DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
6
1
0

Bakblik

Deze foodtruck is al een tijd populair. Op evenementen vind je vaak allerlei vormen van snacks, maar niet altijd gezond en zelden vega (tenzij je graag patat eet). Bakblik doet het anders, en dan all the way, want uit de foodtruck van Bakblik komen alleen maar plantaardige snacks. Dat is snacken zonder narigheid!

Met hun sfeervolle foodtrucks, zelfgebouwd van oude paardenwagens, reist Bakblik sinds 2012 stad en land af om feesten en evenementen van goed eten te voorzien. 
 
Geweldig lekker (weten wij uit ervaring) plantaardig eten waar iedereen van kan genieten.
De gerechten zijn robuust, bourgondisch en een beetje ruig. Lekkere no-nonsense gerechten, die tegelijkertijd herkenbaar en toch bijzonder zijn. Het #KEIVEGAN aanbod valt zeker niet alleen in de smaak bij de verstokte vegan of vegetariër, ook echte vleeseters genieten graag van de gerechten van Bakblik. Daarmee dragen ze bij aan een duurzame toekomst!

Overigens biedt Bakblik zich ook aan als veganistische cateraar voor jouw eigen evenement. Er is voor elk moment van de dag een mooie kaart met gerechten waar iedereen mee uit de voeten kan.

Plantaardige catering

Logo Bakblik Bakblik Bakblik