DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8

Eerlijke evenementen

Bezoekers laten genieten van evenementen die iets bijdragen aan de omgeving in plaats van ten koste gaan van de omgeving, dat is wat Laura den Houdeker drijft. Vanuit haar bedrijf Eerlijke Evenementen helpt ze opdrachtgevers bij het organiseren van evenementen.

”Vaak vindt een opdrachtgever het lastig om de tijd te vinden om een event te organiseren naast de andere werkzaamheden. Ook structuur aanbrengen in dit proces is daarin een uitdaging. Door samen te kijken naar de kern van het evenement, de boodschap die je wilt overdragen en het resultaat dat je met het evenement wil boeken zorgen wij dat het evenement in overeenstemming is met de duurzame insteek van jouw bedrijf. Dat noem ik eerlijk en duurzaam", aldus Laura. 

"Dit kan op verschillende manieren: ik kan je helpen met de “Why” (het concept) van je evenement zodat je dit met je eigen team zelf kan uitvoeren, ik kan het gehele evenement voor je organiseren of ik plan tijd in mijn agenda om naar jouw draaiboek te kijken en tips en adviezen te geven om jouw event duurzamer te maken zoals met een ‘Duurzame Draaiboek Check.”

MVO evenementenorganisatie

Logo Eerlijke evenementen Eerlijke evenementen Eerlijke evenementen