DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
1
0
Mens, Natuur

Contact is een creatieve hub, die alles zo duurzaam mogelijk aanpakt. Ze faciliteren duurzame innovaties door geschikte werkruimte, allerlei machines en samenwerking met creatieve uitvoerders. Je kunt hier bijvoorbeeld een 3-D prototype laten maken van jouw idee.

Ook in hun eigen gebouw is alles zo circulair en duurzaam mogelijk verbouwd. Alles is al gereed voor het plaatsen van zonnepanelen, waarmee de locatie straks ook CO2 neutraal is. 

'Bij ons wordt de nieuwe wereld gemaakt'
Amsterdam

Contact

Locatie met meerwaarde Contact in Amsterdam
Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_18Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_12Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_22Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_2Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_13Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_26Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_15Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_16Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_17Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_20Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_23Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_25Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_19Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_4Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_5Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_6Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_7Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_9Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_10Eventlocatie contact in amsterdam met meerwaarde voor natuur_13

Waarom boek je Contact?

  • Er hangt een goede vibe, doordat er gewerkt wordt aan innovatie
  • Inspirerende en vernieuwende locatie
  • Goed bereikbaar en parkeren geen probleem
  • Erg geschikt voor een klein event
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Contact in Amsterdam

Contact is een locatie die bruist van de activiteit. Hier worden namelijk dingen gemáákt. Creatieve ondernemers kunnen hier hun product of prototype maken met behulp van een van de vele machines die er staan in de 'MakerSpace'.

Doordat de innovatieve apparatuur in één ruimte staat, inspireren en helpen de makers elkaar. Ga mee op die creatieve flow van Contact en organiseer hier jouw event of meeting. 

Klein theater bij Contact

Er zijn twee ruime vergaderzalen en een klein theater, waar je tot 100 personen terecht kan. Maar je kunt ook de hele hub afhuren, of de MakersSpace. De inrichting is speels en veelal circulair.

Hackaton bij Contact Amsterdam

Contact is goed uitgerust. Een videoconferentie, productpresentatie of hacketon: het kan allemaal. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met OV, metrostation Isolatorweg ligt op loopafstand.  

Parkeren is in dit deel van Amsterdam nog goed te doen, de eerste drie uur betaal je maar 10 eurocent per uur, daarna € 3,50.

Foto's: Rosa Klamer

Adresgegevens

Contact Contactweg 47 1014AN Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Contact

(theateropstelling)
Room 5: 20 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
I Room : 30 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Theaterzaal: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Contact

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Het theater is € 500,- per dagdeel, vergadererruimte vanaf € 150,00 per dagdeel.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja