Donaties goede doelen 2022
0
0
0
2
3

Wat betekenen de nieuwe maatregelen?

Nieuws 21 september 2021 Wat betekenen de nieuwe maatregelen?

Nederland gaat steeds meer van het slot. Wat mag er nu precies wel en niet bij het organiseren van een bijeenkomst bij een van onze locaties? We zetten het voor je op een rij:

  • Anderhalve meter afstand houden vervalt, werken met een corona-toegangsbewijs is verplicht (gevaccineerd, bewijs van herstel of testen voor toegang binnen 24 uur voor het evenement).
  • Binnen evenementen: Bij een vaste zitplaats mag 100 procent van de capaciteit worden benut. Lopen de mensen door elkaar heen, dan mag je 75 procent van de capaciteit benutten. Eindtijd: 0.00 uur.
  • Buiten evenementen: vaste zitplaats en zonder vaste zitplaats: 100 procent van de capaciteit mag worden benut. Er is geen eindtijd, maar na 00.00 moeten de horecapunten gesloten zijn.

Bij elke Locatie met Meerwaarde(N) staat vermeld wat de volledige capaciteit is en hoe veel mensen er in de ruimte passen bij anderhalve meter afstand. Organiseer je een borrel, receptie of een ander event waarbij mensen geen vaste zitplaats hebben, mag je maar 75% van de capaciteit van de locatie benutten. Wil je weten hoe veel 75% is, reken dan met 3 x de anderhalve meter capaciteit. Dan weet je zeker dat het goed zit. 

Duurzaam organiseren


Super fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en inspireren. Dat hebben we allemaal zo gemist! Tegelijkertijd hebben wij afgelopen anderhalf jaar geleerd dat er ook heel veel zaken online prima, of zelfs beter, tot hun recht komen. Daar hebben we heel veel CO2 uitstoot mee bespaard!

Online en hybride bijeenkomsten zijn een blijvertje. En dat vinden we ook goed nieuws. Het betekent dat iedereen nog beter gaat nadenken over het doel van bijeenkomst en de impact die we hiermee willen maken. Op de bezoeker én op onze omgeving.  

Tips om jouw bijeenkomt zo duurzaam mogelijk te organiseren vind je hier.

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.