DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4
Natuur

UP Events heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen verankert in de bedrijfscultuur. Dat komt ook door de mooie groene locatie aan de rand van Amsterdam waar ze zijn gevestigd. ‘De Tuinen van West’ is een zelfbesturende regio binnen Amsterdam, waar duurzaamheid MVO centraal staan.

Zo werken ze samen met Pantar, die een van de medewerker een waardevolle en betekenisvolle werkplek biedt.

Het duurzame dna merk je aan het energiebeleid, de duurzame en biologische catering, met volop vega en vegan opties en het zero waste beleid. Aan het terrein dat is ingericht met natuurlijke materialen, de afvalscheiding en het gebruik van ecologische zeep en schoonmaakmiddelen.

Maar vooral omdat ze altijd met jou meedenken om je event met een zo laag mogelijke footprint te realiseren.

'Duurzame locatie voor de leukste bedrijfsevents'
Amsterdam

UP Events

Locatie met meerwaarde UP Events in Amsterdam
Up events duurzamel locatie amsterdamUp events duurzamel locatie amsterdam_3Up events duurzamel locatie amsterdam_4Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_7Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_17Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_11Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_12Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_19Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_4Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_15Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_3Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_5Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_6Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_8Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_9Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_10Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_2Up events in amsterdam duurzame out of the box eventlocatie_13Up events duurzamel locatie amsterdam_2

Waarom boek je UP Events?

  • Elk zakelijk event tover je om naar een superleuke bijeenkomst
  • Duurzaamheid en MVO zit in het dna van deze locatie
  • Keuze uit enorm veel teamactiviteiten, ook met een duurzaam tintje
  • Dé locatie voor een festivalsfeer, out of the box event
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde UP Events in Amsterdam

Bij UP Events denk je vooral aan PLEZIER! De locatie leent zich super goed voor het combineren van het zakelijke met teambuilding activiteiten en ontspanning. Of een groot event in festivalsfeer. Maar wat wij vooral heel leuk vinden, is dat duurzaam en out of the box denken echt in het dna van de locatie zit.

Van sfeervolle relatie-evenementen tot magische bedrijfsfestivals, bij UP Events gaat het om verbinden. Door hun frisse kijk en superhippe terrein maken ze elk bedrijfsevenement onvergetelijk.

Vergaderen en events bij UP Events

In de loods kun je tot 50 personen terecht, maar ook voor kleinere vergadering of teammeeting is deze heel sfeervol. De vergaderarrangementen zijn all inclusief zodat je vooraf precies weet wat je betaalt. Je huurt een ruimte voor jullie alleen, inclusief faciliteiten zoals koffie, thee, snackbox en als je wilt een heerlijke lunch. En dan is er natuurlijk nog die grote buitenruimte waar de mogelijkheden eindeloos zijn!

Zomer en winter activiteiten bij UP Events Amsterdam

Wil je een meeting uitbreiden met een stukje teambuilding of gewoon een relaxte middag? Er is een groot aanbod van verschillende activiteiten. Wat dacht je van de Footprint Challenge? Of speel met je team de Plastic Game. In de winter wordt de locatie omgetoverd tot een adembenemend Winter Wonderland. In de zomer combineren ze de leukste activiteiten met verfrissende drankjes, smakelijke hapjes en fantastische BBQ’s (ja ook vega!).

OV en gratis parkeren bij UP Events in Amsterdam

Bij UP parkeer je gratis voor de deur. En heb je dus geen parkeerkosten. Je kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te komen. Bus 21 rijdt rechtstreeks van Amsterdam CS naar de locatie.

Adresgegevens

UP Events Tom Schreursweg 8 1067MC Amsterdam Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit UP Events

(theateropstelling)
Loods 7: 400
Beachclub 1: 500
Beachclub 2: 300
Loods 4: 50
Loods 5: 50
Loods 6: 50

Prijsindicatie UP Events

Je betaalt nooit meer dan wanneer je rechtstreeks boekt, prijzen op aanvraag, lunch vanaf € 17,50 pp.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee