DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3
Natuur

Kiemkracht 64 biedt een nieuw perspectief op voedselvoorziening en landschapsinrichting. Samenwerken met de aarde, in plaats van haar uitputten. Want de intensieve manier waarop wij de aarde gebruiken heeft desastreuze gevolgen van de opwarming van de aarde.

Het Aardehuis is gebouwd met natuurlijke materialen en natuurlijke vormen. Het is superduurzaam: CO2 negatief zelfs. De isolatie onder de fundering is van lavastenen, het gebouw heeft een houtskelet, de muren zijn van kalkhennep, er is een kruidendak en de vloeren en stuc zijn van leem. Het gebouw wordt verwarmd met aardwarmte (180 meter diep) door middel van een warmtepomp.

Het land van Kiemkracht 64 bestaat uit verschillende onderdelen die samen een ecologisch geheel vormen. Alle groente, fruit en kruiden worden biologisch geteeld, vaak gaan ze hierin nog een stapje verder. Er wordt extra geïnvesteerd in natuurvriendelijk telen. Er is een voedselbos en een pluktuin.

Als we sterren mochten uitdelen zou deze locatie en vijf krijgen voor NATUUR!

'We willen de verbinding tussen mens en aarde herstellen'
Malden

Kiemkracht64

Locatie met meerwaarde Kiemkracht64 in Malden
Kiemkracht in malden locatie midden in en voor de natuur_3 1Kiemkracht in malden locatie midden in en voor de natuur 1Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur restaurantMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur eventlocatie met natuur salade bloemenMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur lichtMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur eventlocatie met natuur2Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen4Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur eten van het land2Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen3Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur tuin natuurMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur eventlocatie met natuurMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur etenMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur eten van het land3Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur plafondMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur van het land vergaderen3Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderenMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur eten van het landMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur eventlolatieMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen2Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen eerlijk etenKiemkracht in malden locatie midden in en voor de natuur_2 1Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen koffieMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen koffie3Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen koffie met gebakMalden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen koffie2Malden kiemkracht duurzaam mvo natuur vergaderen sanitair

Waarom boek je Kiemkracht 64?

  • bijzonder gebouw, gebouwd van natuurlijke materialen
  • de liefde voor de aarde en natuur is diep verankerd bij Kiemkracht 64
  • hele mooie ruimtes met een bijzondere lichtinval
  • prachtige ligging aan de Waal
  • je eet hier heerlijk, biologisch uit eigen tuin
  • de natuur en de tuin zijn een beleving op zich
  • duurzaam, circulair en ecologisch
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Kiemkracht64 in Malden

Midden in een prachtig stukje natuur staat het aardehuis van Kiemkracht 64. Een heel bijzonder en inspirerend gebouw, geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten of een klein event. Hier ben je helemaal op je plek als je de aarde, natuur en duurzaamheid belangrijk vindt.

Natuurbouw

Gelijk als binnenkomt voel je hoe prettig én prachtig natuurbouw kan zijn. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld leemstuc, heerst er een heerlijk binnenklimaat. De natuurlijke materialen zie je overal terug, het aardehuis van Kiemkracht 64 heeft organische vormen. Bij de inrichting en het gebruik is gericht op een minimale ecologische voet-afdruk.

De ruimtes van Kiemkracht 64

De grote ruimte heeft een enorme raampartij waardoor binnen en buiten lijken samen te vallen. De lichtinval is door de hoge ramen prachtig. De locatie ligt aan de Waal, je ziet de schepen langsvaren. Er is een kleinere ruimte die kan dienen als breakout ruimte of kleine vergaderzaal. Daarnaast is er een gezellige eetruimte annex keuken.

Eten van het land

Het aardehuis staat midden in een prachtig stukje natuur, dat gebruikt wordt om voedsel op te telen. Kies je voor een ontbijt, lunch of diner tijdens je event, dan zal het meeste daarvan vers uit eigen tuin komen, biologisch en seizoensgebonden zijn. Kiemkracht 64 biedt rijke vegetarisch en/of veganistische maaltijden van het land. Daarnaast bieden ze verschillende opties aan gezonde en lekkere snacks.

Foto's: arebkeoriginal

Adresgegevens

Kiemkracht64 Hatertseweg a 7 6581KD Malden Provincie Gelderland

Zaalcapaciteit Kiemkracht64

(theateropstelling)
Kula (keuken-restuarant): 35 (normaal) / 18 (bij 1,5m)
Kati-Kati: 7 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Karibu: 35 (normaal) / 18 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Kiemkracht64

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Een ruimte boek je al voor € 21,50 pp per dagdeel (incl. koffie/thee).

Opladen elektrische auto

Nee