DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
5
6
0
Mens, Cultuur

Herberg Welgelegen is een sociale onderneming. Ze bieden dagbesteding aan ouderen met geheugenklachten en (jong) volwassenen voor wie een plek op de reguliere arbeidsmarkt niet zo vanzelfsprekend is.

Hier wordt niemand buitenspel gezet, maar in zijn kracht. Een prachtige plek, waar zorg en ondernemen naast elkaar bestaan.  

Een echte MENS locatie!

Uniek concept van zorg en hospitality!
Valkenburg (ZH)

Herberg Welgelegen

Locatie met meerwaarde Herberg Welgelegen in Valkenburg (ZH)
Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_11Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_3Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_10Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_2Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_4Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_5Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mensHerberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_7Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_8Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_9Herberg welgelegen in katwijk locatie met meer waarde voor mens en cultuur_14Herberg welgelegen in katwijk locatie met meer waarde voor mens en cultuur_18Herberg welgelegen in katwijk locatie met meer waarde voor mens en cultuur_20Herberg welgelegen in katwijk locatie met meer waarde voor mens en cultuur_22Herberg welgelegen in katwijk locatie met meer waarde voor mens en cultuur_23Herberg welgelegen in katwijk supersympathieke locatie meerwaarde mens_6

Waarom boek je Herberg Welgelegen?

  • Vanwege het unieke concept van zorg en hospitality ineen
  • Het is een hele fijne, warme plek
  • Het is een sociale onderneming, door hier te boeken maak je de wereld een beetje mooier
  • Vergaderlocatie en hotel ineen
  • Hotelkamer(s) geschikt voor mindervaliden; alles gelijkvloers. Invalidentoilet aanwezig.Trap en lift in gebouw.
  • Nabij duin, strand en zee

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Herberg Welgelegen in Valkenburg (ZH)

Op een prachtig plekje aan de Oude Rijn in Valkenburg ZH vind je Herberg Welgelegen. Vergaderlocatie en hotel ineen, gevestigd in een monumentale villa en tuin.

Herberg Welgelegen is een sociale onderneming. In de keuken wordt gewerkt met een zogenoemde ‘keukenbrigade’; jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, die binnen deze organisatie onder de juiste begeleiding tot topprestaties komen! Een prachtplek waar professionele zorg en gastvrijheid samenkomen.

Vergaderen bij Herberg Welgelegen

De vergaderruimte is warm en zakelijk ingericht. Audiovisuele ondersteuning is aanwezig in de vorm van een smart tv.  Er is de mogelijkheid voor lunch en huisgemaakte ochtend- en/of middagsnack.

Tweedaagse bij Herberg Welgelegen
Herberg Welgelegen heeft acht mooie hotelkamers (totaal 18 bedden). Dat maakt de locatie heel geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Je bent er even helemaal uit. Na hard werken kan je lekker uitwaaien op het strand, op zo'n 5 kilometer afstand. Naast de vergaderzaal kun je in de avond de recreatiezaal gebruiken. De Herberg is niet open voor publiek, dus je hebt de locatie voor jezelf. Samen met de Herberg stem je jouw specifieke wensen af.

Herberg Welgelegen goed bereikbaar

De Herberg ligt midden in de Randstad, vlakbij Leiden, Katwijk en snelweg A4. Parkeren is gratis en op eigen terrein. De Herberg is redelijk goed bereikbaar met openbaar vervoer, er zijn diverse buslijnen op 5 minuten lopen van de villa.

Adresgegevens

Herberg Welgelegen 't Boonrak 21 2235ED Valkenburg (ZH) Provincie Zuid-Holland

Zaalcapaciteit Herberg Welgelegen

(theateropstelling)
Vergaderzaal: 20 (normaal) / 7 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Herberg Welgelegen

Zaalhuur per dagdeel € 179,-

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee