DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
0
1
4

Band op spanning

Wist je dat 60% van alle auto's rijdt met een te lage bandenspanning? Dat kost jaarlijks 200 miljoen liter brandstof extra én het levert een stapel van miljoenen zinloos versleten autobanden op.

De jongens en meisjes van Band op Spanning helpen je gast zuiniger, veiliger en schoner met hun auto te rijden door de bandenspanning te controleren en als dat nodig is de banden direct op te pompen. Terwijl de automobilist geniet van jouw evenement, gaat  een team servicemedewerkers aan de slag. Per auto levert dat naast winst op voor milieu en de veiligheid. Daar wordt iedereen vrolijk van!

De medewerkers laten een geprint ruitenwisserkaartje achter waarmee de besparing wordt uitgelegd en welke bandenspanning de auto nodig heeft. Handig voor een volgende keer! Een verrassende positieve manier om de CO2 uitstoot van de autorit naar de locatie een beetje te compenseren.

Naast het gemak van deze service op locatie, kun je ook een Slimme Bandenpomp laten plaatsen, die automobilisten zelf gratis kunnen gebruiken. Deze werkt op zonne energie, is makkelijk te bedienen met het touch screen. Even het kenteken invoeren en je weet welke bandenspanning je auto nodig heeft. 

Je banden op spanning houden is een hele concrete en zichtbare manier om bij te dragen aan het milieu. Band op Spanning is een stichting en biedt de mobiele service en Slimme Bandenpomp tegen kostprijs aan. 

Elke gast met opgepompte banden naar huis

Logo Band op spanning Band op spanning Band op spanning