Donaties goede doelen 2020
0
0
8
5
0

Locaties met een verhaal raken steeds meer in trek

Nieuwsbericht 6 mei 2019 Locaties met een verhaal raken steeds meer in trek

Steeds vaker zoeken bedrijven een locatie die past bij hun visie of het onderwerp van het congres, manifestatie of heidag. Daarbij moet het een unieke locatie zijn, die een bijzondere beleving biedt. Evenementenlocaties en vergaderlocaties met een verhaal raken steeds meer in trek, is te lezen in het artikel van Management Support schreef over Locaties met Meerwaarde(n). 

Mirjam werd geinterviewd voor het artikel, dat op de website is verschenen: “Thema’s als klimaatverandering, duurzaamheid en sociaal ondernemerschap staan in het middelpunt van de belangstelling. Ook evenementenlocaties zijn er steeds meer mee bezig. Vandaar dat het aanbod van Locaties met Meerwaarde(n) groeiende is. Deze locaties bieden een inspirerende omgeving, omdat ze iets bijzonders doen op het gebied van natuur (duurzaam), cultuur of mens.

Dat geldt aan de andere kant ook voor de vraag. Niet alleen non-profitorganisaties – van wie je het iets meer zou verwachten – maar zeker ook vanuit het bedrijfsleven is er toenemende interesse in dergelijke locaties voor een congres of ander evenement. Denk aan pensioenfondsen, banken en multinationals. Stel je organiseert binnenkort een evenement, of dat nu een heisessie is voor het managementteam van je bedrijf, of een groot congres voor overheidsorganisaties. Natuurlijk kun je dan in een rechttoe rechtaan bedrijfsverzamelgebouw gaan zitten, met een beamertje en wat koffie en thee voor de deelnemers. Maar je kunt ook kiezen voor een locatie met wat extra’s, een plek met een verhaal. En die zijn er gelukkkig steeds meer.

>> Lees het hele artikel op de website van Management Support

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.