Donaties goede doelen
0
3
0
2
3

Malden Kiemkracht64

Locatie met meerwaarde Kiemkracht64 in Malden
Natuur

Kiemkracht 64 biedt een nieuw perspectief op voedselvoorziening en landschapsinrichting. Samenwerken met de aarde, in plaats van haar uitputten. Want de intensieve manier waarop wij de aarde gebruiken heeft desastreuze gevolgen van de opwarming van de aarde.

Het Aardehuis is gebouwd met natuurlijke materialen en natuurlijke vormen. Het is superduurzaam: CO2 negatief zelfs. De isolatie onder de fundering is van lavastenen, het gebouw heeft een houtskelet, de muren zijn van kalkhennep, er is een kruidendak en de vloeren en stuc zijn van leem. Het gebouw wordt verwarmd met aardwarmte (180 meter diep) door middel van een warmtepomp.

Het land van Kiemkracht 64 bestaat uit verschillende onderdelen die samen een ecologisch geheel vormen. Alle groente, fruit en kruiden worden biologisch geteeld, vaak gaan ze hierin nog een stapje verder. Er wordt extra geïnvesteerd in natuurvriendelijk telen. Er is een voedselbos en een pluktuin.

Als we sterren mochten uitdelen zou deze locatie en vijf krijgen voor NATUUR!

'We willen de verbinding tussen mens en aarde herstellen'

Midden in een prachtig stukje natuur staat het aardehuis van Kiemkracht 64. Een heel bijzonder en inspirerend gebouw, geschikt voor diverse soorten bijeenkomsten of een klein event. Hier ben je helemaal op je plek als je de aarde, natuur en duurzaamheid belangrijk vindt.

Natuurbouw

Gelijk als binnenkomt voel je hoe prettig én prachtig natuurbouw kan zijn. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld leemstuc, heerst er een heerlijk binnenklimaat. De natuurlijke materialen zie je overal terug, het aardehuis van Kiemkracht 64 heeft organische vormen. Bij de inrichting en het gebruik is gericht op een minimale ecologische voet-afdruk.

De ruimtes van Kiemkracht 64

De grote ruimte heeft een enorme raampartij waardoor binnen en buiten lijken samen te vallen. De lichtinval is door de hoge ramen prachtig. De locatie ligt aan de Waal, je ziet de schepen langsvaren. Er is een kleinere ruimte die kan dienen als breakout ruimte of kleine vergaderzaal. Daarnaast is er een gezellige eetruimte annex keuken.

Eten van het land

Het aardehuis staat midden in een prachtig stukje natuur, dat gebruikt wordt om voedsel op te telen. Kies je voor een ontbijt, lunch of diner tijdens je event, dan zal het meeste daarvan vers uit eigen tuin komen, biologisch en seizoensgebonden zijn. Kiemkracht 64 biedt rijke vegetarisch en/of veganistische maaltijden van het land. Daarnaast bieden ze verschillende opties aan gezonde en lekkere snacks.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Kiemkracht 64?

  • bijzonder gebouw, gebouwd van natuurlijke materialen
  • de liefde voor de aarde en natuur is diep verankerd bij Kiemkracht 64
  • hele mooie ruimtes met een bijzondere lichtinval
  • prachtige ligging aan de Waal
  • je eet hier heerlijk, biologisch uit eigen tuin
  • de natuur en de tuin zijn een beleving op zich
  • duurzaam, circulair en ecologisch

Foto's: arebkeoriginal
Kiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in MaldenKiemkracht64 in Malden


Adresgegevens

Kiemkracht64
Hatertseweg 7a
6581KD Malden

Provincie Gelderland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Karibu: 40 personen
Kati-Kati: 8 personen
Kula (keuken-restuarant): 35 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Een ruimte boek je al voor € 21,50 pp per dagdeel (incl. koffie/thee).