DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3

Dutch Weedburger

Malse seaweed enriched patty, vegan remoulade saus op mooie algae green broodjes. Mmmmm…! Maak kennis met de Dutch Weedburger, gemaakt met eiwitrijke bonen en verrijkt met verse Royal Kombu uit de Oosterschelde. Inderdaad, van zeewier!

Dutch Weedburger als vleesvervanger

Zeewier is het groene goud. Een oerplant en de basis van al het leven op aarde. Ze groeien supersnel en bevatten veel vitamines, mineralen, omega-3-6-9 vetzuren, eiwitten, ijzer en calcium. Het is de perfecte vervanger voor vlees!

Missie Dutch Weedburger

De mensen van Dutch Weedburger (Weedhaeds :-) geloven dat plantaardig leven de sleutel is tot verandering. Of het nou gaat om het einde van de ellende in de bio-industrie, het verduurzamen van de economie of totale wereldvrede. Muiterij in de fastfood industrie, om iedereen te laten zien dat er andere mogelijkheden aan de horizon liggen waar de natuur, de dieren en de mens baat bij hebben.

Ze maken de lekkerste plantaardige snacks. Niet alleen burgers, ook bitterballen en worstjes. Echt een hit op jouw duurzame lunch en/of borrelevent. Vanuit hun foodtruck of de keuken op locatie bereiden zij deze mooie broodjes ter plekke voor!

Heerlijke plantaardige snacks

Logo Dutch Weedburger Dutch Weedburger Dutch Weedburger