DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8

Green Events

Zeg je duurzaamheid in de evenementenbranche, dan begint het je bij voorbaat al te duizelen… Want als je duurzame evenementen wilt organiseren, dan krijg je te maken met heel veel ecologische, sociale en economische afwegingen. Wat is wijsheid? Waar begin je? En hoe voer je je plannen uit?

Green Events helpt je hierbij. Ze beginnen met het in kaart brengen van wat jij nu al kan doen voor mens en milieu. Daarna onderzoeken ze hoe je je kan voorbereiden op een toekomst waarin overheidsregels en de wensen van je publiek constant veranderen.

Samen met jou verkennen ze de duurzame doelstellingen van je opdrachtgever of organisatie. Ze helpen je het voortouw te nemen in verduurzaming en adviseren hoe je je duurzaamheid kan doorvoeren in je organisatie en in je productieketen. Met behulp hulp van hun innovatienetwerk, zorgen ze ervoor dat jij op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen en inzichten.

Als de tijd rijp is om je duurzame succes met de wereld te delen, dan helpen wij je om het zo goed mogelijk te communiceren zodat je via je publiek echt impact maakt.

Advies voor verduurzaming events

Logo Green Events Green Events Green Events