DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3

Buzz

Buzz is een mobiele leiderschapsacademie voor vrouwen op het platteland in India. Een bus als mobiel opleidingslokaal, waar vrouwen, die met een microkrediet een eigen onderneming beginnen, de kans krijgen een opleiding in ondernemerschap volgen.

Buzz voor vrouwen

Buzz is een initiatief van Better Future, de organisatie van Better Meetings. Door deze (of een andere) Locatie met Meerwaarde(n) te boeken, kun je Buzz steunen.

Vrouwen op het platteland van India

Indiase steden bieden financiële middelen en kansen aan burgers om hun ambities en dromen te verwezenlijken. Dorpen zijn echter een ander verhaal. Hoewel ze rijk zijn aan menselijk kapitaal en vindingrijkheid, missen plattelandsmensen kansen om de kennis en vaardigheden te verwerven die ze nodig hebben om hun ambities waar te maken.

Buzz maakt dit wel mogelijk: door de bus in te zetten om vrouwen op het platteland van India genoeg kennis en zelfvertrouwen te geven voor het opzetten van hun eigen zaak. 

>> Naar de website van Buzz India

Wil je ook een donatiecode ontvangen? Boek dan een Locatie met Meerwaarde(n). Bij elke boeking komt er een bedrag vrij om te doneren. Lees hier hoe dat werkt.  

* Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event).

Helpt vrouwen in India aan een betere toekomst

Logo Buzz Buzz Buzz