DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3
Natuur

De Welige Witte heeft twee hectare landbouwgrond terug gebracht naar een prachtig stuk natuur.

Je vindt er onder meer een amfibieën-poel, natuurweiden, een bos met snoeihoutwallen en cultuurhistorische landschapselementen zoals een lindenlaan en een hoogstam-fruitboomgaard.

Er zijn meer dan 2.600 bomen en struiken geplant door de Welige Witte en er werd zo’n 500m2 inheemse bloemen ingezaaid. De biodiversiteit is er ontploft!

De Welige Witte in Baarle Nassau wil met deze prachtige omgeving hun gasten inspireren en aanmoedigen om ook iets voor de natuur te doen.

De vergaderlocatie (voormalige boerenstal) is duurzaam verbouwd met grotendeels gebruikte en gerecyclede materialen. Ook de inrichting is circulair. De zonnepanelen op het dak zorgen voor de gasloze verwarming.

“We laten gasten ervaren hoe het is om in de natuur te zijn en welke enorme energie ze uitstraalt”
Baarle-Nassau

De Welige Witte

Locatie met meerwaarde De Welige Witte in Baarle-Nassau
De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_30De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_19De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_3De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_4De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_6De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_9De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_32De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_11De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_12De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_13De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_14De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_15De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_16De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_17De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_18De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_20De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_24De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_25De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_27De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_28De welige witte in baarle nassau vergaderlocatie met meer waarden voor natuur_31

Waarom boek je De Welige Witte?

  • Je kunt hier je gasten een bijzondere natuurbeleving meegeven
  • De multifunctionele ruimte van de Welige Witte kun je op vele manieren inzetten
  • Je hebt de ruimte en het landgoed ‘Heerlijkheid de Welige Witte’ helemaal voor jezelf
  • Op deze vergaderlocatie ben je er écht even helemaal uit
  • Een een zalige biologische lunch en eventueel overnachting in de buurt kan worden geregeld
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde De Welige Witte in Baarle-Nassau

Wat een feestje als jij je teamdag, training, heisessie of andere meeting mag organiseren bij De Welige Witte in Baarle-Nassau. De duurzaam verbouwde multifunctionele ruimte staat op een minilandgoed, dat geheel ter beschikking staat aan jou en je gasten.

De natuur buzzzt hier vier jaargetijden door. Eigenaar Onno Witte vertelt er enthousiast over en inspireeert jouw gasten graag om zelf ook meer met de natuur te doen.

Multifunctionele ruimte De Welige Witte

Eerst was het een boerenschuur, nu is het een prachtige ruimte. Gemaakt van veel hout en hergebruikte materialen. Met een klein podium, keuken, houtkachels, grote vergadertafel en knusse hoekjes. Er zijn twee afsluitbare ruimtes die je kunt gebruiken voor breakouts.

Geluidstudio voor opnames

De eigenaar van De Welige Witte is professioneel muzikant, aan audiovisuele middelen is geen gebrek. Er is een professionele geluidsstudio die je kunt huren. Handig als je een podcast wilt opnemen, of een deel van je bijeenkomst wilt streamen.

Salons in het groen bij de Welige Witte

Als het weer goed is, dan organiseer je een deel van je meeting natuurlijk buiten. Want nergens anders ervaar je de natuur het beste. Overleg bij de poel, doe teambuilding in het bos en geniet van uitzicht op de natuurweiden en de boomgaard. Wandelen kan op prachtig meanderende wandelpaden op het terrein zelf of een langere route op de zandpaden langs de akkers.

Overnachten en meerdaagse bijeenkomsten

De Welige Witte ligt tussen Baarle-Nassau en Poppel, op ongeveer 25 minuten rijden van Tilburg, Breda en Turnhout. Er is een samenwerkingsverband met een op 2 km afstand gelegen hotel in Baarle Nassau, zij regelen graag overnachtingen voor je meerdaagse. De lunch is uitgebreid (mmmm) en wordt verzorgd door een lokale biologische boerderij.

Adresgegevens

De Welige Witte Voske 21 5111PE Baarle-Nassau Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit De Welige Witte

(theateropstelling)
De Welige Witte: 10 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
Kamer 1: 3 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Kamer 2: 5 (normaal) / 5 (bij 1,5m)

Prijsindicatie De Welige Witte

Beschik over de hele locatie voor € 300 per dagdeel (incl. koffie & thee) biologische uitgebreide lunch € 25,00 per persoon

Opladen elektrische auto

Nee