DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
8
8
3

Green-side

Bij bijna elk event is het raak: je krijgt een notitieblokje mee om lekker in te kliederen en aantekeningen te maken van de dag. Ook een mooi communicatiemiddel, want meestal gaat het boekje mee naar huis en wordt nog een tijdje gebruikt.

Hoe leuk zou het zijn om een geheel gerecycled en maatschappelijk verantwoord gemaakt boekje aan te kunnen bieden aan je gasten?

Green Side maakt duurzame notitieboeken van enkelzijdig geprint papier. Op deze manier wordt per boekje wel 37,5 liter water en 6,25 KWh bespaard. Het papier wordt lokaal ingezameld bij basisscholen. Dat maakt je boekje extra leuk, op de ene kant kun je zelf schrijven, op de andere kant staan bijvoorbeeld rekensommommetjes of taaloefeningen voor groep 4 (of 5 of 6, of ....).

De boekjes worden ingebonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedere ‘papierheld’ schrijft ook zijn/haar naam in het boekje wat zij van de afvalstapel hebben gered. De boekjes worden ook zo lokaal mogelijk (dicht bij het te houden event) geproduceerd.

 

Notitieblokken op gerecycled papier

Logo Green-side Green-side Green-side