DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8

Groenbalans

Natuurlijk wil jij de impact op de aarde van jouw bijeenkomst of festival zo veel mogelijk minimaliseren. Maar helemaal klimaatneutraal een evenement organiseren, dat lukt bijna niemand. Want hoe je het wendt of keert, door het komen en gaan van de bezoekers naar de locatie, het energie- en waterverbruik en het afval loopt de ecologische footprint behoorlijk op.

Groenbalans biedt hiervoor een oplossing. Ze helpen je met stappen zetten om de CO2-footprint van een bijeenkomst te minimaliseren. Wat er overblijft, de onvermijdbare CO₂-uitstoot van de bijeenkomst, die wordt gecompenseerd. Voor slechts een klein bedrag per gast compenseer je deze uitstoot door een investering in een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland.

Compensatie is het investeren in gecertificeerde CO₂-rechten uit een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland. Een project dat ten goede komt aan de bevolking door werkgelegenheid, gezondheidszorg en scholing. Groenbalans levert rechten met de hoogste kwaliteitsstandaard: de Gold Standard, ondersteund door onder meer het Wereld Natuur Fonds (WWF).

CO2 uitstoot compenseren

Logo Groenbalans Groenbalans Groenbalans