Donaties goede doelen 2022
0
0
5
8
4

Joyce de Ruiter

“Jij gaat niet van waarde zijn voor deze maatschappij”

Dit zal je maar gezegd worden door je arts... het overkwam Joyce, ze was toen zeventien jaar oud en stond voor de vraag: ‘wat wil ik met mijn toekomst, welke studie wil ik volgen?’

Joyce heeft het Ushersyndroom, een ziekte waardoor ze langzaam doof én blind wordt. Ze wilde visual marketing gaan studeren. Volgens de arts kon ze die studie wel vergeten: “De naam alleen al”. Ze had op dat moment een keuze: wegzakken in een slachtofferrol of kijken naar de mogelijkheden en daar het maximale uithalen. En dat bleek en blijkt verrassend meer dan je zelf ook maar in de verste verte voor mogelijk houdt.

Hoe ga je om met verandering?
Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad, zowel in ons werk als in ons privéleven. Hoe wendbaar ben jij? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst? Wacht je tot de noodzaak voor jou beslist? Of neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst? Doordat Joyce steeds weer een stukje van haar gehoor en zicht verliest leeft zij in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om? Na een carrière in de HR, communicatie en eventmanagement is zij volledig arbeidsongeschikt verklaard. Nu is zij spreker, inspirator en ondernemer. In haar leven staan incasseren, accepteren en mogelijkheden blijven zien centraal. In haar lezing deelt Joyce haar levenslessen die zij uit dit proces heeft gehaald.

‘Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben,
ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden’

Een zeer aangrijpend levensverhaal (wij hielden het niet droog), gecombineerd met diverse trends en wetenschappelijke theorieën. Haar lezing kan worden aangevuld met een workshopelement, ongeacht de grootte van het publiek.

Onderwerpen waar Joyce over spreekt:
Verandering | Wendbaarheid | Duurzame inzetbaarheid | Authenticiteit | Leiderschap | Samenwerken

 

informatie/offerte aanvragen


Ga naar website van Joyce de Ruiter

Inspirator, zij maakt van haar beperking haar kracht

Logo Joyce de Ruiter Joyce de Ruiter Joyce de Ruiter

naar alle goede doelen