DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
1
5
Natuur

Voor evenementenlocatie De Loods in Rijswijk gaat de wereld verbeteren over heel veel kleine initiatieven en over elke dag bewuste keuzes maken.

Zoals meubels hergebruiken, duurzame catering en een voedselbank voor bijen onderhouden. Ze geven zaden uit, die uitgroeien tot planten worden waarmee bijen zich kunnen voeden.

De Loods verhuurt flexplekken aan Kenniswerkers die als ambitie hebben iets bij te dragen aan een betere wereld. Door langdurige verhuur en verbindende activiteiten werkt De Loods als een ecosysteem voor hen. In dit ecosysteem versterkt iedereen elkaar.

Samen werken aan een betere wereld
Rijswijk

De Loods

Locatie met meerwaarde De Loods in Rijswijk
De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_25Spaansroom van de loods in rijswijk_3Breakout in de loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur en cultuurBreakout in de loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur en cultuur_2Breakout in de loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur en cultuur_3Breakout in de loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur en cultuur_4De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_32De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_33De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_20De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_3De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_14Spaansroom van de loods in rijswijk_4De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_5De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_15De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_26De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld0De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_11De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_35De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_21De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_16De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_17De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_22De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_24De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_27De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_29De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_34De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereldDe loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_2De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_12De loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_8aDe loods in rijswijk locatie met meerwaarde voor natuur impacthub voor betere wereld_9

Waarom boek je De Loods in Rijswijk?

  • Prachtige en stijlvolle art deco locatie
  • Voor grote groepen erg geschikt, maar ook voor vergaderen met een klein gezelschap
  • De Loods fungeert als een ecosysteem voor kenniswerkers die de wereld beter willen maken en dat voel je
  • De Loods heeft grote, flexibel in te richten ruimtes
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Loods in Rijswijk

Het gebouw waar eventlocatie De Loods in Rijswijk is gevestigd, zou worden gesloopt. Zonde, vond de nieuwe eigenaar. Hij zag mooie details en vooral: heel veel ruimte! Nu is het een plek waar kenniswerkers elkaar versterken en samen de wereld beter maken.
 

Het rijp-voor-sloop-gebouw is inmiddels een prachtig Art Deco statement. Met heel veel gevonden meubels en een perfecte finish die de locatie precies iets heel bijzonders meegeeft.

Oneindig veel ruimte in eventlocatie De Loods

Binnen De Loods zijn er heel veel mogelijkheden voor zakelijke meetings en events. Het Breinplein, de centrale hal, is geschikt voor maximaal 200 personen. Dé ruimte voor jouw klantevent, kennissessie of netwerkborrel. Deze ruimte is van zichzelf al heel sfeervol, maar kun je ook nog aankleden zoals jij dit wilt.

Meerdere nieuwe ruimtes in De Loods

De Logica Lobby en de Kennis Kamer zijn twee nieuwe ruime ruimtes om in groepen uiteen te kunnen gaan en beschikken over LCD-schermen. De Logica Lobby is geschikt voor maximaal 60 personen in theateropstelling en heeft daarnaast een ruime pantry. De Kennis Kamer kan worden ingericht met een theateropstelling voor 30 personen. 

De Spaans Room is een lichte en open vergaderruimte, geschikt voor maximaal 35 personen in boardroomopstelling. Deze ruimte is voorzien van een keuken en beschikt daarnaast over een kleinere ruimte voor 6 personen die goed ingezet kan worden als subruimte tijdens een vergadering.

Vergaderen in de Bovenkamer

De Bovenkamer bevindt zich aan het kantoren gedeelte van het pand en biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het is een uitstekende ruimte voor een overleg of besloten vergadering.

De Karpuzov Room van De Loods in Rijswijk

De Karpuzov Room is een royale ruimte met veel lichtinval. Het is een geschikte locatie voor het geven van presentaties of het houden van vergaderingen met grotere gezelschappen. De ruimte heeft eigen keuken zodat je met je gezelschap zelfvoorzienend en in alle rust kunt vergaderen. De Karpuzovroom is de ideale ruimte voor een demo, vergadering of training en geschikt voor 30 personen. Deze ruimte beschikt tevens over een ruime open keuken en is voorzien van een LCD-scherm en flip-over.

De studio van De Loods

Ook een online event is in De Loods in Rijswijk eenvoudig op te zetten. Ze beschikken hiervoor over een eigen studio: plug en play. De ruimte heeft een grote groene wand, waardoor je zelf jouw achtergrond kan kiezen.

Fotografie: Alyssa van Heyst

Adresgegevens

De Loods Treubstraat 31 2288EH Rijswijk Provincie Zuid-Holland

Zaalcapaciteit De Loods

(theateropstelling)
De Loods Evenementenhal: 180
Karpuzovroom: 50
Bovenkamer: 6
De Loods Open Air: 100
De Logica Lobby: 60
Kenniskamer: 30
Studio De Loods: 30
Spaans Room: 35

Prijsindicatie De Loods

De grote zaal huur je voor € 1.250, - per dagdeel, kleinere zalen vanaf € 250,00. Luncharrangement voor € 29,50 pp.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja