Donaties goede doelen
0
2
0
1
6

Uitgelicht

Waarom vergaderen in een huiselijke setting goed werkt

Inspiratie

Organiseer jij je meeting, brainstorm of teamoverleg graag buiten de deur? Je bent niet de enige die het prettig vindt: je bent er even uit, je wordt niet afgeleid en de sfeer is lekker anders dan op kantoor. Wat bijvoorbeeld goed werkt, is vergaderen of brainstormen in een huiselijke setting.

Onderzoek heeft aangetoond dat een vergaderruimte ontspannen moet voelen. De beste ideeën komen als je je rustig en prettig voelt. Een huiselijke omgeving helpt hierbij. Tegelijkertijd moet een ruimte ook ...Lees verder

Maak het je gasten makkelijk om zonder auto te reizen

Inspiratie

Best veel mooie en bijzondere evenementenlocaties zijn moeilijk te bereiken met het OV. Dat is ook niet zo gek. Ze liggen prachtig in het groene buitengebied, op een historische plek of in hip stadsvernieuwingsgebied. Laat daar nou net niet elk kwartier een trein/metro/bus/tram komen.

Locaties die naast een station liggen zijn populair en zitten vaak vol. Locaties met zicht op het spoor zijn Antropia, De Onthaasting, Meet Berlage, de Social Impact Factory en MeetinOffice. Rozet, de NDSM locaties en Spant hebben ...Lees verder

Geheime locaties....

Inspiratie

De echt bijzondere plekken voor je bijeenkomst zijn haast onvindbaar op internet. Als verborgen parels liggen ze te glimmen in de krochten van Google.
Want… geen groot marketing budget. Of eigenlijk helemaal geen vergader- of eventlocatie. Draaiend op mond-op-mond reclame. Niet aanwezig op allerlei locatieplatforms. Maar wél op Locaties met Meerwaarde(n)! Hierbij een greep uit de voorbeelden op een rij: 

Hoogtij. Een dakterras met een kas erop en een uitkijkpunt aan het Amsterdamse IJ, met uitzicht over de stad. ...Lees verder

Populaire locaties waar je op tijd moet boeken

Nieuws 4 september 2018

Sommige locaties zijn zo razend populair, dat je er op tijd bij moet zijn om er zeker van te zijn dat je evenement hier nog een plek heeft. Dit is de top 3 van populairste locaties van het afgelopen half jaar. En volwaardige alternatieven, voor als je toch net achter het net vist bij de locatie van je eerste keus.

 1. The Colour Kitchen Zuilen
  Omdat het zo’n ongelofelijk fijn concept is natuurlijk. No Social Waste. Jongeren die opgeleid ...Lees verder

De Onthaasting, maatschappelijk betrokken en ontwapenend

Nieuw op de website

De eerste keer dat ik daar naar binnen stapte, wilde ik even een foto maken van de heerlijke zelfgemaakte taartjes die in de vitrine stonden. Maar dat ging zo maar niet! Ik werd gelijk aangesproken door een van de medewerkers, met de vraag wat ik kwam doen. Die had duidelijk hart voor de zaak :-).

Lees verder

De Ceuvel nu ook geschikt voor grotere events

Nieuwsbericht 16 augustus 2018

Event- en vergaderlocatie de Ceuvel in Amsterdam heeft er een grote ruimte bij. De loods & galerieruimte van WDSTCK ligt aan de achterkant van De Ceuvel en wordt met het terrein van De Ceuvel verbonden middels een pontonbrug.

De inspirerende ruimte is zeer geschikt als plenaire zaal voor een gezelschap tot 125 man, maar kan ook voor kleinere groepen dienen als vergaderzaal (tot ongeveer 50 man) of workshopruimte.

De Ceuvel als circulair ...Lees verder

Kapellerput, pareltje midden in de Brabantse natuur

Nieuw op de website

Bij Kapellerput halen ze de inspiratie uit de natuur. ‘Buiten de deur’ krijgt hier een nieuwe betekenis. De ruimtes en concepten die de Kapellerput biedt zijn prikkelend en ‘out of the box’. Wat dacht je van jouw meeting in een boomhut? Of doe met je team de vergadering liggend: in hangmatten tussen de bomen! Er hangt een heerlijke sfeer. Het heeft allure en stijl, maar je voelt je ook heel erg thuis.  

Welbewust omgaan met de omgeving is ...Lees verder

Hééé, ga je mee naar zee? Nieuw: de locaties van blooming.

Nieuw op de website

Wat een zalig weer in Nederland, en dat al weken lang. Er lijkt voorlopig ook nog geen einde aan te komen. Wat is er dan heerlijker om jouw bijeenkomst te organiseren aan de kust? Nieuw op de website zijn de locaties van blooming. Ze blinken uit door duurzaamheid en MVO-beleid. 
Ooit was blooming een
 Volkshogeschool, omdat het vlak na de oorlog belangrijk was om mensen weer perspectief te geven. Inspiratie, ontspanning, ontwikkeling en groei waren hierin de kernwoorden. En dat is ...Lees verder

De locaties van Green.DNA

Nieuw op de website

Vandaag stellen we drie locaties aan je voor van één bijzondere organisatie: Green.DNA. Deze is ontstaan vanuit groene roots, de eerste locatie was van oorsprong een hoveniersbedrijf. Maar groen heeft hier ook zeker de betekenis van duurzaam. Het groen denken zit stevig in deze organisatie verankert en dat zie je terug bij alle locaties.

Green.DNA bedenkt én bouwt hun duurzame locaties zelf en maakten daarbij gedurfde keuzes. Het onmogelijk wordt ineens mogelijk en een zo laag mogelijk footprint is leidend. Het verhaal ...Lees verder

Maak doneren aan goed doel onderdeel van je event

Klantervaring

Hilda Weges organiseerde vorig jaar een bijeenkomst bij Mennorode, in Elspeet. 

“Ik werk voor het groene onderwijs en wilde graag een duurzame locatie. Zodoende kwam ik bij Locaties met Meerwaarde(n) uit”, vertelt Hilda. “Een leuke bijkomstigheid is dat ook goede doelen gesteund worden. Elke keer als je zo’n locatie boekt, komt er een bedrag vrij. En ik mocht kiezen aan welk doel dit bedrag zou worden gedoneerd. Super natuurlijk, maar ik had eigenlijk een beter idee. Ik heb ...Lees verder

Ontdek Noord-Brabant!

Twee nieuwe locaties met meer waarden

In Noord-Brabant waren we nog niet eerder, maar nu hebben we ook daar twee prachtige locaties met 'meer waarden' gevonden. Ze hebben met elkaar gemeen dat de opbrengst van deze locaties ten goede komt aan de Joannes Bosco Stichting. Deze stichting ondersteunt projecten in Brabant die jongeren tot 18 jaar in moeilijke situaties een stapje verder helpen. 

EIGENTIJDS ERF IN WESTELBEERS: mensen verbinden met de natuur

Lees verder

Voedsel weggooien is niet nodig

Instock zet voedselverspilling op de kaart

Wist jij dat eenderde van al het voedsel wordt verspild? Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton per jaar. Eten weggooien gebeurt in de gehele voedselketen. Instock brengt hier verandering in door te koken met reststromen.

Elke dag maken de koks nieuwe verrassende gerechten met producten die anders worden verspild. Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is.

Dat doen ze in hun restaurants in ...Lees verder

Waar zijn de hangbuikzwijntjes van de Boerinn?

Nieuw op de website

"Waar zijn de hangbuikzwijnen?", vraag ik argeloos. De vorige keer dat ik bij De Boerinn was, waggelden ze zo gezellig over het terrein. Ik heb er warme herinneringen aan. "Die hebben we opgegeten", zegt Tanja gedecideerd. "O echt?", vraag ik bedremmeld. "Nee niet echt", zegt ze lachend, “ze zijn gewoon in hun hok vandaag”.

Tja, we zijn op een boerenlocatie. Je kan je zomaar voorstellen dat er weleens een dier naar de slacht zou kunnen gaan. Met een soort ...Lees verder

Nieuw op de website: tips voor MVO evenementenorganisatie

Nieuwsbericht 17 april 2018

"Ik wil eigenlijk mijn evenement verder ook MVO invullen." Dat kregen we regelmatig van boekers te horen. Organisatoren die bij ons een locatie vinden, zien het liefst ook andere onderdelen van hun evenement duurzaam, cultureel en sociaal verantwoord ingevuld. Vanaf nu kun je hiervoor óók terecht bij locatiesmetmeerwaarde.nl.

Op de pagina 'MVO eventorganistie' vind je sprekers over duurzaamheid, maatschappelijk bevlogen dagvoorzitters, workshops met een groen of sociaal tintje en duurzame give-aways voor in de goodiebag. Alles voor de ...Lees verder

Wat je nog niet wist van Madurodam

Nieuw op de website

Wie kent nou niet Madurodam, de stad waar je de grote verhalen van Nederland beleeft. Je kunt er ervaren waar een klein land groot in is en de beroemdste gebouwen, wijken en cultureel erfgoed van Nederland bekijken. Maar wat jij vast niet wist, is dat alle opbrengsten van het park én de zakelijke bijeenkomsten geschonken aan goede doelen voor kinderen via het Madurodam Kinderfonds.

Madurodam is ...Lees verder

Nieuwe foto's van Mennorode en Buitenwerkplaats

Nieuwsbericht 16 april 2018

We hebben nieuw beeldmateriaal geplaatst van twee locaties 'van het eerste uur': Mennorode en Buitenwerkplaats. 

Mennorode, het duurzaamste hotel van de Veluwe, is 4-sterren hotel geworden. Maar ook het restaurant heeft een upgrade gehad.

De nieuwe foto's van Buitenwerkplaats laten zien hoe prachtig de ruimtes zijn in deze bijzondere boerderij, net onder de rook van Amsterdam.

Lees verder

Lang leve de file en de Polderij!

Blog over de opening maart 2018

We keken allebei een beetje ontgoocheld naar onze mobiele telefoon. Respectievelijk anderhalf en ruim een uur vertraging op weg naar huis…... Het is natuurlijk ook het lot tarten, om 5 uur weg willen rijden bij een locatie net onder Rotterdam. Dus besloten we van de nood een deugd te maken en een hapje mee te eten na de opening van de Polderij, tussen alle familie en relaties van kersverse eigenaren Joyce en Tom.

En dat bleek bepaald geen straf! ...Lees verder

​Gestart vanuit een ideaal: GeWoonboot en Het Veerhuis

Maart 2018 - nieuw op de website

Eerst waren er de idealen, en van daaruit ontstond de locatie. Dat geldt zeker voor deze twee nieuwe Locaties met Meerwaarde(n). De GeWoonboot is gebouwd als voorbeeld van duurzaam en zelfvoorzienend wonen op het water. De boot was de inspiratiebron van CPO project 'Schoonschip',de eerste zelfvoorzienende drijvende woongemeenschap van Nederland. Daarna ontstond pas het idee om er een vergaderlocatie van te maken. Maar de principes bleven onveranderd: nog steeds is GeWoonboot een visitekaartje van duurzaam ondernemen.
Het Veerhuis was het ...Lees verder

Met meer waarden meer glans

Blog & inspiratie

Mensen vragen mij wel eens waar de (n) voor staat in ‘Locaties met Meerwaarde(n)’. Is het niet verwarrend? Nou, dat leg ik graag uit. Het is namelijk precies dat eigenwijze n’netje wat ons onderscheidt van andere locatiewebsites.

Waarom ga jij buiten de deur voor een vergadering, heidag of event? Dat doe je omdat een externe locatie je bijeenkomst een bepaalde meerwaarde geeft. Je huurt ruimte of faciliteiten die je zelf niet hebt, je wilt jouw gasten culinair verwennen, de ...Lees verder

De Social Impact Factory: hotspot voor sociaal ondernemerschap

Februari 2018 - nieuw op de website

De Social Impact Factory mocht natuurlijk niet ontbreken bij ons op de website. Deze monumentale locatie in hartje Utrecht is een landelijke hotspot op het gebied van sociaal ondernemerschap. De perfecte plek om jouw maatschappelijk betrokken event of vergadering te organiseren!
 
De mensen die hier werken worden niet gedreven door een streven naar winst, maar door een wens om oplossingen te vinden voor actuele problemen in de maatschappij. En dat voel je wanneer je hier het gebouw binnenstapt. 
 

MVO tips van ons in Meeting Magazine

In de pers

Heb je het artikel in het Meeting Magazine gelezen? Ook zij signaleren dat meeting-, congres- en eventplanners steeds meer waarde hechten aan duurzaamheid. Diverse locaties springen hierop in, maar hoe weet je nu of de locatie van jouw voorkeur ook echt maatschappelijk verantwoord ondernemen als leidraad hanteert? Wij hebben ze voorzien van een aantal tips bij het selecteren van een duurzame locatie.

Het aspect duurzaamheid begint steeds zwaarder mee te wegen bij het organiseren van een zakelijke bijeenkomst. Het ...Lees verder

Vergaderlocaties en trainingslocaties perfect voor brainstorm, heisessie of hackathon

Inspiratie & tips

Jouw vergaderlocatie of trainingslocatie moet natuurlijk speciaal, spannend en inspirerend zijn. Goed voor de flow.

Locaties met Meerwaarde(n) ondernemen maatschappelijk verantwoord (MVO). Ze hebben meer waarden voor cultuur, natuur en/of mens. Dat voegt een extra dimensie toe aan je vergadering, brainstorm, heisessie of hackathon. Meerwaarde voor creativiteit!

Op een aantal locaties heb je het rijk alleen en wordt jouw gezelschap in de watten gelegd door de eigenaren. Dat is het geval bij Buitenwerkplaats (nabij Amsterdam), de Fruitproeverij (in de Betuwe), Buitengoed de Gelderse Waarden, GeWoonboot, Het Veerhuis en de ...Lees verder

Voeg cultuurhistorie toe aan je evenement met het Zuiderzeemuseum

Februari 2018 - nieuw op de website

Waan jezelf weer even in de vorige eeuw, toen het IJsselmeer nog Zuiderzee heette en de mensen in de omliggende dorpen voornamelijk hun geld verdienden met de visserij.... Die sfeervolle setting vind je in het Zuiderzeemuseum!

Deze unieke plek in Enkhuizen stelt zijn historische panden ook beschikbaar voor events, feesten en vergaderingen. Ver weg? Welnee, slechts 15 minuten van Lelystad (over de dijk) en 30 autominuten van Amsterdam. En je kunt je bezoekers ook laten aankomen per boot.

 

Drie tips voor duurzaam organiseren van events

Inspiratie & tips

Het lijkt met elkaar in tegenspraak, een duurzaam event organiseren. Het bij elkaar brengen van een groep mensen uit alle windstreken, het opbouwen van een beleving voor slechts één of een aantal dagen en een overdaad aan eten en drinken. Toch kan er niets op tegen ‘live’ communiceren met je doelgroep. Bijeenkomsten en belevingen zijn onmisbaar in de communicatiemix: van kick-off meeting tot brainstormsessie tot groot belevingsfestival.

Je kunt er natuurlijk wel naar streven om je evenement zo duurzaam ...Lees verder

De Eventmanager: MVO locaties hebben hun eigen verhaal

In de pers

Eind 2017 werden we geinterviewd door de Eventmanager, het genootschap voor Eventmanagers.
Hun conclusie: MVO locaties hebben een eigen verhaal.

Een maatschappelijk verantwoord georganiseerde locatie. Die duurzaam onderneemt, of op ideële grondslag werkt, of cultureel erfgoed bewaart. Of alle drie doet. Ze zijn er wel, maar hoe vind je ze in het doolhof van locaties op de bekende zoekkanalen? En hoe weet je dat ze ook doen wat ze zeggen en niet aan windowdressing en/of greenwashing doen?

Het is een probleem ...Lees verder

Locaties met Meerwaarde(n) schenkt ruim 700 euro aan goede doelen

Nieuwsbericht 24 december 2017

In 2017 heeft Locaties met Meerwaarde(n) ruim 700 euro bij elkaar gespaard voor goede doelen. Voor elke offerte-aanvraag via de site is een euro in de goede doelen pot gestort. Resulteerde deze in een boeking, dan kwam daar nog een bedrag bij, ter grootte van 5% van de boeking.

De klant-boeker mag bepalen aan welk goed doel het vrijgekomen bedrag wordt gedoneerd. “Dit jaar nog een bescheiden bedrag”, zegt Mirjam Kuggeleijn, een van de oprichters van Locaties met ...Lees verder

Maatschappelijk ondernemen bij het facilitair bedrijf van UWV

Interview

“We hebben een voorbeeldfunctie”

De afdeling ‘Huisvesting en Facilitair’ van uitkeringsinstantie UWV maakte al twee keer gebruik van een Locatie met Meerwaarde(n). Het maatschappelijk bewustzijn van de organisatie is stevig verankerd. Dit zie je terug in alle aspecten van de bedrijfsvoering. We spraken hierover met Pamela Sedee, manager beheer van Facilitair Bedrijf Zuid-Nederland van UWV.

Pamela  is verantwoordelijk voor de aansturing van in totaal 11 facilitaire managers die de verschillende locaties in de regio Zuid beheren. “Vooral op het gebied ...Lees verder

De vier voordelen van een Locatie met Meerwaarde(n)

Inspiratie

Vier hele goede redenen waarom je juist voor een Locatie met Meerwaarde(n) moet kiezen:

 1. Je boekt een locatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt. Dat voel je aan de sfeer. Meer waarden voor natuur, cultuur of mens geven je event nét even wat extra's;
   
 2. Met elke aanvraag worden goede doelen gesteund, een mooie vorm van social return;
   
 3. Je maakt zelf afspraken met de locatie: je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt;
   
 4. Je boekt een inspirerende locatie, met kwaliteit van dienstverlening, sfeer en op een bijzonder plek.
Lees verder

Nog meer geld naar goede doelen

13 juni 2017

Vanaf vandaag doen we het een klein beetje anders.... maar toch ook weer niet!

PERSBERICHT

Vanaf heden geeft Locaties met Meerwaarde(n) nog meer geld aan goede doelen. Eerst konden boekers kiezen tussen een korting op hun eindfactuur of een schenking aan een goed doel. Nu is alleen het laatste nog mogelijk. Wel mogen klanten meebeslissen aan welk doel de schenking van Locaties met Meerwaarde(n) wordt besteed.
 
Locaties met Meerwaarde(n) zijn toplocaties voor events en bijeenkomsten die maatschappelijk verantwoord ondernemen. ...Lees verder

Het MVO gevoel

Blog

“Nou… we hebben automatische lichtschakelaars!” Tegenover mij staat een enthousiaste ondernemer. In een netwerkbijeenkomst heb ik net een korte pitch gegeven over Locaties met Meerwaarde(n). Dat lijkt hem wel wat, voor een aantal vergaderlocaties die hij exploiteert. Want een paar zijn gevestigd in mooie panden. En de inrichting is niet standaard, maar hip en net even anders dan anders.

Het gebeurt ons steeds vaker, dat locaties ons benaderen voor een plekje op de site. We snappen dat heel goed. Iedereen ...Lees verder

Dubbele steun voor studenten van Spelderholt

Blog

“Ik ben Pim”, zegt ze. De jonge vrouw met het syndroom van down kijkt me met open vizier aan. Ze spelt het nog eens voor me: “P. I. M.” “En jij heet?”, vraag ik aan de lange donkere jongen die naast haar staat. “Ik ben Anthony”, zegt hij met een grote lach. “En Anthony is mijn schattjjje”, zegt Pim, grijnzend van oor tot oor.

Esther is dagvoorzitter bij een bijeenkomst van het UWV facilitair bedrijf op Parc Spelderholt. Hier ...Lees verder

Een locatie met een koninklijk tintje

27 april 2017

Wil jij je ook de koning te rijk voelen op jouw event? We hebben helaas geen paleizen in de aanbieding, maar wel twee heuse kastelen! 

Kasteel Groeneveld ligt in de bossen van 'vorstelijk Baarn'. Op een steenworp afstand van Paleis Soestdijk en in de achtertuin van kasteel Drakenstyn. Grote kans dat ook onze koning daar lessen natuur- en milieu eductie heeft gevolgd, want hij groeide op in Baarn!

Een ander bijzonder kasteel is Spelderholt. Hier worden verstandelijk gehandicapten opgeleid voor ...Lees verder

De verbindende factor – en waarom we zo graag koffie komen drinken

Blog

Wat nou elevator pitch. In al mijn enthousiasme blijf ik vaak maar vertellen wat we allemaal zijn, doen willen. En dat past gewoon niet in een liftritje van verdieping 1 naar 3!

In de eerste plaats helpen we klanten een locatie te vinden die maatschappelijk verantwoord onderneemt (MVO). Op dit moment voor bijeenkomsten van 8 tot 1000 personen. Tegelijkertijd steunen we in ons concept goede doelen. We vertellen over de meerwaarde van onze locaties en onze goede doelen ...Lees verder

Een supersfeervolle binnenlocatie voor het najaar

4 april 2017

Bij dit heerlijke lenteweer denk je al snel aan buitenlocaties, aan het water, in het groen, met een zonnig dakterras. Maar laten we even reëel zijn: het evenement waarvoor jij een locatie zoekt, vindt waarschijnlijk in de herfst plaats. De meeste mensen starten namelijk een half jaar voorafgaand aan hun evenement met het zoeken naar een locatie.

Ligt dat op jouw bordje, dan heb je nu de twijfelachtige eer vooruit  te denken aan het killere najaar, waarbij een lekker ...Lees verder

Gewoon je werk doen en ook goede doelen steunen

Klantervaring

Bij de lancering van Locaties met Meerwaarden loofden we een prijs uit voor de eerste bezoeker die via de site van Locaties met Meerwaarde(n) een Locatie vond en er ook daadwerkelijk een boeking realiseerde. Die eer viel ten beurt aan Gertrude van den Brink, onderwijsadviseur bij het Wellantcollege in Houten.

Waarom heb je op de site van Locaties met Meerwaarde(n) gezocht naar een locatie? 
Ik ken de oprichters en ik was nieuwsgierig. Ik moet zeggen dat ik het concept ...Lees verder

Heerlijk eten en uitzicht over heel Amsterdam

30 maart 2017

Bij sommige van onze locaties zit de meerwaarde niet alleen in de ruimtes waar je evenementen kunt organiseren, maar ook in alle andere dingen die je er kunt doen. Zoals eten, op een van de leukste dakterrassen van Amsterdam.

We boeken en bezoeken zelf ook regelmatig bijeenkomsten op een van onze locaties. Zo snuiven we sfeer op, leren we onze locaties steeds beter kennen en kunnen we klantboekers beter adviseren. Vandaag vergaderen we bij B Amsterdam in Amsterdam Nieuw ...Lees verder

Let's go viral!

6 december 2016

We doen een kerst-oudjaar actie om onze goede doelen wat meer te steunen. En we hopen eigenlijk stiekem op het 'Trijntje effect'.....Hoewel.... we komen graag onze beloftes na en dat zou een faillissement betekenen :-) (geen idee wat we bedoelen, google dan eens 'Donatietweet Trijntje).

Wat is de bedoeling? 
Zoals je weet is Locatie met Meerwaarde(n) een sociale onderneming. Omdat onze locaties iets bijzonders doen voor mens, cultuur of natuur én omdat we een aantal goede doelen steunen. Dat ...Lees verder

Samenwerking met MeetingReview

1 december 2016

Kwaliteit van dienstverlening is een voorwaarde om een Locatie met Meerwaarde(n) te worden. Deze beoordelen we bij het locatiebezoek, maar nog belangrijker vinden we de beleving van onze klanten. Zij weten immers het beste hoe ze de dienstverlening tijdens hun event hebben ervaren. We zijn dan ook heel blij dat we gaan samenwerken met een onafhankelijk review platform: MeetingReview.

 
Vanaf nu vind je op de locatiepagina’s van onze website ...Lees verder

Partner van MVO Nederland

15 november 2016

We zijn partner geworden van MVO Nederland. Zij geloven, net als wij, in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. Op het gebied van natuur: MVO Nederland streeft naar klimaatneutrale bedrijven. Ook voor mensen: zij streven naar een samenleving waar ieder talent ertoe doet en volwaardig kan meedoen.

Onze missies zijn hetzelfde: partijen samenbrengen en samen verandering tot stand te brengen. Het is waar Locaties met Meerwaarde over gaat: samen ...Lees verder

Gelanceerd!!

23 september 2016

Op vrijdagmiddag 23 september vond de officële lancering plaats van Locaties met Meerwaarde(n). Het prachtige gebouw van Rozet in Arnhem vormde het decor hiervoor. Een verslag:

 • "Ik zal de organisaties waar ik zelf cursussen, congressen en bijscholingen volg attenderen op Locaties met Meerwaarde(n)"
 • "Ik ga een linkje op mijn eigen website plaatsen"
 • "Ik vier mijn 5 jarig bestaan op een van jullie locaties"
 • "Ik ga zeven mensen gericht een mail sturen om Locaties met Meerwaarde(n) bij hen ...Lees verder

Kom naar de lancering van Locaties met Meerwaarde(n) op 23 september!

25 augustus 2016

 • Wil je kennismaken met ons concept en de officiële lancering meemaken?
 • Een evenementenlocatie bekijken die op de lijst van 'belangrijkste en meest inspirerende gebouwen ter wereld in het jaar 2016' staat; 
 • én kennismaken met de deelnemende locaties en goede doelen?

>> Kom dan vrijdag 23 september naar de lancering van Locaties met Meerwaarde(n), vanaf 16.00 uur bij Rozet in Arnhem. 

 

Het wordt een feestje!  Met een bedrijfsfilm, bubbels en borrelen. En jij kan er bij zijn!

>> Aanmelden


"Voor het bijzondere gebouw van ...Lees verder

Diploma's voor leerlingen Colour Kitchen

12 juni 2016

Bij The Colour Kichen vieren ze regelmatig een feestje als hun leerlingen hun diploma in ontvangst nemen. The Colour Kitchen geeft (jonge) mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door ze op te leiden voor een baan in de horeca. Afgelopen maand waren dat er weer 10.

En ook al gebeurt zo'n diplomering regelmatig, het blijft bijzonder! Een aantal van de geslaagden heeft inmiddels een betaalde baan gevonden of een vervolg opleiding, de rest is druk met solliciteren ...Lees verder

Rozet genomineerd voor het mooiste gebouw van de wereld

13 mei 2016

Een van onze locaties kan het mooiste gebouw van de wereld worden. Rozet uit Arnhem is genomineerd voor de internationale RIBA architectuurprijs. We wisten al dat het een prachtig gebouw was, maar deze erkenning is wel heel bijzonder. De genomineerden komen uit alle windstreken, van Azerbaijan tot Sydney en van New York tot Argentinië. 

 De RIBA Award for International Excellence is een zeer prestigieuze prijs. Uit honderden projecten die ingediend werden, hoort Rozet bij die lijst met grote ...Lees verder

De groei van een start-up

10 november 2015

Medio 2015 vroeg Esther aan Mirjam of zij mee wilde doen met Locaties met meerwaarde(n). Zij zei volmondig JA en samen gingen ze aan de slag. Hoe dat ging, schreef Mirjam in haar blog van Bindt communicatie:

Locaties met Meerwaarde(n)
10 november 2015

Meestal vertrouw ik maar op mijn gevoel bij het nemen van beslissingen. En toen Esther mij vroeg of ik deel wilde gaan uitmaken van haar start-up voor een website met locaties die meer doen en betekenen voor ...Lees verder

Locaties met meerwaarde(n), een idee van Mowlam

juni 2015

Het idee voor Locaties met meerwaarde(n) is al een paar jaar geleden ontstaan. Esther Wouters wilde echt gaan ondernemen met haar bedrijf Mowlam, maar dan wel met een sociale onderneming. Ze noemde het heel treffend 'de Mowlam dans'. Lees hier de blog die ze er destijds over schreef.

De Mowlam dans

Toen ik ruim twee jaar geleden als ZZP-er begon, had ik echte ondernemerszin. Niet alleen werken als projectleider en dagvoorzitter, maar van Mowlam een echt bedrijfje maken, dat ...Lees verder

Naar alle locaties

Wie zijn wij

Bij Locaties met Meerwaarde(n) vind je bijzondere en inspirerende locaties voor zakelijke bijeenkomsten, met meer waarden voor cultuur, natuur of mens. Deze locaties doen méér dan alleen geld verdienen (people, planet, profit). Bijvoorbeeld door sociaal duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed.

Locaties met Meerwaarden is een sociale onderneming. De helft van onze omzet geven we weg aan goede doelen.

Je vindt hier ook producten en diensten om je bijeenkomst nog meer MVO te kunnen organiseren.

Logo MVO Nederland

Wat kun je bij ons vinden?

Ruimtes voor vergaderingen & kleine bijeenkomsten:

 • vergaderzalen
 • ruimtes voor workshops & brainstormsessies
 • heidag locaties
 • teambuilding locaties
 • trainingslocaties
 • locaties voor bedrijfsuitje

Plekken voor evenementen en grote bijeenkomsten:

 • congres locaties
 • event locaties
 • locaties voor manifestaties
 • feestlocaties
 • locaties voor festivals
 • locaties voor meerdaagse bijeenkomsten
 • locaties voor personeelsfeest

Doe je met ons mee?

"Het is onze droom dat respect voor mens, natuur en cultuur de norm wordt in de evenementenbranche" 

Blijf op de hoogte en krijg tips om jouw bijeenkomsten duurzamer, cultureler en maatschappelijker te organiseren.

Of volg ons op deze social media:


Meld je aan voor de nieuwsbrief

Neem contact op