waar je met een kleiner gezelschap bij elkaar kunt komen. Wandkleden, beschilderde plafonds, ornamenten, prachtige uitzichten op de Amsterdamse grachten: in elke zaal proef je de historie van de locatie. Echt bijzonder en ook al voor kleinere groepen te boeken.

De Tropen en het Amsterdam Tropen Hotel

De Tropen café is ingericht door studio Piet Boon. De ruimte heeft een mix van monumentale details gecombineerd met een moderne smaakvolle inrichting. De Tropen inclusief heerlijk terras grenzend aan het Oosterpark is ook exclusief te huur voor diverse evenementen. Ook een overnachting is te regelen, onderdeel van het KIT is ook het Amsterdam Tropen Hotel gelegen naast het KIT.

Duurzame spreker of sparring partner

KIT is gehuisvest in het SDG House: een community van organisaties, ondernemers, wetenschappers en NGO’s die werken aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Ben je op zoek naar een spreker, sparringpartner of andere inhoudelijke invulling? Zij koppelen je graag met de voor u relevante partijen die onderdeel uitmaken van het SDG House. Of dat nou een wetenschapper van het KIT, een innovatieve ondernemer van de Impact Hub, een advocaat van Prakken D’Oliveira of woordvoerder van De Gezonde Stad is.

Adresgegevens

Koninklijk Instituut voor de Tropen Mauritskade 64 1092AD Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Koninklijk Instituut voor de Tropen

(theateropstelling)
De Subtropen: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
Emmazaal: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Clauszaal: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Regentenkamer: 10 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Bestuurskamer: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Raadzaal: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Mauritszaal: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)
Koningin Máximazaal: 453 (normaal) / 150 (bij 1,5m)
Marmeren hal: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Koninklijk Instituut voor de Tropen

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. De goedkoopste zaal is € 450,- per dagdeel, vergaderarrangement voor de hele dag € 52,50 per persoon, een lunch is er al vanaf € 20,- pp

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee