DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3
Natuur

Bij Buitenplaats Maartensdijk draait het om betekenisvol ondernemerschap: circulair, maatschappelijk, sociaal, duurzaam en impactvol.

De missie is: impact maken. Op de circulaire vergaderlocatie in hartje Nederland komen start-ups, scale-ups, corporates en investeerders samen. Hier staan verbinding, beleving en impactvol ondernemen centraal. Buitenplaats Maartensdijk biedt circulaire koplopers een podium en werkt met partners samen aan een living showroom, vol verhalen en voorbeelden van de circulaire economie.

'Circlulaire buitenplaats in midden Nederland'
Maartensdijk

Buitenplaats Maartensdijk

Locatie met meerwaarde Buitenplaats Maartensdijk in Maartensdijk
Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_2Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_9Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_3Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_12Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_4Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_5Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_6Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_7Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_8Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederlandBuitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_10Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_13Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_15Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_16Buitenplaats maartensdijk duurzame en circulaire locatie in midden nederland_17

Waarom boek je Buitenplaats Maartensdijk?

  • Hier staan impact maken en circulair ondernemen centraal
  • Centraal gelegen in midden Nederland, goed parkeren en makkelijk met OV bereikbaar
  • Heerlijke buitenplaats in het groen met huiselijke sfeer
  • Veel persoonlijke aandacht en gastvrijheid
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Buitenplaats Maartensdijk in Maartensdijk

Buitenplaats Maartensdijk is centraal gelegen vergaderhub in het groen. Hier staan impact maken en circulair ondernemen centraal. Je vindt er vijf unieke ruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies, events, borrels & diners.

Maartensdijk ligt in het midden van het land, tussen Hilversum en Utrecht. Supercentraal, maar toch heerlijk rustig en in de natuur. De locatie ademt de sfeer van een landhuis, met moderne en circulaire inrichting. De fijne terrassen en groene tuin maken het compleet.

Vergaderen of een klein event bij Buitenplaats Maartensdijk

Voor een klein event tot 70 personen kun je de ruimte Circle afhuren. Deze ruimte is door de grootte op verschillende manieren in te delen. Het hart van de ruimte is de keuken met bar. Zet hier je eigen (h)eerlijke kop koffie of tap een glas KRNWTR uit de tap. Geschikt voor vrijdagmiddagborrel, presentaties, informele plenaire afsluiting of teambuilding.

Huiselijke sfeer bij Buitenplaats Maartensdijk

Een buitenplaats, de naam zegt het al. Gegarandeerd een huiselijke sfeer als je hier binnenstapt. Helemaal als je ‘House’ boekt in het authentieke deel van de locatie. Dit zijn drie geschakelde ruimtes, die voelen als huiskamers. Van een kop koffie op de bank bij de openhaard, een brainstormsessie aan de tafel tot een conference call in de serre. House biedt het allemaal!

Creativiteit en industriële look

Het creatieve hart van de Buitenplaats Maartensdijk bevindt zich op de eerste verdieping. Deze bestaat uit twee aaneengesloten ruimtes en is perfect voor een creatieve brainstormsessie. Create heeft door haar bijzondere lounge setting alle ruimte voor een out-of-the-box sessie of creatieve brainstorm.

De garage van 30m2 is omgebouwd tot vergaderruimte met openslaande deuren naar het terras en de prachtige tuin. Deze vergaderruimte biedt plek aan 10 tot 12 personen. De moderne inrichting geeft de ruimte een industriële look en is daardoor perfect voor een vergadering of overleg.

In de grote lichte vergaderruimte Loft is het mogelijk om met 10 tot 14 personen royaal te vergaderen. Het moderne en circulaire meubilair geeft vergaderen in deze ruimte extra comfort. En is daarom perfect geschikt voor een MT-overleg, teamvergaderingen en/of break-outroom.

Heerlijk lunchen bij Buitenplaats Maartensdijk

De circulaire locatie serveert een vegetarische lunch van de lokale ondernemer en houd rekening met alle dieetwensen.

Adresgegevens

Buitenplaats Maartensdijk Dorpsweg 23 3738CA Maartensdijk Provincie Utrecht

Zaalcapaciteit Buitenplaats Maartensdijk

(theateropstelling)
Circle: 40
Loft: 12
Tuinkamer: 12
Create: 8
House: 12

Prijsindicatie Buitenplaats Maartensdijk

De grootste ruimte huur je voor € 425 per dagdeel, luncharrangement f € 24,00 per persoon

Opladen elektrische auto

Ja