DONATIES GOEDE DOELEN
0
5
3
1
3

Helen Dowling Instituut

Kanker kan ons allemaal treffen. Eén op de drie Nederlanders krijgt tijdens zijn of haar leven de gevreesde diagnose. Een diagnose die niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel gezien een grote impact heeft voor de patiënt én zijn of haar omgeving.

Angst, stress, depressie en vermoeidheid zijn veel voorkomende klachten die het dagelijks leven sterk beïnvloeden.

Ondersteuning bij kanker

Voor hen die moeite hebben om emotioneel overeind te blijven bij kanker, staat het Helen Dowling Instituut (HDI) klaar. Jaarlijks helpen zij met professionele psychologische zorg 2.100 mensen overeind te blijven in een moeilijke periode. Met individuele, relatie-, gezins- of groepstherapie leren mensen hun dagelijks leven weer op te pakken en meer grip te krijgen op emoties. Bovendien biedt het HDI online therapie voor vermoeidheidsklachten na kanker en angst voor terugkeer van de ziekte. De dokter is er voor de levenskwantiteit, het HDI voor de levenskwaliteit. Cliënten waarderen de zorg van het HDI met een 8,8 gemiddeld. Eén van hen vertelt:

Luisterend oor bij HDI

“De maandelijkse gesprekken bij het HDI helpen mij overeind te blijven in alle hectiek. Een plek waar ik mijn zorgen en angsten kan bespreken, waar een luisterend oor is, erkenning, kennis van zaken, en vaak praktische tips. Voor mij was het een hele stap om hulp te vragen, wilde het allemaal zelf kunnen. Maar ik ben blij dat ik toch de stap gezet heb en kan het iedereen aanbevelen.”

Doneren aan het Helen Downing Instituut

Het HDI is deels afhankelijk van donaties om haar belangrijke werk voort te zetten en uit te breiden. Elk jaar groeit de vraag naar gespecialiseerde psychologische zorg bij kanker. Om deze groei aan te kunnen, is financiële steun nodig. Uw donatie draagt eraan bij om zoveel mogelijk mensen die getroffen zijn door kanker, te kunnen helpen.

>> naar de website van het Helen Downing Instituut

Wil je ook een donatiecode ontvangen? Boek dan een Locatie met Meerwaarde(n). Bij elke boeking komt er een bedrag vrij om te doneren. Lees hier hoe dat werkt.  

* Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event).

Psychologische zorg bij kanker

Logo Helen Dowling Instituut Helen Dowling Instituut Helen Dowling Instituut